MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Szeretet vallás

2007. március 30. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos barátaim – Éjszakai széplelkek!

Senkinek se legyen kétsége afelől, hogy most zajlik csak igazán, csúcsra járatva a magyarság elleni koncepciós genocídium.
Mindenünnen azt folyatják a liberálisok és a szocionisták, hogy a kereszténység ócska, idejétmúlt és tarthatatlan.
Ami részint indokolt is, mert ha a Vatikánban bíborosok hada csak így és ekképpen tudnak csak megnyilvánulni II. János Pál halála óta, ahogyan azt teszik, akkor ott mélyről jövőbb a rothadás, mint sem, hogy egy kézlegyintéssel túltegyük rajta magunkat.
Jöjjön is itt mindjárt egy frissen jegyzett pápai álláspont, arról, hogy tulajdonképpen hogyan is vallanak védett csuhásaink a pokolról, mint hely…színről.

A pokol valóban létezik

Ejnye.
Ha mindezen magyarázat azoknak szól, akik mostanság koptatják templomaink padjait, akkor úgy reménytelen a megújhódás, ahogyan az is, hogy megtisztuljon a kereszténység SZELLEM és ÉGE (szellemisége!) a judeaizmus szemenszedett hazugságaitól.
Főként, azért súlyozom így és ekként ezeket, mert a „keresztes” hadjáratok vérözönében összemosódott zsidó-keresztény hitiparnak semmi, de semmi köze nincs az élethez!!!
Ellenben a magyarok őskeresztyén hitével és vállalásaival, ami számunkra a tibeti , eqvádori aranylemezekbe rótt HŰ…s…ÉG kinyilatkoztatásain túl a néplélekbe is bele lettek oltva.
…de MIÉRT is mondom mindezt?!
Azért mert mindannyian érezzük, hogy ez a XVI. Benedek által képviselt apostoli anyaszentegyház úgy humbukk, ahogyan van.
Eleve milyen az az anyaszentegyház ahol a szentháromságban nincs megemlítve az anya…
Eleve mi az, hogy apostoli?...
Amikor is szent királyaink mindahányan APOSTOL királyok voltak.
Akkor kik ezek az apostoli bíborban és lilában pompázó alig vánszorgó kirakat trottyok?
Ezek lennének ISTEN földi helytartói?
Ugyan már. Szemfényvesztés az egész.
Ezért is esett jól Tóta W. Árpád gyalázkodónak szánt szösszenete.
Lám…

Kénkő újratöltve

Erre jött a PÁLOS TREND válasza Tóta W. Árpádnak:
Totyikám! - Te ugródeszkának hívnád! - a következő lét, vállalt formavilágához mely éppúgy lehet figuratív és látható mint az itteni; - vagy teljesen "amorf" és láthatatlan.
Az "amorfot" itt általunk nem definiálható, szókészletünkkel nem kifejezhető tartományban próbáld elképzelni.
Amúgy vallásoktól függetlenül ez a fekhely mindenkinél létezik.
Mivel a Te közelítésed eleve vetített valami gyerekkori lelki sérülésből fakadóan, kérlek kezeltetésedig ne nagyon "osszad" nagy nyilvánosság előtt, mert az 1 én "direkt" hitetlensége csak nyalja az "ÉG" öveket, de nem érti a TEN tényét!
Ez ugyan esetedben kissé sokknak hathat, de nem ez a baj hidd el...; -mintsem inkább az, hogy nem akarsz hazatalálni.
...különben csak kérned kell - és megadatik...:))
Bizony.
Csak kérnünk kéne és megadatna.
…de nem.
Mi nem kérünk, nem kérdezünk, hanem megszokásból mint az újságárushoz! - járunk abba a hideg, dögunalmas templomba.
…de, hogy miért is hideg és dögunalmas?!
Mert a LÉLEK…JELEN…LÉTE - száműzve lett azáltal, hogy az ANYÁT kiiktatták a szentháromságból.
Így aztán több száz éve úgy vetjük a keresztet, mint buzi bárokban a cigánykereket.
Az atyának, a fiúnak és a szentléleknek nevében.
Éppen ezért és nem csak ezért hullaszagú, lelketlen és kihalt az egykor oly VIRÁGZÓ
és teremtő erővel megáldott SZERETET VALLÁSUNK, amikor is szent királyaink egyetlen szavára törtek elő források, omlottak le hegyek, születtek ködfelhők és csaptak le villámok.
Ellenben, MA vesse össze minden drága hallgatóm az eddigi életében, hogy a súlykolt dogmák valóságossága hányadán is áll valójában azzal a kis belső hanggal, ami mindig feszengve cipelte eme testét, - ezekbe a lelketlen templomokba, ahol a hittel egyetemben mindennek HŰLT helye van!
S ha még ezek után is vallásgyalázóként tűnhetnék a szemükben, akkor arra kérem önöket, hogy aludjanak RÁM.
…mert Magyarországon még a fő szakadék is: RÁM.
RÁ-hoz, RÉ-hez a ragyogó NAPhoz meg ki-ki találjon oda úgy, ahogy eddig nem tette, mert nem nevezte nevén a KERESZT, KÖR… VALLOTTjait!!!
Az ATYÁnak, az ANYÁnak, a FIÚnak és a SZENT LÉLEKnek nevében.

Jóccakát!
- és köszönöm, hogy ismételten csak hallgattak…
…meghallgattak...

komment

Mérgezők

2007. március 23. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves kis hallgatóim – Éjszakai széplelkek!

Ugye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy március 21-e óta tavasz van a javából?!
…hogy csak a hűséges élettársak és feleségek ismerik igazán a férfiak leggyengébb pontját…; - ama patentot a pénztárcán?!
…hogy van, aki csak akkor egészséges, mint a makk, ha a makkja egészséges?!
Ügye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a magyar lakosságot szisztematikusan mérgezik és 6 millióban állapította meg a bankár kaszt azt a lélekszámot, ami szerintük optimális?!
Röviden.
6 millió magyar „droid” munkájából érzik biztosítottnak az 1 millió taknyos idegen eltartását.
Feltéve, ha nem nőnek meg ugrásszerűen a taknyosok igényei!
a S O R V A S Z T Á S
Lelkileg és hangsúlyosan a Kiegyezés évétől: 1867-től.
Szellemileg és hangsúlyosan, Trianon évétől: 1920-tól.
Fizikailag és hangsúlyosan a Nemzet árulás évétől: 1989-től.
Az ASZPARTÁM mérgezés!

Hazánkban az aszpartámmal való mérgezés 1994-től fokozódik látványosan.
Ugyanis ekkoron fektettek és köttettek olyan fondorlatos paktumok, hogy mindenféle ajzószer korlátlanul kerülhet terítékre Magyarország területén.
Végül is az aszpartám „csak” egy olyan ADALÉKANYAG, ami úgy bomlik le a vérbe kerülve, hogy odabent olyat művel, ami a sejtek legmélyére rakódik, bármilyen szövetben.
Köszönhető mindez annak a faszesznek, mai nevén metilalkoholnak, ami formaldehiddé, majd hangyasavvá változik.
A formaldehid meg csak halált okoz!
Tehát a hatás olyannyira feltűnésmentes, hogy eleve haláli...

HATÁSAI
Az aszpartám hatásai: csengő fülek, szemfájdalom és látászavar, epilepsziás rángások és görcsök, szűnni nem akaró fejfájások, szédülés, megromló emlékező képesség, közönnyel járó levertség, a végtagok zsibbadása, hallucinációk.
Felgyorsult és váltakozó szívverés, hányinger, hasmenés, légzészavar, asztma, herpesz, borviszketés és csontig hatoló fájdalmak.
…hogy mikbe is raknak aszpartámot?
Mindenbe mi „energiamentes” és „gyógyszer”!
A rágógumiktól kezdve az üditőkön keresztül a fagylaltokig.
A tablettáktól kezdve a gyerekvitaminokon át a leheletfrissítőkig!

MIÉRT?
„Drákói intézkedéseket kell foganatosítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, ha kell, a lakosság akarata ellenére.
A születési arányszámok csökkentése elégtelennek bizonyult, ezért a halálozási rátát kell növelnünk.”
A jegyzett részlet az USA egykori külügyminiszterének Robert McNamara sajtónyilatkozatából volt idézve.

Magyarország…Napjaink
2003. 03. 05.
Az egészségügyi miniszter kiemelte: április elsejétől több mint ezer gyógyszer ára csökken átlagosan 16 százalékkal, miközben, mint mondta, alig néhány gyógyszer ára nő hat százalékkal. Emlékeztetett arra, hogy január elsejétől nyilvános licit határozza meg az egyes gyógyszerek árát, ami csökkenheti az árakat.
Nos, ezek után minden elhangzott egybecsengés direkt! - és a jelenlegi kormányzat részéről előre kitervelt koncepciós nép irtás!
A többi intézkedésükről meg momentán csak azért nem ejtek szót, mert várom a pillanatot, amikor minden olyan legális szavazó, akik az MSZP-SZDSZ létjogosultságát hosszabbították meg mandátumukkal…
Szóval, ezektől a félrevezetett emberektől azt várom, hogy igenis kergessék el mindörökre azokat, akik annyira átpasszírozták a fejüket, mint naylon harisnya a frissen sült kamaszt!
Magyarország… a Kiegyezés előtt.
Aki tételesen átvilágítja megalapításától kezdve napjaink magyargyűlölő fennhéjáig a Magyar Tudományos Akadémiának a magyar nyelvről (és a magyar történelemről) alkotott hivatalos véleményét, bizony leesik az álla: a magyar nyelvről és történelemről alkotott magyar tudományos vélemény a Kiegyezés után Pálfordult: mégpedig úgy, hogy a magyarokat szinte állattá fokozta.

Ugyan mi volt a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye e nagy pálfordulása előtt? A Magyar Tudományos Akadémia 1860-as kiadott szótárából ez világosan kiderül.
(Ez az úgynevezett Czuczor-Fogarasi értelmező szótár, melynek előkészítésében Vörösmarty Mihály is aktívan részt vett.)
E szótárban láthatjuk: a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye akkoriban az volt, hogy a magyar nyelv ősnyelv, s például az ókori nagy nyelvek (és nyomukban a mai európai nyelvek) is a magyar nyelvnek csupán leány-nyelvei vagyis különbözőképpen romlott változatai.
Még a romlás okát is feltárja a szótár előszavának írója:

E leánynyelveken azt tapasztaljuk, hogy az anyanyelv szavaival jobbára úgy bánnak, mint merő lelketlen anyaggal, melyet majd megcsonkítva, majd megtoldva, néha kisimítva, majd öszvevisszahányva saját szerveikhez és izlésökhöz idomítanak a nélkül, hogy gyökeiket és képzőiket épségben hagynák, s alapérteményökről öntudatok volna.
Ezekben a szoros ért. vett nyelvalkotó érzék és szellem kihalt, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működik.

Tehát a magyarból lett leány-nyelvek (ógörög, latin, mai európai nyelvek stb.) keletkezésének oka: kihalt e népekből a nyelvalkotói érzék, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működött.
(Ez a nyugat-európaiak látlelete is.)
Az MTA-nak ez a szótára a megfelelő címszavakban rendre meg is adta, hogy az a szó mely nyelvekbe került át az ősi időkben: latin, ógörög, szanszkrit, német, angol stb.
Nagy költőnk, Berzsenyi Dániel önmaga is kutatta a magyar nyelvet, s eredményéről így ír:
„Bukdozásaim haszon nélkül nem maradtak, sőt örömest tapasztaltam, hogy a magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja”.

Nos egy ilyen népnek, mint a HUNMAG - akiknek a feljegyzései és róvás írásos emlékei az USA Roosvelt városkájában 1947-ben becsapódott UFO-nak az irányítópultján is jelen voltak, amiben végül is négy földönkívüli lény maradványát is megtalálták.
Nos egy ilyen titokzatos múlttal és vérvonallal rendelkező HUNMAG népnek a minket körbevevő mutánsok és klónok klánjai nem nagyon tudnak újat mutatni.
Viszont ellenünk és ellenünkben rendkívül tetemes kárt tudnak okozni a megemlített mérgezésen túl is!
Mindezt elkerülendő azt tanácsolom, hogy minden egyes étkezésünk előtt és után mondjunk el egy IMÁT.
Az Atyának, az Anyának, a Fiúnak és a Szent Szellemnek a nevében, aki áthatja és élővé teszi a VILÁGEGYETEMET.
Mondom ezt azért, hogy ezentúl is hétről-hétre együtt járhassuk KI, hogy Bekerüljünk az örök (ŐR OK!) körforgásába.

Figyelmüket és rám találásukat ezúttal is köszönöm.
A JÓISTEN áldását és a JÓCCAKÁT,
kívánom mindannyiunknak!

komment

Lelki (t)error

2007. március 21. 12:00 - 100% Flat Earth

Estében kel föl,
aki járni tud a vízen.
Korona van a fején;
- s a keresztje - az én keresztem!

Egy ország van a föld közepén,
A föld közepén egy ország van.
Itt nyíl'VÁN, ki mindnyájan,
Egyetlen SZÓ: virágban.

Ha hiszed, ha nem - lelki a (t)ERROR,
A Mennyország és köztem - hét OK és klór!
A Mennyország és köztem - lelki a (t)ERROR,
Ha hiszed, ha nem - hét OK és klór!

Ahogyan a (s)ZÁR szó epés.- tetteim nélküle:
- Mosolyomnál szám - így is görbüle.
Egy fecske is csinál nyarat.
Péter Pálkor csak NÉPünk arat!

Csalhatatlan, aki családban él.
Napom folyvást fel, fel, fel kél.
Ragyog, ragyog, szüntelen.
Az múl ki - bent - iwiwen!

Ha hiszed, ha nem - lelki a (t)ERROR,
A Mennyország és köztem - hét OK és klór!
A Mennyország és köztem - lelki a (t)ERROR,
Ha hiszed, ha nem - hét OK és klór!

komment

A Pálos Trend 13 pontja

2007. március 16. 23:00 - 100% Flat Earth

Hűséges kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

Amikor már Nemzeti ünnepünkön többségben vannak a szónoklók között a horpadt mellkasú kókadt egyedek…
Amikor mán’ ezek a kókadt egyedek nem elégszenek meg azzal, hogy dübörgőnek látszódnak és szépnek, nos…
Nos akkor mondja a magunk fajta, hogy ÁCSI!

Ugyanis, amikor már ezek a horpadt mellkasú egyedek arra vetemednek, hogy holmi cenzor lendvaik és antinők mellébe büszkeséget pumpálnak, akkor már tényleg ki kell jelentenünk, hogy LÁSS!.. VÁGÁS!...: VÉGÁLLOMÁS.

Már csak azért is, mert a Mi járatunkon mi adjuk a helyjegyet.
Ezért foglaltuk csokorba…
13 pontba
mindazon értékünket és követelésünket, hogy akik velünk akarnak utazni, azt tényleg úgy tegyék, mintha az utolsó útjukra váltanának jegyet…

1.
A Pálos Trend foganatosítja és népének szolgálatába állása után azonnali hatállyal, bevezeti Magyarországon a népi SZÉKFŐK rendszerét.
Ennek a REND SZER-nek az élén a főállású ANYASÁG intézménye áll, ami a mindenkori székfők által delegált parlamenti képviselők éves átlagkeresetének 100% - át, juttatja állampolgári jogon, havonta egyszer, minden magyar édesanyának!

2.
A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld - melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
Magyarország a magyaroké!
S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; - s LESZ!
Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.

3.
Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
aki a „világok”! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki „mibenlétét”,
HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; - korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.

4.
Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
és szellemírtó intézményeinek bezáratása.
Tulajdonosai ellen, ügyészi vizsgálatok indíttatása.
…az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálata.
Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS jog által történő büntetését.

5.
A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista „befolyásokkal”, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael…)
rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; - hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!

6.
Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia
háza táján is.
Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.

7.
Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.

8.
Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, „privatizátort” és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.

9.
Alanyi jogon biztosítjuk minden magyar vállalkozó számára mindazt, amit eleddig vagyis a szabadrablás elmúlt 19 évében a külföldi „befektetők” élveztek hazánkban.
Ellenben minden külföldi befektetőtől ezt a jogot elvonjuk és kártérítésre kötelezzük őket.

10.
Nemzetgazdaságunk önálló és szabad érdekérvényesítése érdekében megkülönböztetett állami támogatást nyújtunk Gróf Spanyol Zoltán, Vízmotor projektjéhez, a biodízel program országos lefedettségéhez, a korszerű szélmalmok telepítéséhez és a gyógyturizmus feltétel nélküli kiszolgálásához.

11.
Teljes erőbedobással azon vagyunk és érvényt is szerzünk ezen követelésünknek, hogy minden műsorszolgáltató 90%-ban a magyar kultúra feneketlen kincseiből merítsen és azt sugározza szerte széjjel, szívfeszítő büszkeséggel a nagyvilágba.
Aki erre pedig nem lesz hajlandó, annak eddig tartott a szabadfertő.

12.
Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
lelki terhei alól!
Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
…míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!

13.
A mindenkori Magyarország adóterhét pedig 13%-ban állapítjuk meg, ami minden Magyarországon dolgozó embernek, kötelező érvényűen fizetendő, de egyetlen tehertétele.
Ezen fizetés alól kétszeri túlkapás vagy elhallgatás esetén azonnali vagyonelkobzás jár, ami a Magyar államkincstárat fogja gazdagítani.
Viszont a mindenkori Magyar Államkincstárnak elsődleges kötelessége bevételeiről és kiadásairól negyedévenként! számadást adni állampolgárainak – a rossz és nemzetellenes gazdálkodás azonnali „fejvesztéssel” járó terheinek és következményeinek ismeretében!

Na, ha mindez a helyére került akkor tegyünk fel egy ártalmatlannak tűnő,
könnyed kis kérdést: kinek az érdeke?

Az elmúlt években az országot szándékosan kettészakították. Nincs ebben semmi meglepő - a mondás: „Divide et impera!” - „Oszd meg és uralkodj!”, Julius Caesar óta ismert, hiszen könnyű uralkodni olyan tömeg felett, amely látszólagos érdekkülönbségek miatt egymás torkát mardossa.

Ilyen helyzetben a legjobb, amit tehetünk, hogy rávilágítunk a valódi érdekekre - arra, hogy mi az, ami valamennyi magyar embernek érdeke, és mi az, ami nem nekünk, hanem valaki másnak áll érdekében. 1848-ban Petőfi Sándor és társai 12 pontban megfogalmazták, mit kívánt akkor a magyar nemzet. Mi most tizenkét kérdésben arra szeretnénk rámutatni, mi az, ami nem lehet érdeke egyetlen magyar embernek, sem jobb- sem baloldalinak, bármely valláshoz vagy nemzetiséghez tartozónak, munkásnak, parasztnak vagy értelmiséginek, sem dolgozónak, sem munkaadónak, sem idősnek, sem fiatalnak.

A kérdés az, hogy akkor kinek?
Kinek az érdeke...

1. az iskolák bezárása?
2. a tandíj bevezetése?
3. a drogok liberalizálása?
4. a kórházak felszámolása?
5. a vizitdíj bevezetése?
6. a gyógyszerforgalmazás privatizálása?
7. az állami vagyon kiárusítása?
8. a határon túli magyarok kirekesztése?
9. az ázsiaiak betelepítése?
10. a pedofília legalizálása?
11. a hazai áruk kiszorítása?
12. a termőföld idegen kézbe adása?

Kinek az érdeke? Mert hogy a miénk nem, az biztos!

A felsorolt intézkedések egyetlen jóérzésű magyar embernek sem állhatnak érdekében. Valaki mégis körömszakadtáig ragaszkodik a kivitelezésükhöz, akkor is, ha ennek a polgárok véresre verése, a félelem gerjesztése, a vasfüggöny fenntartása, a demokrácia gyengítése, az ország jó hírének rombolása az ára - akkor is, ha Magyarország teljes lakossága belerokkan anyagilag, egészségileg, szellemileg és erkölcsileg.

Arra biztatunk valamennyi magyar polgárt, képzelje magát a Parlament padsoraiba, és válaszoljon magában, őszintén a fenti kérdésekre: melyik lenne az, amit saját maga politikusként megszavazna?

Utána számolja össze a válaszokat, és tegye fel magában a kérdést:
„Cui prodest?” - „Kinek az érdeke?”

S ha erre megvan a felelet, akkor Julius Caesar mondata alapján választ tud adni az utolsó Országépítők kérdésre is:

13. Kinek az érdeke a magyar nemzet kettészakítása,
az „Oszd meg és uralkodj!” politikája?

Hát persze…, hogy az övék.

Ennek örömére, kérem minden kedves hallgatónkat, hogy a http://palostrend.hu/
oldalról töltse le a DÓZISKOLA c. dalversünket.

Abban ugyanis minden benne van.

Addig is a JÓ Isten áldja önöket!

komment

Hármas határ

2007. március 09. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves Barátaim – Éjszakai széplelkek!

Az, hogy életünk percről percre változik s mindezt úgy éljük meg saját bőrünkben mintha a monotonitás rákja egészben zabálna fel, annak csak egy oka van.
…az Istentelenség!

Azt, rögvest muszáj is megjegyeznem, hogy a fenevad minden korszakban testet ölt.
Kiléte többnyire nem kerül a köztudatba, de a beavatottak tudják.
MA 2007-ben, annak a KÓROS KORnak a haláltáncát járjuk, ami már nagyon nem a táncparketten, mintsem inkább a médiák virtuális ködében zajlik.
A fenevad feslett, testet öltött embere MA nem más, mint
az USA külügyminisztere:
CONDOLIZA RICE.

A 13 betűből álló név 9 –es és 4-es bontásban az e világ feletti uralmat,
ISTEN 3+1-es igazságával próbálja érvényre juttatni!
Miközben maga a név rezgésszáma félelmet generál és tartózkodásra int.
Aki pedig le kopogja e nevet, olyat tapasztal, ami már nem e világinak számít.
CONDOLIZA RICE ugyanis nemtelen!
Így is…Úgy is.

Apropó!
Csapjunk is át az ábrák, a sziklarajzok ábrázolásaiba éber rázásaira:
ABRAKADABRA.
Héber eredetűnek tűntetik fel az agymosottak és a sohasem gondolKÓDók, mert azt hiszik a direkt történelemhamisítók, hogy MI mindent beveszünk egy párperces sehonnai bagázsnak.
Hát, NEM!
Gyököljünk egy kicsit, ha már a földkerekség első mind a mai napig ÉLŐ nyelvét beszéljük.
...mert ügye már a MAGYAR NYELV "csak" ilyen!
GYÖKÖLŐ!!!
Nem "ragzó" és "bagzó", mint azok az üregi nyulak, akik gödörből gödörbe szélednek szana és "ragzanak" vagy egykéznek egy kéznek!!!...
NEEEEEEEEEM!
Ismétlem magam: GYÖKÖLŐ!!!
ABRAKADABRA = ÁBRÁK A DOBRA!
Azért a dobra, mert évtízezredes hagyományunk szerint a TÁLTOS visz át és hoz vissza a világok között.
Többek között persze, mert az elsődleges feladata a NEMZETTUDAT fenntartása a HUNMAG néplélekben!
...de ez egy másik téma.
Szóval, ezekhez a világok közötti utazásokhoz DOBra van szükség. Lehetőleg DOB szerdán, mert akkor "működik" csak igazán.
A DOBra meg ÁB RA, ami ARÁBI ami napjainkban ugyanaz, mint az egykori ARÁMIl
Azaz ARÁMI = ARÁBI, ami ábrás.
Ezt az ábrás arábit azonban csak a beavatottak ismerték és adták értésükre azoknak, akik megérdemelték.
MA is így vagyunk ezzel.
CION 300 éves történelmmanipulációja az emberiség ellen elkövetett galádságok sorában elévülhetetlenül a második. Erre azonban még bőven kitérünk bővérben, mert amit ezzel okoztak az nem mérhető emberi léptékben, de...!!!

...de Én most a harmadikkal kezdem, ami a XX-ik századunkat harisnyában erőszakolta meg és darabolta fel!;
- úgy, hogy aztán fenevad Clintoni foltokat hagyva a hacukán, megpecsételje a legócskább prostituáltat is...-bizony.

A legócskább prostituált: - az általuk létrehívott XXI-ik század.
Amit persze maguk a "nemi"erőszakos darabolók, CION bölcsei hús-vér valóságukban szellemi Albert Eisteinekként naponta újra erőszakolnak, már-már hulla jó valójában!, hogy kiélvezhessék elvetemült életük, sorstalanságát.

Albert Einstein ez a torzszülött, szellemi nyomorult azért kellett ehhez a kifinomult agymosáshoz és lélekgyalázathoz, hogy "eret" vágjanak ISTENEN és mindazon, ami tőle vagyon: SZENT és SÉRTHETETLEN!
...a mai napig ezt az istentelenséget erőltetik ISTEN eme világában, de már közel a végük és fel...ÉG lesz - le...ÉG helyett, amit az ör...dög...vész követ s nem lesz vészkijárat az ISTEN tagadóknak, mert az IDŐ ÁLLANDÓ!!!
...akárhogy is hirdetik...

Albert Einstein speciális relativitáselméletének cáfolata.

Idézet a könyv borítójáról:
Murguly György Az idő nem múlik című műve már a kiadását megelőzően felbolydulást keltett tudományos körökben. A hivatalos irányvonal névtelenségbe burkolózó védelmezői mindent elkövettek annak érdekében, hogy ez a könyv ne jelenhessen meg.
A szerző ebben, a több szempontból is rendhagyó műben a tiszta ész logikájának meggyőző erejével olyan rejtélyes, máig nyitott kérdéseket válaszol meg, amelyek közül kettő egyidős az emberiséggel.
A Mindenség rendjéből kiindulva drámai erővel mutatja meg az élet egyetlen, lehetséges értelmét, és olyan kristálytiszta logikával tárja fel az idő mivoltát, megdöbbentő lényegét, hogy az ember szinte sajátjának érzi gondolatait.
Előadásában az anyag és az energia, a tér és az idő, a véges és a végtelen titokzatos világa személyes, átélhető élménnyé válik, különösen azoktól a hihetetlennek tűnő tudományos felismerésektől, amelyek miatt minden bizonnyal át kell írni a fizika érintett fejezeteit, és újra kell értelmezni eddigi világképünket.
Nem utolsó sorban azért, mert ezektől a felismerésektől Albert Einstein Nobel-díjas fizikus speciális relativitáselmélete is összeomlik, a világhírű E=mc2-tel együtt.
Mindez átfordítva a hétköznapok ötperces gyakorlatára azt jelenti, hogy a forró főzőlapra való tenyerelés és a hölgyek kebelének kézben tartási idejének öt perce között csupáncsak az agyunkban van hosszabb vagy rövidebb fázisnak tűnő rendje.
…ami a bennünk rejlő rendetlenség miatt – soha, de soha nem lesz, fedésbe hozható…érzet hossz!

Ezen gondolatok valóságtartalmának tesztelésére sarkallom önöket is.
Főként az utóbbi tesztfeladatok tökélyre gyakorlásával…

Örömteli JÓCCAKÁT kívánok!!!

komment

Csalló köz

2007. március 02. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves kis hallgatóim – éjszakai széplelkek!

…és akkor nézzünk a magasból ékes tetőről, ami székes tető, de ma már csak Kékes tető…-Magyarország domborzatára.

Révedjünk és vegyük észre
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megyében JÁSZFÉNYSZARU várost.
Majd egy kis idő elteltével folytassuk a révülést és vegyük észre PEST megyében TURA várost.
Legújabban Berta Tibor Az IDŐKÓD c. könyvéből tudjuk meg a szent igazságot, hogy Körosztásos Jelzés, azaz Jézus Krisztus mínusz 6-ban. április. 1-én született.
Igen ám, de hol?!
Betlehemben?
Biztos?
Mibe?
Jászolba?
Biztos?
Ha valakit szeretek…
…akkor KI zárom a szívemből vagy éppen BE zárom a szívembe?

Nos,
ha ÉN vagyok a TEREMTŐ, akkor az általam kegyben és becsben tartott NAP népét kiválasztom, vagy éppen beválasztom?
A szívembe azt zárom BE, akit szeretek.
S azt zárom KI, akit nem.
Ha az ÉN népem nem tud együtt élni a szomszédaival sőt még a testvéreivel sem, akkor fogom azt a népet és kivezetem, hogy ne rontsa el a többi népet és ne mérgezze meg a világot.
Erről szól a KIVEZETÉS.
Ha az ÉN népem együtt tud élni szomszédaival sőt, még az életét is adja a testvéreiért, akkor fogom azt a népet és bevezetem a világok közepébe, hogy onnan tanítsa a többi népet.
Erről szól a BEAVATÁS.
Így volt ezzel JÓS EZ is, aki ÁCS lévén ismerte a jövendőt és tetőszerkezeteit mindig úgy eszkábálta, ÉSZ káválta!!! össze, hogy a térben kereszteződő gerendák és lécek, örökre összekössék a házat és lakóját a tejúttal és a csillagokkal.

Már csak azért is, hogy semmiféle külső behatásra ne tévelyedjünk el az ősök által járt és kijelölt útról.
Régen az ácsok jövendöltek, mert otthon voltak úgy a csillagászatban, mint az asztrológiában.
József mindezen isteni tudományok segítségével számolta ki fia születésének a napját.
Hármas halmunkkal SZENTKORONÁS címerünk olyan hármas határt és hármas védelmet jelent, mint az a három MAGYAR IGAZSÁG, amit kizárólag három irányból és csakis hárman tudnak megközelíteni.
Pont e miatt jött hozzánk anno három irányból, három király! - hogy itt Magyarországon tegyék tiszteletüket a világok királyának….!
Annak a Körosztásos Jelzésnek vagyis Jézus Krisztusnak
akinek a JóIsten,
Gabriel arkangyallal küldte el az angyali SZENT KORONÁT.
Igen ám, de a kiegészítőket a Teremtő
a Napkeleti három BÖLCS királlyal küldette.
Gáspárral, Menyhérttel és Boldizsárral.

Ja, hogy mit?
Az aranyvilágot a kettős kereszttel, ami korántsem csak országalma…
Az arany szőttest a csillagtérképpel, ami korántsem csak palást…
Az aranykor irány pálcáját, ami korántsem csak jogar…
Ügye mennyivel érthetőbb így ez a látogatás?!
…de vajon hol is volt ez a látogatás és melyik barlangnál történhetett?
Bután hangzik a hármas barlang a PILIS belsejében vagy tényszerűen, amitől lúdbőrössé lesz a hátunk és egyből megvilágosítja a
sötétbe tekert zsidó hablatyot?

Nos?!
Egy hétig egy közös elmélkedés erejéig kérem önöket, hogy hallgassanak.
Én is ezt fogom tenni.

Nyugodalmas JÓCCAKÁT kívánok.

komment
süti beállítások módosítása