MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Ősmagyar nyálgép

2006. november 22. 15:55 - 100% Flat Earth

PÁLOS TREND: Ringató Álom

 

Simogatja ráncos testemet a dallamos pop, a lassú dobgép kiszámíthatóan pattog, a szférikus nyálzuhany mindent beborít. Isteni klipet képzelek el erre a remek muzsikára. Mindenki fehér selyemöltönyben lobog egy magánrepülő előtt, vagyis inkább egy erdei tisztásnál lebeg a vízesés fölött. Következhet a lassan kamerába mutogatós koreográfia, van aki mutatóujjal, hogy szevasz, van aki kitárt tenyérrel, hogy ez van, van aki pedig összezárt öklöket lefele húzva a test előtt, hogy ilyen nincs. Együtt vicsorgunk az ősi dallamokra, hogy igen-igen.

Mindez persze idegenszívű szamurájok között, fakardokat lengetve. Összeáll a kép? Már csak azért sem, mert a demóversenyre eddig többnyire koszos kis punkok küldtek be mobiltelefonnal felvett, trágár bekiabálásokat, ez pedig itt egy kiforrott produkciónak tűnik. A zenekar weboldala sem ad több támpontot projekt megértéséhez, inkább szolidan zsidózgat, és szkíta ősökre hivatkozik. Akkor már jöjjön inkább a Beatrice, azok legalább vagány fiúk, bár ok meg lassan olyan öregek, mint én.

Hallgatom, és kerülget a skizoid elmebaj. "Innen eminnen/ az Óperencián/ Ahol nem hat/ a hétre cián". Egyszerűen nem értem, de a felvétel minősége miatt mégis adnom kell egy jóindulatú hármast.

Csáp Géza: Büntető Béláné

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr157044309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása