Pálos Trend

Trendszerváltás

2003. május 14. 15:00 - 100% Flat Earth

Misztikus és mesebeli tájék a Pálosok világa. Magyarul: mágikus. Varázsuk nem csak a dús levegőjű őszinte magyar szövegkörnyezetből és a hangulati viharokból ered, hanem...
Így az lehet a hallgató érzése, hogy ezekben a dalokban az ősmúlt (Sumer - Szkíta - Szittya- Hun - Magyar vérvonal), a jelen, és a jövő szétválaszthatatlanul összekapcsolódtak.
Saját szerzői körrel rendelkeztek vagy arculattervezők hoztak benneteket létre?
A Jó Isten hozott minket össze. Velünk akarja verejtékesre táncoltatni ezt a pálpusztai szagú "savó" világot. A magunk kilométer kövét meg úgy rakjuk le ezen a kátyús úton, hogy a csapatból mindenki azt csinálja, amihez ért. Meglepő, de nálunk az énekel, aki stúdión kívül is kiénekli magából a négy oktávot. Külsősként az komponál, aki újság helyett is kottát olvas. Az navigál a dallam térben és időben, aki térinformatikus. Az írja a verseket, aki láng a gyújtókanócon.
S olyan NŐ képviseli a gyengébbik NEM élet igenlését inkognitóban, aki egyszerűen: Nagyonnő!

Hiszitek-e azt, amit hirdettek, mert manapság a karrierhez nem mindig kell tiszta szív és lelkiismeret?!
Amikor az emberek többsége azt gondolja, hogy véletlenek irányítják a sorsukat, akkor most Őket a legszigorúbban kell, hogy kiábrándítsuk. Ez nem az a világ, amit orrvérzésig erőltettek velünk az iskolapadban. Ez egy: MÁS... SÍK... VILÁG a HÉT létsík közül. Ez az első hanglemezünk éppen ezért született meg, hogy megtanítsuk az embereket kilépni a testükből. Felpofozzuk őket, az "Én" túltengésben gyötrődő, fogyasztó mivoltjából. Abból a folpack csomagolásból, ahol a tartósítószereknek álcázott mérgek nem csak a testet, hanem a lelket is rendre sorvasztják.

Rendkívüli módon tűnt fel, hogy ebben a túlpörgetett érdekszférában, ahol az értékrendek csak a pénz körül forognak, dalaitok meghallgatása után újból embernek érzem magam.
A lelkére is kötjük mindenkinek, hogy most azonnal engedjék ki azokat a kézifékeket, amit sérült pszichológusok, politikusok, és szakértők húzattak be vele az évtizedek folyamán, mert másképp nem megy! E tett nélkül, szekerük végleg elakad a sárban.
6 éves koráig minden emberpalánta lángész. Tudja, hogy a világegyetemben minden EGY!

Mit takar a jelképetek?
Inkább felfed, mint takar! A fényfiút ábrázolja. Jézus Krisztus pálcika vázlatát, melynek "fényárnyéka", éppen Attila királyunk - vagyis ISTEN szent kardját tükrözi le a: Szűzanyaföldre!

Miért nem maradtatok meg annál a zenei irányzatnál, amit a Szíriuszi vérvonal című himnuszotok képvisel?
Megmaradtunk csak... Olyan ez mint a torokköszörűlés. Vannak dolgok amikről csak karcosan lehet beszélni, mert a líra épp nem elég kifejező. Minden reggel bele kell néznünk a kerek tükrünkbe, mint hajdanán nagyszüleinknek.

Mikor tudjátok megjelentetni a Legendák Földjén című albumot?!
Eljön annak is az ideje. Mondjuk akkor, amikor majd szivárványt akarnak látni az emberek békeidőben és nem olajfoltot a terrorban...

Miért nem hallani benneteket a rádiókban, televíziókban?!
Lehet - csak ellenszélben jobban oda kell figyelni!...
S a közeli jövőben, arra kérjük minden kedves, éteri "szurkolónkat", hogy nyugodtan foglalják el helyeiket a Pálos Trend őserdejében, hogy közösen tanulhassuk meg eme embertelen világ túlélését, emberségesen.
Nemzetőr
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr827044189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.