MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Zsidrákos Magyarország = Farizeus bál - SZaTMáRi oRSi & PáLoS TReND (HoZSo +aGiGa MiX)

2021. szeptember 29. 11:18 - 100% Flat Earth

PALÁVER: SZÍVTŐL az ÉGIG!!!

 

 

Bent ragadtál a Soros ikrek (Gyurcsány és Orbán!!!) utóbbi ánuszában, Zsoca...- nem kicsit, nagyon!
Tipikus még élő példánya vagy a Paláver orbánista, de jól fésült milliomos zombijainak!
Úgyhogy itt az idő, hogy kividd a gazdatestet (OVi!) a napra és megvárd, míg leszárad rólad.
Ezt követően, hogy új NAP virrad majd rád...- még +világosodni is lesz esélyed!...- mert ugye mindenkinek jár az "etetőjén" kívül
1 második.
Mindemellett ne hagyjuk magunkat megvezetni/megvesztegetni egyik országrabló által sem!!! HISZEN ISRAHELL CSICSKÁJA az ÁLSZENT…- “GYEREKEKÉRT AGGÓDÓ” CSALÁD-ELŰZŐ és KILAKOLTATÓ is!!! UGYANIS ORBÁN az EBRD diktátum aláírása óta 1 IDEGEN HATALOM BÁBJA!!!…- vagyis az első számú NEMZETI KOCKÁZAT
és BELSŐ KÖZELLENSÉG IKRÉVEL EGYÜTT!!!…- MIVEL EGYIK SEM MAGYARORSZÁG ÉRDEKÉBEN ELJÁRT/Ó MINISZTERELNÖK!!!…- hanem a mély-állam igazolt hazaáruló rabszolgái!!!
…és, hogy MIT ÉRDEMEL AZ a BŰNÖS, AKI SZESZTESTVÉRÉVEL és ELVTÁRSÁVAL (GYURCSÁNY FERENCCEL!) ÉJT-NAPPALLÁ TÉVE HAZUDIK?!...- arról döntsön: a JÓ MAGYAR NÉP!!!...- de nem mindegy, hogy "Pegasussal" vagy nélküle!!!

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr616703634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása