Pálos Trend

Körosztású jelzés = Jézus Krisztus

2007. június 08. 23:00 - 100% Flat Earth

Vajon nem ez az a nagy TI…TOK!, ami miatt a KAPZSI DONOR prófétái bennünket évezredek óta gyilkolnak, üldöznek, múltunkat elhazudva, meghamisítva, ősi jelképeinket eltüntetve, nyelvünket „megreformálva” szart csinálva a SZÁRból  abból a SZÁR mazásból, abból a VÉRVONALBÓL, amiből mind a mai napig ISTENKIRÁLYAINK születnek!

Viszont…

„Az ősi titok évezredek óta olyan hazugságáradatot indított el, mint a hegytetőről leguruló hógolyó, amely a völgybe pusztító lavinaként érkezik. A hun-magyar-szkíta-turáni-szittya eredet évezredes meghamisítása, eltüntetése nem más, mint a tudatos és folyamatosan végrehajtott népirtásunk, amelynek egyik legaljasabb változata a lelkek megnyomorítása. A folyamatos lelki terror egyik fajtája a "bűnös nemzet" örökös sulykolása, mintha mi magunk, s nem a bennünket körbevevő népek követték volna el a testvérgyilkosság bűnét! A huszadik század közepére ez a hazugságáradat az antiszemitizmus vádjával terhelve kerek egészet alkotott, s lassan eljutunk arra a szintre, mintha már nem is a cionisták aljas cselszövése, hanem a magyar nép ármánykodása robbantotta volna ki az első-, majd a második világégést is. A huszadik század borzalmaiban másfélszáz-millió ártatlan vérét oltották ki, amelyből az elmúlt hatvan év során minduntalan csak azt a hatmilliót emlegették fel, mint a világ szégyenét és a magyarság bűnét. Természetesen minden egyes ártatlan áldozat fájdalmas, de azért jó volna már, ha végre legalább a történészek és a túlélők - saját érdekükben - megpróbálnának a realitások talaján maradni. Mert az imént emlegetett hógolyó a sok hazugság görgetésével itt is képes lavinává nőni, s maga alá temetni mindazt a szennyet, amit évtizedek során másokra zúdítottak rá.”

…és most ezzel az újabb cselszövéssel próbálkoznak…

Ólom, ami MÓLÓ is ugyan, de csak azoknak, akik az utat úgy is vállalják, hogy tisztában vannak - annak mérgező voltával!

ÓLMOT CSALLÓKÖZ SZÍVÉBE?

Egyházkarcsán egy osztrák cég kétmilliárdos beruházással építene akkumulátorgyárat.
De vajon mi rejlik a számok mögött?
Szüksége van egyáltalán Csallóköznek és a világ legtisztább édes víz készletének évente 10-20 millió kilogramm ólomhulladékra?
Miért nem készül környezeti hatástanulmány?
Jó dolog, ha a Csallóközben a 63-as főút mellett 49 millió kiló ólmot,  vegyítenek évente 10 millió liter kénsavval?!

Az ólom egyébként: idegméreg.

A tervek szerint az ausztriai Linzben működő Banner Baterien cég építené fel az akkumulátorgyárat Egyházkarcsa kataszterében.
Ha igaz, az ottani gyárat telepítenék át ide, Csallóköz szívébe.
A tervek szerint évente 49 millió kilogramm ólmot dolgoznának fel, amit több mint 10 millió liter kénsavval vegyítenének.
Egyetlen darab akkumulátorhoz szakvélemény szerint 15 killogram ólmot kell felhasználni, és jó esetben csak 20 százaléknyi hulladék keletkezik.
Azaz akkumulátoronként 3 kiló ólomszemét.
Tehát pár éven belül, gyakorlatilag is! - mérgezetté tehető a Földanya  
legtisztább édes, víztartaléka.
Egyébként hozzáértők szerint egy ilyen jellegű gyárban a gyártási folyamatban résztvevőknek kéthetente kötelezően tüdőszűrésen kell részt venniük, mivel az őrölt ólomból származó por könnyen a légutakba kerülhet!

Korábbi beszámolóimban már volt szerencsém hangsúlyozottan elemeznem CSALLÓKÖZ szerepét, földi világunk teremtésében.
Mindösszesen legyen elég annyi, hogy CSALLÓKÖZ az a
ZEN ZÓNA, amely PONT nélkül; - emberi „mivolt”, azaz a JÓ emberi ÉLET…
…sem nem kezdődhet, sem nem végződhet,
mert az a CSILLOGÓ KÖZ-ből FAKAD!

…de egyre nyilvánvalóbb, hogy… Banner Baterien nem csak egy békés vegyipari cég, mintsem inkább egy olyan érdekkör irányítása alatt álló „szervezeti” felépítés, ami a mérget hívatott előállítani; - akár spirituális vonatkozásban is a HUNMAG népek kiírtására.
Születtek is erről szép számmal képírások, aranyba róva, mert ahogyan a NAP alatt sincsen új, úgy az apokaliptikus eseményeket előidéző kapzsi donor is képtelen a változásra…
…ez a Magunkfajta szerencséje.

Köszönöm, hogy „elvemben” vannak - gyakorlatilag!
  Ennek örömére kívánok szeretetteljes és álomittas jóccakát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr938251886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.