MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

A "ROTHSCHILD" VARÁNUSZ: NEMZETI KOCKÁZAT!!!

2021. augusztus 29. 18:59 - 100% Flat Earth

 orban_atok.jpg

 

A miniszterelnöki családot római vakációra szállító "honvédségi" luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN.

AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT.

A repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik, hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is.

orban_repulozik_2.jpg

 

orban_repulozik_2.jpg

 

orban_repulozik_2.jpg

Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt.
A magasságvesztésnek és a jelentős időveszteségnek lehetne oka valamilyen műszaki oka is, de természetesen sokkal valószínűbb, hogy odafele Brac szigetén, visszafelé pedig Zadarban landolt egy villámgyors kitérőre a gép, hogy utasokat vegyen fel/tegyen le majd induljon azonnal tovább. Hétfőn kérdéssel fordulok az Honvéd Utazási Irodához, hogy történt-e az úton repülési esemény, technikai hiba, ha nem, akkor mi volt az oka a kitérőknek. Azt is fontos tisztázni, hogy miért kapcsolták ki a pilóták a transzpondert (ezzel valamennyire veszélyeztetve a biztonságot is), utasította-e őket valaki erre. Továbbá természetesen rákérdezek, hogy kik voltak a repülőn és milyen célból. A római vendéglőben lefotózott miniszterelnöki család repülőútja enélkül is komoly kérdéseket vet fel. A "hivatalos út" célja enélkül is sántít. A miniszterelnökség szerint ugyanis Orbán a katolikus törvényhozók konferenciájára utazott ki feleségével és gyerekeivel. Erről azonban a fotó nyilvánosságra hozása előtt semmit nem kommunikáltak. Ráadásul Novák Katalin fotózkodott a pápával, Orbánról azonban nem jelent meg fotó a kongresszusról. Orbánról egyetlen fotó jelent meg, ahol egy lépcsőn ülve beszélget Novák Katalinnal és egy kis olasz fasiszta párt vezetőjével. Ez a római családi kiruccanás így biztosan egy hungarikum. A honvédségnek sok mindent tisztáznia kell ,persze ha nagy nehezen válaszolnak is majd, akkor is titoktartást fognak követelni. Így egyelőre csak sejteni lehet, mi történhetett: Budapestről Novák utazott hivatalos útra Rómába, de ha már ott repült el, Bracban felvette az ott nyaraló miniszterelnököt és kedves családját. Mivel a fotó lebuktatta őket, szóltak a kis fasisztának, hogy gyorsan mentsék meg Európát és a helyzetet. Majd hazafelé Zadarban lerakták a miniszterelnöki családot, hogy folytassák a nyaralást (hajókázást?) Ezzel a repülővel amúgy kb 9 millióba kerül egy ilyen út, de ha valóban Novák utazott vele, akkor " csak" a horvát tengerpart és Róma közötti szakaszon használhatták családi nyaralásra
Az odaútról itt posztoltam :https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3978219452288868

orban_holgye.jpg

 

A miniszterelnöki pár érkezéséről szóló fotó illusztráció, ott a "katonai" Airbus-ról szállnak le, gyerekek nélkül...

 

orban_repulozik.png

orbanpinokkio.jpg

Szerrel és tettel: Hadházy Ákos és PáLoS TReND

komment

HALÁLOS a "CSALÁDBARÁT" KORMÁNY CSOK-ja!!!

2021. augusztus 27. 15:56 - 100% Flat Earth

NA, ERRŐL NEM BESZÉLT a FELCSÚTI DEVIZAKUPEC és BANKÁR-LAKÁJ KORMÁNYA!!!

Egyre több büntetést kell fizetni a CSOK-ra, ha nem születnek meg a gyerekek!!!...- és a többi apró betűs népnyúzó passzus, amik csak ezután éreztetik adósrabszolgává tévő hatásait!!! 

 

A kamatemelés ugyan leginkább a változó kamatozású piaci hitelt fizetőknek és az új kölcsönök iránt érdeklődőknek lesz hátrányos, a CSOK támogatást igénylők körében is okozhat nehézségeket. Ez persze csak abban az esetben fordulhat elő, ha az előre betervezett gyermekek mégsem születnek meg, tetemes büntetést vonva maga után.

 A CSOK-támogatás egy fiatal család otthonhoz jutását akár 10 millió forinttal is segítheti. A maximális összeghez viszont három gyermeket kell vállalni, ha még egy gyermeke sincs a párnak - ha már van közös gyermekük, elég, ha a program végén lesz összesen három. Egy vagy két gyermekre kevesebb támogatást, 600 ezer forintot, illetve 2,6 milliós összeget lehet felhasználni a lakásvásárlás során. Ez alapján nem meglepő, hogy sokan a maximális támogatást biztosító három gyermeket célozzák meg, aminek segítségével csak kisebb összegben kell piaci alapú lakáshitelt felvenni.

Hamarosan jön a baba?

A babaváró hitel kalkulátor szerint 10 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén a következő induló törlesztőkre számíthatsz: Raiffeisen Bank: 45 833 Ft (THM: 0,40%), KH Bank: 45 833 Ft (THM: 0,40%), CIB Bank: 45 833 Ft (THM: 0,40%). További részletekért kattints a hitelkalkulátorra!

Ez a stratégia is rejt ugyanakkor kockázatot magában: ha nem jön össze a megfelelő számú gyermek, a támogatás visszafizetése mellett még a büntetőkamattal is számolni kell. Egy vagy két gyermek bevállalása esetén csak az alapkamat mértékével nő a tartozás, ha azonban három gyermekkel tervez a CSOK-ot felvevő pár, és mégsem jön össze, az alapkamat ötszörösét teszi ki a büntetőkamat.

 

A jegybank által meghatározott irányadó kamatszint viszont egyre csak nő a kamatemelési ciklus közepette. Az augusztus 24-ei kamatdöntés nyomán már 1,5 százalékra emelte az MNB Monetáris Tanácsa az alapkamatot, emiatt pedig a CSOK-os büntetőkamat összege is egyre magasabb lesz.

 

Ha háromból egy gyermek sem jön össze, 7,5 milliós a bírság

Ha három gyermeket tervezett a szülői pár a CSOK program igénybevétele során, 10 év alatt kell megszületnie mindhárom gyermeknek. Tehát ha most augusztusban tízmilliós állami támogatásban részesülnek, 2031. augusztusában már három gyermeküknek kell lennie a feltételek teljesítéséhez. Ha akár csak egy gyermekkel is kevesebb születik a vállaltnál, nagymértékű büntetéssel szembesülhet a gyermeket vállaló pár.

 

Egy vagy két gyermek megléte persze enyhít a büntetés összegén, de mivel a harmadik gyermekre jár a támogatás nagy része, ez sem könnyít sokat a helyzeten. Egy világra jött gyermek esetén 9,4 millió forintot kell visszafizetni, két gyermeknél is még 7,4 millió forintot, viszont pedig egy gyermek sem született meg, a 10 milliós támogatás egészét vissza kell fizetni.

 A büntetés összege pedig jelentős. A jelenlegi 1,5 százalékos alapkamat mellett két megszületett gyermek esetén 5 550 000 forinttal, egy megszületett gyermek mellett 7 050 000 forintos büntetéssel kell számolni, de ha egy gyermek sem született a háromból, már 7,5 millió forintot kell visszafizetni.

 Így, ha egy gyermek sem született meg 10 év alatt, 17,5 millió forintot, ha egy gyermek született, 16 450 000 forintot, két gyermeknél pedig 12 950 000 forintot kell visszafizetni az államnak.

 

Nincs messze már a dupla büntetés sem!!!

 

Egy kamatemelési ciklus mellett az alapkamat gyorsan nőhet. Ugyan szeptemberben az MNB megvizsgálja az eddigi szigorítás hatását, és ennek függvényében dönt a további kamatemelésekről, könnyen lehet, hogy az eddigi kamatemeléseket még nem ítélek elégségesnek a jegybank.

 

 

Szintén 30 bázispontos emelésekkel számolva 1,8 százalékos alapkamat esetén már 19 millió, 2,1 százalékos alapkamatnál pedig a büntetés már az eredeti támogatás kétszeresét fogja kitenni, ugyanis 20,5 millió forintot kell majd ebben az esetben összesen a tízmilliós támogatásra visszafizetni.

Lakásvásárlás előtt állsz?

A hitelkalkulátorunk szerint 10 millió forintos hitelösszeg és 20 éves futamidő esetén a következő törlesztőkre számíthatsz: Raiffeisen Bank: 59 497 Ft (THM: 3,86%), KH Bank: 60 020 Ft (THM: 4,09%), OTP Bank: 67 509 Ft (THM: 5,56%). További részletekért kattints a lakáshitel kalkulátorra!

A CSOK-támogatást nem jó elbukni!!!

 

Néhány rendkívüli helyzet esetén nem kell a büntetést kifizetni a feltételek megszegése esetén sem, ha például meddőségi kezelés után sem esik teherbe az anya, vagy ha az egyik fél elhalálozik.

 

Ha azonban ilyen kivétel nem merül fel, a CSOK feltételeinek megszegése különösen szigorú büntetéssel jár. A támogatás büntetőkamattal megnövelt összege mellett a kedvezményes CSOK-hitel kamatkedvezményét is vissza kell fizetni, bár ebben az esetben három gyermeknél is csak az alapkamat adja a késedelmi kamat mértékét, nem annak ötszöröse a szigorú büntetőkamatot.

 

A lakásfelújítási hitelnél szintén a CSOK-hitel feltételei szerint kell késedelmi kamatot fizetni, az otthonfelújítási támogatásnál pedig az utólagos finanszírozás miatt csak a feltételek teljesülése után lehet felvenni a támogatási összeget, vagyis a feltételek megszegése a támogatási összeghez jutás mellett törvényes keretek között nem lehetséges.

 

A babaváró hitelnél csak a kamattámogatást kell visszafizetni, ha öt év után egy gyermeke sem született a házaspárnak, emellett pedig a fennálló tartozást kell már magasabb, piacihoz közeli kamaton törleszteni. Így a kamatemelési ciklus a CSOK-támogatás esetén járhat a legtöbb veszteséggel az alapkamat ötszörös szorzója miatt, ha nem teljesülnek a feltételek.

 

Ha pedig a hiteleknél tartunk: egy hirtelen bekövetkező haláleset vagy rokkantság esetén óriási terhet jelenthet egy kölcsön fennálló tartozása. Azt elősegítendő, hogy egy ilyen kritikus pillanatban legyen mire anyagilag támaszkodni, érdemes megfontolni egy életbiztosítás megkötését. 

 A Bank360 ügyfelei számára elérhető lehetőség, hogy csatlakozzanak egy csoportos biztosítási szerződéshez, melynek előnye, hogy a csatlakozási folyamat 100 százalékban online, egészségügyi vizsgálatok helyett csak egy néhány kérdéses kérdőívet kell kitölteni, ráadásul az életkorral nem változik a díj sem. A részleteket a lenti táblázatban foglaltuk össze.

Szerrel és tettel: Varga Zsombor és PáLoS TReND

komment
Címkék: Halálos CSOK

SZÉCHENYI ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!...- EZÉRT a 200-ik SZÜLETÉSNAPJÁRA (2023.01.01.) az ún. MTA KITAKARÍTÁSA MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

2021. augusztus 21. 13:44 - 100% Flat Earth

AZ ún. MTA (JELENLEG: MAGYARTALAN TALMUDISTA ALAKULAT!!!) MAGYARORSZÁG ÖTEZER FŐT FOGLALKOZTATÓ a CIONISTA-LIBERALIZMUS GYILKOS ESZMÉIT TERJESZTŐ, GALÍCIAI, APARTHEID ISRAHELL  ELKÖTELEZETT, SZABADKŐMŰVES ORSZÁGRONTÓINAK KÖZPONTJA!!!...- 

A SZÉCHENYI CSALÁD és ALAPÍTVÁNY ÜDVTÖRTÉNETI FELELŐSSÉGE és KÖTELESSÉGE, HOGY a SZÉCHENYI EMLÉKÉVBEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA és KÖZHÍRRÉ TEGYE, HOGY SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

 

http://leleplezo.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1192942

http://www.szentkiralyszovetseg.hu/products/drabik-szechenyi-volt-petofi-apja-es-a-zsido-mta-bunei/

Széchenyi István

AMELY BELSŐ ELLENSÉG TENYÉSZETET A MAGYAR ADÓFIZETŐK TÍZMILLIÁRDJAIBÓL FIZETI ÉS ÉLTETI (ÉVES SZINTEN!!!) a MINDENKORI MAGYARORSZÁGI „CSALÁDBARÁT” KORMÁNY!!!

 

TEHÁT az IMMÁR VALÓBAN MAGYAR MTA ÚJRAALAPÍTÁSA ELSŐDLEGES MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

 

ÚGYHOGY NAGYON IS ITT VAN AZ IDŐ 2021-ben KIFERTŐTLENÍTENI a MÉG ún. MTA 5000 FŐS SZEMITA=SEMMITtevő=SZEMÉT, ILLUMINÁTUSOK KELTETŐ TELEPÉNEK MAGYARORSZÁGI ÜGYNÖK ÉS INTÉZMÉNYRENDSZERÉT; - MERT SOHASEM VOLTAK VESZÉLYESEBBEK EZEK a NAP=NÉPünkbe ÁGYAZOTT HAZAÁRULÓK SZŰZANYA FÖLDÜNKRE és ÉDES HAZÁNKRA, MINT MOST!!!...- a DIREKT NÉPRITKÍTÓ VAKCINÁK és az MTA TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ NEMZETVESZEJTŐ ÜGYNÖKEINEK IDEJÉN!!!❗️❗️❗️????????????????????‍⚖️????‍⚖️✅

Josefus Flavius zsidó krónikás (ie. 37-100) a következőket írta :

“Magóg és Gomer népei már a vízözön után itt voltak olyan területen, ahol előtte még senki nem járt. Területük Spanyol-ország déli tájaitól a Don folyóig terjedt. Magóg a róla elnevezett magarokat alapította, a görögök őket szkítáknak nevezik."

Azaz szűzfoglalással, jelen ismereteink fényében MU szigetparadicsomunk elsüllyedését követően a Vízözön után érkeztünk a Kárpát medencébe; - és nem más népektől foglaltuk el!!!

Ezen tények ismeretében pedig gyermekeinkbe kell plántálni az ún. hivatalos héber-terhelt hazug történelemoktatás helyett, hogy a MAGYAROK ÜDVTÖRTÉNETE semmiképpen sem az idegenszívű megszállók által orrvérzésig propagált zsidó-keresztény országrontás és nemzetkoncolás 1000 évéből áll‼️‼️‼️????

 

ÉLETBEVÁGÓ!!!
SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDES FIA: PETŐFI SÁNDOR‼️‼️‼️????‍⚖️


AZ ún. MTA MA IS A MAGYARELLENES „SORSTALANOK”, IDEGENSZÍVŰ SAKÁLOK BÚVÓHELYE!‼️‼️‼️????

HOLOTT AZ EREDETI ALAPÍTÓ OKIRATBAN BENNE FOGLALTATIK, HOGY CSAKIS MAGYAR-ÉRZELMŰ, KIKEZDHETETLEN ERKÖLCSI TARTÁSSAL BÍRÓ HAZAFIAK ÉS HONLEÁNYOK "RUHÁZHATÓAK" FEL AKADÉMIAI TAGSÁGGAL‼️‼️‼️????
...ÉS ERRŐL A MINDENKORI ÖRÖKÖSÖK KÖTELESSÉGE LENNE GONDOSKODNI, HOGY BELSŐ ELLENSÉGEK ÉS HIVATÁSOS JÚDÁSOK MÉG VÉLETLENÜL SE ÉPÜLHESSENEK BE A MAGYAR SZELLEMI ELIT SORAIBA; - HISZEN AZ ÖNMAGÁBAN FELÉRHET A NEMZETHALÁLLAL‼️‼️‼️????☠️
ILYETÉN NAPJAINKBAN SENKI SEM RETTEG JOBBAN A SZÉCHENYI-PETŐFI VÉRVONALBÓL FAKADÓ JOGOSULTSÁGOKTÓL, MINT AZ A TÖBB EZER LÉHŰTŐ VADIDEGEN "TUDÓS KÉM"...- AKIK ELLEPTÉK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT - MEGGÁTOLVA EZZEL A SOK TÍZEZER ÉVES ÉGI=IGEi EREDETÜNK FELFEDÉSÉT...- AMI KÖZÉRTHETŐEN A KÖR ISTEN-NIMRÓD-JÉZUS-ATTILA KÉK-VÉRVONALÁBAN FORRONG MIND A MAI NAPIG‼️‼️‼️☦️


1989. július 17-én, másfél méterrel a Vinokur által megjelölt helytől, került elő az a csontváz, amiről Kiszely István, a két amerikai antropológus, az időközben hozzájuk csatlakozó Burajev, orosz-burját antropológus 18 Petőfivel azonos testi jegyet, jellegzetességet azonosított. A koponyát például lefotózták, majd összevetették az ismert dagerrotípiával – tökéletes fedés!
A szakemberek körében ismert, hogy a nemet főként a koponya alapján szokták azonosítani, a leletet férfinak találták.
Figyelembe véve az össze jellegzetességet Latimer és Simpson írásba is adták: semmi sincs, ami kizárná, hogy a feltárt csontváz azé az emberé, akit nálunk Petőfi Sándorként ismertek.
Már önmagában a jellegzetes „agyara” is sokatmondó volt, de annak esélye, hogy az összes jellemző ráilljen egy emberre, 300 millió:1.

http://hirarena.com/szechenyi-istvan-fia-petofi-sandor--drabik-janos-_252

https://www.youtube.com/watch?v=MD65HWvSqHU

https://www.youtube.com/watch?v=0DUISswvZ_I

https://www.youtube.com/watch?v=oe2AOEabUXU

https://www.youtube.com/watch?v=ifDApRZoUUY

https://www.youtube.com/watch?v=6KGUuhlHLs

komment

AKTIVÁLT ZOMBISÁG!!!...- OLTÁS MINDHALÁLIG?!

2021. augusztus 20. 13:09 - 100% Flat Earth

Vilaghelyzete.com
15 órája

Tajvan máris ki akarja használni a friss hangulatot és Kínát a tálibokhoz hasonlítja, mely bármikor ugyanígy lerohanhatja és el is foglalja Tajvant.

Kína "a tálibokat akarja utánozni" - állítja Tajvan és fogadkozik, hogy megvédi magát Pekingtől

"Kína a tálibokat akarja utánozni, és ugyanúgy átvenni a hatalmat Tajvanon, mint ahogy az iszlám radikálisok a múlt héten megtették Afganisztánban" - jelentette ki Joseph Wu tajvani külügyminiszter, figyelmeztetve, hogy a sziget készen...

Továbbiak
China wants to emulate the Taliban and take over Taiwan the same way the Islamic radicals seized power in Afghanistan last week, Taiwanese Foreign Minister Joseph Wu said, warning that the island is ready to defend itself.
rt.com
China wants to emulate the Taliban and take over Taiwan the same way the Islamic radicals seized power in Afghanistan last week, Taiwanese Foreign Minister Joseph Wu said, warning that the island is ready to defend itself.
China wants to emulate the Taliban and take over Taiwan the same way the Islamic radicals seized power in Afghanistan last week, Taiwanese Foreign Minister Joseph Wu said, warning that the island is ready to defend itself.
16
3
Megosztás
Vilaghelyzete.com
20 órája

Bemutatta az új kétlábú Atlas robotokat a Boston Dynamics - nagyon durva jövőképet fest elénk

Futnak, szaltóznak, ugrálnak, majdnem elesnek, de az utolsó pillanatban mégis elkapják az egyensúlyukat.

Mondjuk addig örüljünk, míg nem ilyen robotok akarják majd ellenőrizni a személyazonosságot vagy akár elvégezni rajtad a kísérleti vakcinák beadását....Természetesen csak és kizárólag a nagyobb közjó érdekében.... (VilagHelyzete - saját megj.)

A Boston Dynamics új videókat tett közzé, amelyeken a kétlábú Atlas robotok egy rendkívül lenyűgöző tornamutatványt mutatnak be. Szaltóznak,...
alternativhirek.com
A Boston Dynamics új videókat tett közzé, amelyeken a kétlábú Atlas robotok egy rendkívül lenyűgöző tornamutatványt mutatnak be. Szaltóznak,...
A Boston Dynamics új videókat tett közzé, amelyeken a kétlábú Atlas robotok egy rendkívül lenyűgöző tornamutatványt mutatnak be. Szaltóznak,...
19
5
12
Vilaghelyzete.com
21 órája

Azt tudjuk, hogy az összes főáramú politikus és csatorna számára a Great Reset jegyében ki van adva parancsba, hogy az "ember okozta klímaválságot" kell tolni 0-24-ben, mert a járvány után ez lesz a következő napirend. DE van amikor ez az abnormális késztetés felülírja a józan észjárást is... Már ha létezik ilyen egyáltalán főáramú médiában! (VilagHelyzete megj.)

A KLÍMAVÁLTOZÁS TETTE LEHETŐVÉ, hogy A TÁLIBOK ELŐRE TÖRJENEK és MEGNYERJÉK A HÁBORÚT!
avagy: "Hogyan segített...

Továbbiak
CBS has been accused of spinning fanciful, Greta Thurnberg-inspired yarns about the disastrous outcome of the nearly 20-year war in Afghanistan, after claiming that the Taliban received outside support from climate change.
rt.com
CBS has been accused of spinning fanciful, Greta Thurnberg-inspired yarns about the disastrous outcome of the nearly 20-year war in Afghanistan, after claiming that the Taliban received outside support from climate change.
CBS has been accused of spinning fanciful, Greta Thurnberg-inspired yarns about the disastrous outcome of the nearly 20-year war in Afghanistan, after claiming that the Taliban received outside support from climate change.
27
6
5
Vilaghelyzete.com
22 órája

Nem fogjátok elhinni, de a legnagyobb főáramú fake news csatorna, a CNN ilyen cikkel állt elő és valószínűleg a táborukat is annyira tájékozatlannak tartják, hogy sem a csatornának, sem a nézőknek nem esik le a tantusz.

Melissa Joan Hart színésznő elárulta, hogy annak ellenére, hogy teljesen be van oltva mindkét vakcinával, nagyon beteg lett most a koronavírustól és arra akar másokat is bátorítani, hogy "maradjanak biztonságban".

A "Sabrina the Teenage Witch" sztárja az Inst...

Továbbiak
Melissa Joan Hart has revealed she's quite sick with Covid, despite being fully vaccinated and wants to encourage others to "stay safe."
edition.cnn.com
Melissa Joan Hart has revealed she's quite sick with Covid, despite being fully vaccinated and wants to encourage others to "stay safe."
Melissa Joan Hart has revealed she's quite sick with Covid, despite being fully vaccinated and wants to encourage others to "stay safe."
40
13
8
Vilaghelyzete.com
pénteken

Az utóbbi idők legjobb karikatúrái az aktuális eseményekről

Lehet, hogy egy illusztráció erről: 1 személy, álló és , szöveg, amely így szól: „TWITTER TWITTER 성 TWITTER TWITTER SECURITY TALIBAN BRas PATCROSSCARTOONS.COM 2021”
Lehet, hogy egy képregény erről: 1 személy, szakáll és szöveg
37
1
16
Keress bennünket a Facebookon!

"Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egy világméretű emberiségellenes bűncselekményre készülnek a világ népességének nagy része ellen."

Figyelsz felcsúti hóhér?!

 

A természet egészséges működése terén rendkívül hiányosak az ismeretei, ellenben a pénz és a vagyonszerzés terén kitűnő!

Egy nem rendesen tesztelt vakcinával akarja ön beoltani a magyar gyermekeket és persze a felnőtt lakosságot? Gondolkozzon! - Az ember évmilliók óta baktériumok és vírusok között él. Nélkülük nincsen élet! Az ember immunrendszere azért van, hogy dolgozzon! Nagyon jól tudhatja, hogy az antibiotikumok használata milyen következményekkel járt a kórokozók tekintetében.

Még ellenállóbb kórokozó ágensek alakultak ki, amik rezisztensé váltak az antibiotikumokkal szemben. A kísérleti gyorsan összecsapott vakcináknak ugyan ez lesz a következménye, és ezt már jól lehet látni. A hibás WHO orvosi protokoll, a hibás orvosi szakmai tudás, ismeret, a pénz, a vagyon és hataloméhség eredménye látható világszerte.

Gratulálok Önnek is, mert beállt közéjük a sorba.

Megbukott! - Le a maszkot, a megszorító intézkedésekkel! - Szabad és akadálymentes levegővételt, egészséges gyümölcsöket, zöldséget, mozgást, sportot, stressz-, félelemmentes szeretetteljes és biztonságos életet az embereknek, és akkor nem lesz „járvány”, üzlet a gyógyszergyáraknak, és a hozzájuk tartózó élősködő parazitáknak!

 

 

 

V.K.S és PLS

 

https://www.youtube.com/watch?v=hOYAIHA99Eg

https://www.youtube.com/watch?v=JOwazCXD5Wc

ttps://www.bitchute.com/video/D4x4WdtiXvaM/

https://www.bitchute.com/video/8utaf5ThGSDA/

ttps://www.bitchute.com/video/KAyQJjSVuwdE/

https://www.bitchute.com/video/qQ53kTUJr08W/

https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/

 

komment

LIBERNYÁK TÍZPARANCSOLAT!!!

2021. augusztus 18. 10:57 - 100% Flat Earth

Lényeg, hogy az elit egyetemek szexuális ragadozóinak, feleség verőinek, hazug vallások szűzleány áldozóinak, aberrált agresszorainak világszerte leáldozóban van (minden látszat ellenére!)...

- s ezen a tendencián a katonai diktatúrák átállására játszó deviáns népirtók, országvesztők/ország-veszejtők, kilakoltatók, rabló kompániák, büntetőfékező fidesznyikek, adócsaló senkiházik, berkik, molnárricsik stb. katonának kiképzett mohamedán hitű "orbángáspárai" sem fogják tudni segíteni megmenekülni a száműzetés illetve "lelkiismeretük" elől!!!

 

 

Az Új(?) világrend Tízparancsolata.
Új világ új erkölcsök. Nem tudom mennyire új, mennyire nevezhető még Világnak és mennyire Rendnek, de az alábbi sajátosan értelmezett Tízparancsolat különösebb kényszer nélkül úgy érzem, hogy egyre több magyarországi  uzsorás és deviáns, álszent NEResztény követőre talál.

1. pÉNz vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened!
2. Isten nevét hitelbe vedd!
3. Minden napod szentségtelenítsd meg! (Legyen egész heted egyetlen hatalmas VÁSÁRnap)
4. Atyádat és anyádat, és önmagad se tiszteld! (Szüleid életét is vedd el, mert a nyugdíj nem jár nekik, hisz a te keserves munkád adójából vonják le)
5. Ölj! (pusztítsd környezeted, magad és mást is, de ha lelkeddel kezded, annak kiváltképp örvendünk)
6. Paráználkodj! (hasonneműekkel és állatokkal is, a lényeg hogy közben védekezz – bármilyen kozmikus, magasrendű erkölcs ellen)
7. Lopj! (ha elég ügyes leszel, talán bekerülhetsz az Elitbe)
8. Hazudj, mások becsületében kárt tégy! (tanulj elöljáróidtól, vezetőidtől, politikusaidtól)
9. Felebarátod házastársát is kívánd! (és a gyermekeit is, mert nemsokára már ez sem lesz büntetendő)
10. Mások tulajdonát kívánd! (Mindent a szemnek! Magántulajdonod már úgysincs, csak a leltárunkban vagy egy szánalmas tétel)
***
ÉBRESZTŐ!


Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti.
Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.
Máté 6,24.


http://kataklizma.info/2010/12/06/az-uj-vilagrend-tizparancsolata
https://www.youtube.com/watch?v=lYSWF9uTkuE
https://www.youtube.com/watch?v=ZKcFdmFIGIQ
https://www.youtube.com/watch?v=N1DItpOTuq4&t=487s
https://www.youtube.com/watch?v=a-itWO9vdLk
https://www.youtube.com/watch?v=JtjJuijNmM4

https://www.youtube.com/watch?v=9PNvTsH3ZkQ

https://www.youtube.com/watch?v=0dvUV4Zepuk

komment
süti beállítások módosítása