MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Magyar Nemzeti Hip-Hopot

2002. szeptember 02. 18:00 - 100% Flat Earth

palos_trend_1.jpg

A Bëlga együttes kívánsága végre-valahára teljesült: linkbróker kollégánk boldogan osztja meg Önökkel a magyar nemzeti hip-hop stílust képviselő kiváló együttes oldalának URL-jét, amit egy apró matricáról lesett le.

A designra a piros, vörös, pipacs, tűz, vér és #FF0000 színű alapra való zölddel írás, illetve a "minden oldal egy JPEG" megoldás a jellemző, ami esztétikailag és technikailag egyaránt perfekt, bár kissé hiányoljuk a nemzeti trikolór felhasználását.

A legnagyobb élményt természetesen a dalszövegek nyújtják; Geszti Péter stílusában jelennek meg Grespik László gondolatai, némi aktuálpolitikai felhanggal:

A létünk örök, az élet szakasz,
Áruló mind, ki ellen szavaz!
Minekutána annak előtte,
Búgja el a gerlice!

Az együttes oldalán sajnos nincs hanganyag, de aggodalomra semmi ok, a Székely Himnusz remixe - hamisítatlan audió horror - máshonnan letölthető.

linkbroker.hu: atmann

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr427043787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása