MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Tóth hegye

2007. április 27. 23:00 - 100% Flat Earth

Hűséges kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

LÁTOMÁSOK – JÖVENDÖLÉSEK

"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."
Jegyezte: (József Attila)

"Hétévesen, a székesegyházban, ministrálás közben világosodott meg bennem, mi is akarok lenni. Az olvasmány az Exodusnak azon részéről szólt, amikor Mózes és Áron megjelennek a fáraó előtt… Ettől kezdve csak Egyiptommal kapcsolatos könyveket kezdtem olvasni…"
"A kopt freskón látható Pantokratór-ábrázolás felhívta a figyelmemet arra, hogy egyszer? magyar kutató voltam, aki azért kaphatta meg ezt az ajándékot, mint égi kegyelmet, hogy a Thot-hegyi kápolnát megtalálhassam, mert egy olyan nemzet fia vagyok, amely Thébai Remete Szent Pál szellemének egyetlen legitim utódja.
Az itt élő szerzetesközösséget megölték, de a magyar pálosokat nem lehetett megölni, s amely rend tartományfőnöksége Pécsett van, a szülővárosomban"
Mondotta: (Vörös Győző)

- Ugye, hogy rá lehet érezni?
- Ha mindössze napi tíz percet ízlelgetjük sok százezer éves ÉGI IGÉnket a MAGYAR nyelvet, akkor biz’ ISTEN, hogy hazatalálhatunk idehaza!
Márpedig minden földre született léleknek, akinek megadatott ez a porhüvely adta lehetőség az eleve elrendeltség törvénye szerint ez az egyedüli feladata.
Azt meg, hogy az efféle életutakat ki és hány testben s milyen ciklikus leszületésekkel teljesíti senki máson, nem múlik, mint az EGY-ÉN-en!!!
Mindezt lehet hinni, vallani, tudni és tagadni egyaránt. Kinek mi jön be.

- Egy biztos. A JÓISTEN.

- Az összes többi illúzió, falra hányt borsó, istentagadás vagy politika…

- Hogy miért is mondom ezt?
Megalakulásunk évében (2001) a Pálos Trend hét óriás, korlátlan hatalommal bíró lemezkiadónak küldte el mesterien kidolgozott üzleti koncepcióján túl (34oldal!) az első komplett albumának anyagát. Amire válasz oly formán érkezett, hogy bizonyos érdekkörök lenyúlták a teljes szisztémánkat és létrehívtak több tartalmilag herélt, de magyaros zenekart.
Egyedien komponált dallam és sajátos dalvers világunkból meg már féltucatnyi olyan csapat és énekes hasíthatott ki magának értékeket illetéktelenül, akiket csak azért kreáltak pénzmágnások, hogy alkalmasint a Pálos Trend már ne hathasson az újdonság döbbenetes erejével.

Na de félre a daccal és gondolkozzunk inkább decibelben gondoltam én akkoron…
…és decikben kellett volna sörben, „döccökkel” virsliben és ducikkal vurstliban, mert a cirkuszt imitálók ezt piszkosul értik és nem csak Május 1-én.

…de térjünk vissza a látomásokhoz.
József Attila örökérvényűje a tisztességeseknek nem kérdés; - míg a tisztességteleneknek maga a válasz!
Vörös Győző látomása meg már, hála a JÓ Isten JÓ voltából…- miben létünket változtatta csodává, ami azóta olyan meggyőződéssé szelídült, amit a szakállas domonstrálók, fennen köröző és „héjjázó” keselyűk sem tudnak már holtnak nyilváníttatni.

Tóth hegye ahol megtaláltatott az angyali Szent Koronánkról már oly jól ismert pantokrátor freskó…
…Szóval Tóth hegye még azoknak a magyargyűlölőknek is szemet kellett, hogy szúrjon, akik csak a telefonkönyvet szokták nyálazni.

Abból ugyanis kortárs módon kitűnik és rekonstruálható, hogy Tóth-ból bizony Magyarország, nagyhatalom a javából!
…ezen diagnózisom azonban nem vagyok hajlandó külön levezetni, és nem mondom lassan se csak azért, hogy a Lendvai félék is megértsék.

Éppen ezért nem csak állítom, mintsem inkább kinyilatkozom, hogy Tóth hegye azért tulajdonol magyar nevet, mert még a nevét is mi magyarok adtuk a hegynek.
Mi következhet ebből a végtelen következtetések között?!

Többek között az, hogy a mindentudás egyeteme nem a tévében kezdődött…!

Annál inkább a barlangokban, ahol a bar(l)angolás JÓ ESETben (SÖTÉTBEN!) egyenértékű volt a MEGVILÁGOSODÁSSAL és a teremtővel való EGGYÉ válással!

Többek között ezért is festették az alkotók abban a sziklakápolnában a KÖR héjára vagyis a barlang karéjára az ÚR a DALOM - TUDÓIT.

Többek között ezért is temetkeztek a kor róvói, FŐ…RA írói hétköznapibb nevükön a fáraók szarkofágokba…
… mert ügye senki sem olyan ostoba, fizetett hamistörténész, hogy el merészelje vitatni, hogy a szarkofág a legősibb magyar szavaink egyike.

SZER..KŐ…FOG – még kimondani is csoda nem, hogy leírva látni!

…és akkor most vért hányhat az összes finnugorista akadémikus meg az összes raccsoló íróasztalrégész az allergiás könyvmolyokkal egyetemben…!
…és tudják mit?!

Igenis jól esik a levelek tucatja, amikből árad a szeretet és az, hogy már önök is kezdenek csukott szemmel hallgatni…, látni…, és már az önök számára is hiteltelenek, koszos gúnyrajzfigurák ezek az embernek hazudott szakértők.

Igenis jól esik, mert ez már annak a verebes hessegetéseknek, öszöd turháknak a hozadékai, amit már nem vesz be ép gyomor!

A kiforduló félben lévő világok meg nem arról példabeszédek, hogy fél úton „felcsúton”! - meg le is úton…abbamaradnak…elköttetnek.

Neeeeeeem!

Itt már kérem szépen, másodpercekben mérhető a PÓLUS váltás és mint tudják a PÓLUS…PÁLOS is…, ahogyan PALLOS is, ami nem csak azokra lesz lesújtó hatással, akik ezt az áldott világunkat igyekeztek elkúrni, hanem azokra is, akik kiszolgálták a kúrókat…, a fúrókat… Borossokat…, bocskorosokat.

Lááááááám!
…mily JÓ is tud lenni, ha hallgatunk- ügye?!
Szeretetteljes és nyugodalmas jóccakát kívánok, mindannyi(J)ónknak!

Szólj hozzá!

Államformánk: Szocionista diktatúra

2007. április 20. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos kis hallgatóim - Éjszakai Széplelkek!

Magyarország a szocionista terror legutolsó fázisába, az emberfők metszésének
olyan stádiumába szoríttatott az MSZP-SZDSZ bűnszövetkezet ismételt hatalomra kerülésével, amely bűnszövetkezetnek már különös jóstehetség nélkül is kijár, nagyon kijár! - az irgalmatlanul, csúfos vég!

Ez, az ország nemzeti hányadához képest igen karcsú, de látszólag összefogó, a
karvaly tőke totális háttértámogatását élvező nomenklatúra, akik mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül szembe hazudnak, és arcul köpnek…
Ráadásul olyan kíméletlen, sztálini mentalitással bírók, ami nélkülözi a lakossággal szembeni lojalitás fikarcnyi szánalmát; -, ellenben operál az ávós kínzások összes Pető apus hagyományával, míg követendő vérrontásaikban a százszavas, túlképzett, pufajkás Horn képezi a kezdetet és a véget.
Ez a kezdet és vég meg abból tevődik, hogy Horn Gyulus szintjére züllesszék Magyarországnak még az átverés után is (1990. 10.23.) megmaradt, jellegzetesen magyar értékeit úgy formálisan, mint szellem – óriásaiban!

Óránként fecskendezik, előre kitervelten, tele vízionálva a társadalom vetítővásznára a fertőt, amit pechünkre veszett mód előszeretettel be is veszünk.
A magyar emberek egyre darabosabban, érzelem mentesebben „léteznek”,
egyre aggasztóbban viselkednek s csillagszemünk is kezd egyre savóbbá válni, ami végképp kiszolgáltatottá tesz mindannyiónkat, mert már a színes kontaklencsékbe is bele tudunk szerelmesedni mint ahogyan tetszeni engedjük magunknak az agyonszolizott bőrrákkezdeményt is.
Közben meg arról álmodozunk, hogy még véletlenül se érintkezzünk inplantátumokkal testen belül se kívüle. Agyrém.
S ez éppen elég ösztönző erő azoknak a vadidegeneknek, akik országunkra, Magyarországra, e világunk közepére, olyannyira hadonászva, szemforgatóan teszik rá csúszós tenyereiket, mint ahogyan a meztelen csigák nedvedzik csíkjaikat, kiszemelt területeikre.
Nedvedzik úgy, hogy a benne tébláboló őshonos egyedeket semmi más cél ne kergesse, mint a színesebbnél színesebb kupakok begyűjtése vagy a sörös címkék leáztatása.
Mustrára!

Kezdjük rögtön az átnevelési trükkjeikkel.

A törpe párt könyöklői megfellebbezhetetlenül kinyilatkoztatják, hogy a komplett társadalmat „nem kompletté” egyfajta öngondoskodóvá kell kényszeríteni.
Mi is ez a motivációs erő, ami hadrendbe képes sorakoztatni megszívott kullancsokat a magyar emberek többségével szemben?!
Eleve és kizárólag földi világunkban senki és semmi mást nem lehet jobban megvesztegetni és nyomorultabbá tenni, mint az oszlásnak indult beteg lelket, ami fiktív pénzekért, javakért és hatalomért az égadta világon mindenre kapható.
Az áldozat örökös szerepjátszásától kezdve a szegénység és megosztottság, folyamatos, fenntartásán túl a vérontás, habzó VÉR…rontásáig mindent, de mindent.
Ez a fajta vehemens agresszió évszázadok óta változatlan a bosszúálló isten ivadékainak, az istentelenek degeneráltjainak s mégis rendre beengedjük a lompos farkasokat a házikónkba.
Úgyhogy azt a segítséget, amit magunktól várhattunk volna…már nem kapjuk meg, mert a szocionista liberalizmus kegyetlen megnyilvánulásai beetették az emberekkel, hogy egyedül vagyunk.
Vagyis, hogy mindenki 1 szál magában felelős mindenért, - olyan, hogy család, közösség, társadalom, nemzet nem létezik.
Úgyhogy ott tartunk most, hogy a fenevad hazátlanok, jöttmentek képesek voltak olyannyira a szánkba adni egy olyan csumát, amit már százszor lerágtak és beadtak nekünk azóta is, amióta kivívták Magyarország számára a Trianoni diktátumot!
Tragédiánk, hogy azt is képesek voltak elhitetni, hogy úgy leledzünk itt a világegyetemben, mint egy taknyos orr, aminek nincs gazdája…
Pedig mindnyájan tudjuk…- mi az hogy! - hogy honnan is fröcsög ez a szürcsögős…orrmány kampány!

Ezt a felvetést terebélyesíti a génhibások és elfajzottak aktuális hír ömlenye is, ami gőzerővel igyekszik a sarokba nyomni az ÉN országát, a pannon pumát… szájában Kovács Pistike síkosított gyermektestével.
…és most hörpintsünk a kóka cola sűrítményeiből:
- "szomjazni kell a sikert" lihegi ez az amorf törtető.
Ezért könyökölni, hengerelni kell: vagyis, 30 ezüstért kútba kell vetni minden együttérzést, kegyet, értéket, emberséget, családot.
Meg kell tagadni a nemzetet, hiszen az egyedüli faktum: a „csúszópénz” és a vagyonban mért siker.
Azon kívül, hogy ez a pszicho…anál…ÍZ..is!-
fertőzött és beteges, még hazug is…; - olyan gyurcsányis.
Jól tudjuk, mert húsba maróan él még bennünk a rablók pofázmánya és az, hogy a gennyesre dagadt mágnások villanásnyi idő alatt pálfordultak s avanzsáltak sikeres vállalkozókká, politikusokká.
Avanzsáltak úgy, hogy ehhez az egész birka nép asszisztált… miközben semmi sem nyilvánvalóbb, mint az, hogy csonkított hazánkban nem létezik náluknál elszántabb és alantasabb bűnözői szövevény.
A szocionisták dóziskolájának sittje az is, amikor Horváth Ágnes
egészségügyi államtitkár az egészségügyről, mint szolgáltatási
vállalkozásról beszél, azt hipnotizálva, hogy a betegségipar fellegváraiban fontosabb az "optimális üzemméret", mint a gyógyítás.
Az átnevezéseknek, az „Á”-t értékeléseknek „B”-vé, totális hülyére, vétele
a magyar lakosságnak csak azért élheti csúcsidejét, mert sikeresen szétzilálták a magyar emberekben együvé tartozásunk spirituális élményét!

Nonszensz, NA! Nonszensz.
Már csak azért is, mert kikérem magamnak, hogy ócska, hold fázist ugató törpék fújják, a többség szerenádját.
Igenis, kikérem magamnak név szerint…- nem csak a telefonkönyvet, hanem az áldozatok listáját is.
…és mit látok?!
…azt, hogy alig maradtak áldozatok, mert túlélőből még mindig annyi van, hogy Dunát lehet belőlük rekeszteni.
Osszatok már lelkeim, bogaraim. Osszatok.
Eleddig úgyis csak szoroztatok.
Nem mintha elhitte volna bárki is a végeredményt; - csak gondoltam most már ideje csokorba kötnöm, mert már megint az a lompos farkas veri az ajtót, akinek a farka is kitetszik.
…és tudják mit? Én hallgatok népem mondásaira…Levágom!

Itt a vége fuss el véle!

Szólj hozzá!

Magyartalan Tudományos Akadémia

2007. április 13. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

 

Már 1851-ben megvonja támogatását Széchenyi István az általa alapított Magyar Tudományos Akadémiától, mert már akkor a napnál világosabb volt, hogy Bécsből a Rotschild féle bankár kaszt szándékosan ellehetetleníti vérvonalunk kutatását.
Sőt!

Olyan gennyes játékba mentek, ami révén adoptált történészek garmadával létrehívták a földkerekség legátkozottabb eszméjét a finnugorizmust.
Ez a szocionista kreáció pedig nem másra hívatott (mind a mai napig!) minthogy kioltsa a HUNMAG népek több tízezer éves, dicsőült üdvtörténetét!

Ezért háborgó de tiszta szívvel jelentem, hogy a Magyar Tudományos Akadémia nem a magyaroké!
Még ma is naponta százszor tagadják és hazudtolják, valós történelmünket az akadémia jelenlegi farizeusai, aminek legárulkodóbb jele, hogy egyik interjúra invitált „akadémikus” sem tud magyarul.
Mindegyik raccsol vagy pösze. Sejpít vagy hadar.
Ami mind-mind olyan iróniája Istennek a teremtő nyelvét eláruló sisere haddal szemben, amit semminemű mikrofonnal, digitális technikával sem tudnak korrigálni.
Hála a JÓISTENNEK!

Ezen áruló fajzatok semmi másért nem lettek létre hívva erre a földi világra, mint abból a FÉL…ELME! - emeletes sátáni okból, hogy revansot vegyenek a JÓISTEN népén; - vagyis a HUNMAG nemzetség MA is legtisztább vérvonalú nemzetségén.
Téve ezt azért, hogy eltűnjön Földanyánk felszínéről minden, ami a JÓISTENHEZ köthető.
Így vagyunk ezzel együtt s mindennek ellenében a szenvedők között a legnagyobb kegyben részesített örök túlélők, akik bárminemű sátáni kezdemény ellenére is az ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ valónak vagyunk felajánlva.

…s imigyen a legtisztább vérvonalú nemzetség tagjaként, a legtisztább elvet valló és vállaló, ISTEN géniuszainak nyelvét író, beszélő és értő: magyarként!... Arra vagyunk hívatva, hogy – tűzzel, vassal, kettős kereszttel védjük, ápoljuk, s plántáljuk át gyermekeinkbe a JÓISTEN ÉDES… ANYA…nyelvét: a MAGYAR nyelvet.

Már csak azon egyszerű oknál fogva is, hogy a szocionista „agyonszeretésre”, kellő választ ÁDjunk azzal, hogy nevén nevezzük az összes IDE…GÉN…t, akik nevükben hordozzák jöttüket…hozadékukat, amiből már idestova 200 éve nem tudunk
kigyógyulni.
…vagyis azt, hogy soha sem lesznek képesek SZŰZ…ANYA…földiként ténykedni és a MAGUNKFAJTA istenének a JÓ ISTENNEK a kedvében járni és teremteni.

Hogy mire is alapozok kedves fülelő hallgatóim?!

Ha csak az utóbbi fél évszázadot állítom premier plánba, akkor… Magyarországon óriási számú abortuszt hajtottak végre.
A meglévő adatok csak a legális művi terhesség megszakításokra vonatkoznak, nem számolva bele a törvénytelen beavatkozásokat és a spirál, valamint gyógyszeres abortív hatást, előidéző szereket.

1950 és 1980 között összesen 4 528 240 abortuszt végeztek, azaz átlagosan naponta 325-öt.

Az abortusz hirtelen 1956 után hatalmasodott el.

Ekkor engedélyezték államilag, miután a Ratkó-törvényt feloldották.

1957-1966 között 1 642 417 abortuszt végeztek, az évenkénti átlagos szám 140-180 ezer közötti volt.

Az abortuszok száma ezen a magas szinten állandósult 1973-ig, majd a fogamzásgátlók hatására csökkent és 1977-től a teherbeesés elleni védekezésnek a hormonális fogamzásgátlók szedésével történő gyakorlata terjedt el.
1967-1976 közötti tíz évben az abortusz 1 616 787 volt. Ebben az időszakban voltak évek, amikor az abortuszok száma kétszázezer fölé emelkedett, majd 1974-től 100 000 alá csökkent.
1977-1987 évek közötti abortuszok összes száma egymillió alatt maradt: 902 286, az éves abortuszok száma pedig 78 000-90 000 között ingadozott.
Az utóbbi években átlagosan 120 000 abortuszt végeztek Magyarországon.

Új évezredünk éveiben ez a szám eléri a 150 000-et.
S történik mindez egy állítólagos, többségi keresztény országban.
Hogy is van ez?!

Kérem szépen önöket, hogy gyújtsunk minden este egy gyertyát a sok millió meg nem született gyermekünkért, akiket az IDE…GÉN..ek áldoztak és áldoznak mind a mai napig fel büntetlenül egy számukra olyannyira vágyott, magyarok nélküli országért.
…a még Magyar MAGYARORSZÁGÉRT!

Békés és szeretetteljes Jóccakát kívánok!
Jól esett, hogy megint meghallgattak…
Köszönöm.

Szólj hozzá!

Hunmag Metropolis

2007. április 06. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves, lelkes hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!


Akkor merüljünk az aktualitás és a múlt üstjében bugyorgó számunkra oly jó elixírjébe.

2007. árilis 4-i hírek:
„Kelta” kori csontváz a Duna-parton
„Szinte példátlan gazdagságú leletegyüttest tártak fel a budapesti régészek az elmúlt hetekben egy Békásmegyer melletti területen - értesült a HavariaPress. A mintegy 1700 négyzetméteres telekről kereken ötszáz régészeti objektum került elő, ezek ráadásul hét különböző történelmi kort képviselnek.”

Az eddig sikeresen kimenekített, de agyonhallgatott legrégebbi leletek a Jézus születése előtti 6. évezredből (csak a jelenlegi kormeghatározásaink szerint persze!), míg a legfiatalabbak abból a keltának titulált korszakból származnak, ami nem más, mint az ÚJ világ ma közép „Amerikát” már megjárt INDI JÓ azaz a GÉN- DE-JÓ vagyis a JÓ GÉNT ADÓ! magyari törzsek kultúrájának keveredése az ŐSHONOS HUNMAG hagyatékkal.
Külön esszenciája az előbukkanó lelet együttesnek, hogy napvilágra került egy olyan keltának címkéztetett, gátrendszer maradványa is, ami igencsak aláássa a jelenlegi vadidegen muzeológus és régész kaszt dogmáját.
…ugyanis ez a gátrendszer fennen arról tanúskodik, hogy a jelenlegi hivatalos magyar és európai történelem alapjaiban hazug és gennyes.
Korántsem véletlen tehát, hogy éppen a napokban jelentették be, hogy Gyurcsány és az Apró klán érdekeltsége fogja felügyelni és irányítani Magyarországon a feltárásokat és leletkezeléseket. Amúgy tavaly novemberben erősödtek fel újból ezek az összevonásra irányuló központosítások, mert az autópálya építések során túl sok olyan tárgyi bizonyíték került elő, ami nem fekszik a hazug propagandát gyakorló szocionista Rotschildoknak és az általuk vezérelt bankár kaszt történelemhamisítóinak, akik a milliós véráldozatok ellenére sem hagynak fel kiszipolyozó, és gyarmatosító leigázásaikkal!
Az, hogy már Jézus földre születése előtt az itt élő ember ismerte, hogy hogyan kell gátat „szabni”! és együtt élni a FÖLDANYÁVAL az nem csak azt támasztja alá, hogy többet tudtak a jelen kor emberénél, hanem azt is, hogy a Dunához közeli terület árvízvédelme érdekében olyan vízgazdálkodást folytattak, ami a családok mindennapjaihoz és a MAGYAR NEMZET egységének megóvásához szervesen hozzátartozott.
Mondhatom azt is, hogy a megingathatatlan alapot képezte a mindenség vonatkozásában!
Éppen ezért és nem csak ezért élünk MI, HUNMAG népcsoportok FÖLDANYÁNKnak úgy a mértani, szellemi, mint lelki egyensúlyában vagyis a földkerekség kellős, küllős közepiben.
Ilyen egyszerű. Főként akkor, ha valaki maga elé képzeli Szent Koronánk felülnézeti képét.
Nos?!
Milyen is az angyali Szent Koronánk felülről?
Küllős?!
Hát persze.
Kör osztásos, küllős ki-ki nevezze úgy, ahogyan azt az ajka engedi.
Egy viszont fellebbezhetetlenül IGAZ.
A JÓISTEN KIRÁLYSÁGA lakozik itten – e, és más sík világok örökkön örökké való létezéséig.
Ez most sokaknak tetszhet és sokaknak nem.
S minő nevetséges, hogy éppen azok, akiknek ez nem tetszik, mert sosem volt hazájuk, lelkiismeretük és gerincük…- szóval éppen ezek az alfajok akarnak mindig minket megtréfálni az általuk írt könyvek velejéig romlott világképeivel.

A KIRÁLYOK útja egyik, Békesmegyerhez közeli telkén egy izraeli lakópark építése előtt, egy ott álló nyaraló bontásakor fedezték fel, hogy ritka régészeti leleteket rejt a föld mélye…

A telken januárban kezdődött és február végére már be is fejeztetett feltárás így is párját ritkító, gazdag eredményeket hozott.
A területen ugyanis HÉT! különböző korszakból kerültek elő leletek, méghozzá minden korból elég nagy bőségben, ami arra utal, hogy a hely évezredeken át lakott volt.
Ez a felfedezés azonban csak az idegeneknek és vadidegeneknek felfedezés, mert a MAGUNKFAJTA! Számára, évtízezredes TÉNY.
Vagyis TENtől való, mint ahogyan NAP NÉPünk is, beválasztottja a JÓ ISTENNEK!
Ki meg még mindig azokat választjuk, akik mérgeznek és elveszik a levegőt!..:))
A KIRÁLYOK útja meg a MI SZENT királyainkhoz vezet és vezetett már akkor is, amikor 1500 körül beáramlott ide ez a számtalan jöttment kelmeárus, kalmár, akik azóta persze egyre jobban igyekeznek itt megvetni ördögpatás lábaikat.
Akárcsak a malackás meséinkben a lompos farkas!
Ezért volt az idegen régész TEAMnak meglepően gazdag! a Kr.e. 5-6. évezredből - vagyis az általuk újkőkorból - származó leletanyag, ami fölött szabályos rendben sorakoztak a középső és késő rézkorból, illetve a kora, középső és késő bronzkorból származó tárgyak.
Ugyancsak ennek az idegen feltáró TEAMnek volt rendkívül gazdag a legfelső rétegben feltárt kelta leletanyag is.

Számukra kiemelkedő leletnek számított többek között a késő bronzkorból származó urnatemető, amelyben kilenc urnasírt tártak fel.
A kelták idejéből egyebek között olyan üregek kerültek elő, melyeket az akkori lakosok hústárolásra használhattak, de előkerült néhány zsugorított pózban eltemetett, kelta kori csontváz is.
Ezeknek a vadidegen régészeknek az a magzati pozíció a zsugorított, ami nekünk, HUNMAG törzseknél az élet körforgása folytán „csak” olyannyira természetes,
mint a KERESZT vetés!!!
Ennek a „szakértői” , „nemzetközi” régészcsoportnak a pechére olyan leletek is felszínre kívánkoztak elnyúlt ittlétük alatt, amik révén igencsak kezdték magukat kínosan érezni.
Arra utalok, hogy a területen még az olyannyira erőltetett római légiósok jelenléte előttről való! -
HUNMAG METROPOLIS! óránként ontotta magából, ama MÚLT - KOR!
TÖKÉLETES csodáit, amit a MAGUNKFAJTA csak szerényen:
MAGYARNAK nevez!!!
…de, hogy milyen is volt az akkori római jelenlét?
Semmiben sem különbözött attól az 1945-ös Szovjet megszállástól,
amit azóta is holmi vadidegen itt állomásozó kisebbség a mai napig büntetlenül merészel és mer is: felszabadításnak nevezni.
A rómaiak ideiglenesen itt állomásozó előretolt katonai különítményei előtt is már itt élő ŐSHONOS HUNMAG népek, háztartási, szerves anyagokból!!! – építették, bélelték és tapasztották –
… tökéletes gátjaikat, vízzáróikat, csatornáikat, vájataikat és vezetékeiket, hogy ezzel a kézműves módszerrel teljes mértékben kezelhetővé és szemmel tarthatóvá tegyék
lakóhelyük árvízvédelmét.

A Szilas Gábor régész csapata által feltárt, 500 objektumból álló leletegyüttest a Budapesti Történeti Múzeumnak öt év alatt kell, hogy feldolgozzák.
A gazdag anyag csak ezek után, de akkorra már kellőképp szelektáltan vagy jócskán a feledésbe merítve! - kerülhet csak a magyarok elé.
Nos így kell legálisan kipörgetni az örökösöket az őket megillető hagyaték minden egyes darabjától, hogy aztán újra lehessen fújni a szocionista, bankár kaszt kétszáz éves szutykos, nemzetidegen hazugságait.
Itt tartunk most, de korántsem a végén.
Áldott és Kegyelem teljes ünnepeket kívánok mindannyiónknak.

Szép álmokat!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása