MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Zsidrákos Magyarország = Farizeus bál - SZaTMáRi oRSi & PáLoS TReND (HoZSo +aGiGa MiX)

2021. szeptember 29. 11:18 - 100% Flat Earth

PALÁVER: SZÍVTŐL az ÉGIG!!!

 

 

Bent ragadtál a Soros ikrek (Gyurcsány és Orbán!!!) utóbbi ánuszában, Zsoca...- nem kicsit, nagyon!
Tipikus még élő példánya vagy a Paláver orbánista, de jól fésült milliomos zombijainak!
Úgyhogy itt az idő, hogy kividd a gazdatestet (OVi!) a napra és megvárd, míg leszárad rólad.
Ezt követően, hogy új NAP virrad majd rád...- még +világosodni is lesz esélyed!...- mert ugye mindenkinek jár az "etetőjén" kívül
1 második.
Mindemellett ne hagyjuk magunkat megvezetni/megvesztegetni egyik országrabló által sem!!! HISZEN ISRAHELL CSICSKÁJA az ÁLSZENT…- “GYEREKEKÉRT AGGÓDÓ” CSALÁD-ELŰZŐ és KILAKOLTATÓ is!!! UGYANIS ORBÁN az EBRD diktátum aláírása óta 1 IDEGEN HATALOM BÁBJA!!!…- vagyis az első számú NEMZETI KOCKÁZAT
és BELSŐ KÖZELLENSÉG IKRÉVEL EGYÜTT!!!…- MIVEL EGYIK SEM MAGYARORSZÁG ÉRDEKÉBEN ELJÁRT/Ó MINISZTERELNÖK!!!…- hanem a mély-állam igazolt hazaáruló rabszolgái!!!
…és, hogy MIT ÉRDEMEL AZ a BŰNÖS, AKI SZESZTESTVÉRÉVEL és ELVTÁRSÁVAL (GYURCSÁNY FERENCCEL!) ÉJT-NAPPALLÁ TÉVE HAZUDIK?!...- arról döntsön: a JÓ MAGYAR NÉP!!!...- de nem mindegy, hogy "Pegasussal" vagy nélküle!!!

Szerrel és tettel: PáLoS TReND

komment

STOP & NO: JEWISH LMBTQ INVASION = FER'OH MON - PALOS TREND (HoZSo MeGaGiGaMiX)

2021. szeptember 19. 13:24 - 100% Flat Earth

ORBÁN VIKTOR LEBUKOTT ALAPTÖRVÉNYT KREÁLÓ FARTÚRÓJÁNAK "KÖSZÖNHETJÜK", HOGY a KÖZJEGYZŐ és LAKÁS-MAFFIA BÜNTETLENÜL VÉREZTETHETI KI a MAGYAR ANYÁKAT és CSALÁDJAIKAT, mint ahogyan az ún. pedofil törvény is VALÓJÁBAN a CION-LIBSIK és a TALMUDISTA ZSIDÓK HANGULATKELTÉSE és PROPAGANDÁJA GYERMEK és NEMZETRONTÁSHOZ!!!

Eddig azt kaptuk az idióta politikus-bűnözőktől, hogy a devizahitel a mi problémánk, nem az ő gondjuk, minek vettük fel, meg a pisztolyos f@szság.

KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL most járvány idején is javában zajlik a magyar családok kifosztása, amely mára felér 1 VALÓDI NÉPIRTÁSSAL...- hiszen több ezer embert kergettek öngyilkosságba és tettek földönfutóvá, adósrabszolgává!!!

Lefordítom, hogy mindenki értse, aki eddig nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy miért érdekel minket az a "duma", hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!!!

Ahogy már sokan, sokszor elmondtuk, az alaptörvény kivette az állam kötelezettségei közül a nyugdíj visszafizetését, illetve az ingyenesen járó egészségügyi ellátást.

Ezek 2012. januárjától már csak ADHATÓ státuszt kaptak. Ha olyan kedve van az államnak adja, de ha éppen megmagyarázza, vagy még azt sem, hogy miért nem, akkor csak a szemedet törölgetheted.

Az előbbi dátumtól a addig járuléknak nevezett befizetéseidet onnantól adóként fizeted, tehát hivatalosan szolgáltatás nem jár érte. Ez ugye világos eddig?!

A lepusztított egészségügy most eljutott egy mélypontra. Egy előre megtervezett pontra. Ha mégis megbetegednél ezután, fizess az ellátásodért!

Nem az adó módjára befizetett összeged helyett! Pluszban még arra! Bejönnek a biztosítók, amik természetesen itteni, vagy külföldi oligarchák kezében vannak.

Te fizetsz havonta X összeget akár több kategória szerint, ahogy a zsebed még bírja, vagy az ellátási fokot szeretnéd. Ha szegény vagy és nincs pénzed, ott fogsz megpusztulni az utcán, mert a kutya nem fog sürgősségi, vagy más egészségügyi ellátásban részesíteni, ha nincs biztosításod. Világos már?!

Biztos?!

A recept a következő:

1., pusztítsuk le az egészségügyet!

2., hozzunk létre biztosítókat, amelyek a mieink!

3., fizettessük ki még egyszer a hülyékkel az ellátásukat!

4., Akik nem fizetnek, azokat lökjük az árokba!

Pont ugyanez lesz a helyzet a nyugdíjakkal is.

Igen, azzal, amit pár évvel ezelőtt az azóta a boldog feledés homályába vonult Selmeczi Gabriella vezetésével elloptak!!!

Mikor hihettünk egy cigánynak?

Mikor hihettünk egy zsidónak?

Orbán meg kettő az egyben!!!

K.GY nyomán Attak.

komment

SZABADSÁGHARC és TÉVÉOSTROM!!! 15 ÉVE PRÓBÁLTUK +DÖNTENI a CIONISTA DIKTATÚRÁT!!!

2021. szeptember 18. 12:45 - 100% Flat Earth

 501b98af528f99efe10ce577229f876b.jpg

SZABADSÁGHARC és TÉVÉOSTROM!!!  15 ÉVE PRÓBÁLTUNK „RENDSZERT” VÁLTANI!!!

Tizenöt esztendővel ezelőtt vittük a tüntetők által megfogalmazott petíciót a Kossuth térről a Magyar Televízió székházához.

Tizenöt évvel ezelőtt indultam vissza a tömeghez, miután a köztelevízió pökhendi vezetői a petíciót nem vették át, helyette a korabeli közvélekedés szerint az izraeli titkosszolgálattal, a Moszaddal is összefonódott In-Kal Security biztonsági emberei közölték velünk fenyegetően, hogy már úton vannak értünk a rendőrök.

 

Mivel a szeptember 18-át megelőző napokat én egy pozsonyi fogdában töltöttem, miután a szlovák rendőrség egyszerűen elhurcolt és őrizetbe vett, teljesen törvénytelenül, pusztán azért, mert a magyar szavai miatt megvert felvidéki magyar lány, Malina Hedvig érdekében tüntetést szerveztem a pozsonyi szlovák belügyminisztérium épülete elé, a fenyegetést - megszokásból - komolyan vettem.

 

Visszatértem hát a parlament előtt összegyűlt tüntető tömeghez, és arra kértem őket, hogy menjünk vissza együtt a tévészékházhoz - emlékezik vissza a történelmi pillanatokra Toroczkai László Mi Hazánk-elnök.

Így kezdődött az ostrom, amellyel kapcsolatban nem az-az érdekes, hogy egyáltalán megtörtént, hanem az, hogy miért kellett rá 16 évet várni.

 A köztelevízióból ugyanis 1990-ben kellett volna kihajítani a kommunista diktatúra internacionalista propagandistáit, akik a legtöbbet ártottak ennek az országnak.

 

Sohasem térhettek volna vissza a hatalomba ugyanis Horn Gyuláék, oldalukon minden idők legundorítóbb magyarellenes pártjával, az SZDSZ-szel, ha nem működhetett volna továbbra is zavartalanul a nemzetellenes agymosó gépezet, olyan bűnözőkkel, mint Gyárfás Tamás, vagy olyan visszataszítóan magyar-gyűlölő újságírókkal, mint például Bánó András!!!

 

 

 

A rablóprivatizáció, a maffia és minden káros politikai folyamat ennek a propagandagépezetnek a fedezékében működhetett, így tehették tönkre, így foszthatták ki hazánkat és az egész magyarságot.

 

Mi 2006. szeptember 18-án a rendszerváltás reményével mentünk az utcára, és ostromoltuk meg a köztelevízió épületét. 1956-ban a legfontosabb véleményformáló eszköz a rádió volt, 2006-ban pedig a televízió.

A rendszerváltozás azonban elmaradt. Éppen úgy, ahogy 1989-90-ben is. Sem a kilencvenes évek elején, sem pedig 2006-ban nem akadt egyetlen politikai párt sem, amely befejezte volna azt, amit mi, civilek az utcán elkezdtünk.

A Jobbik akkori elnöke megrémült, és még a korábban bejelentett jobbikos tüntetést is lemondta, a Fidesz pedig ahelyett, hogy a tüntetők mellé állt volna, inkább a demonstrációk vezetőit kezdte rágalmazni, támadni, és bizonytalanságot keltett, összezavarta, megosztotta a bátor hazafiakat, a tüntető tömeget. Sőt, 2010 után, a kétharmados győzelmét követően sem történt elszámoltatás, még az általunk kirobbantott sukorói korrupciós botrányból is kimentették Gyurcsány Ferencet és Ronald Laudert. A Fidesz által ígért rendszerváltásból és alkotmányozásból csak egy elfuserált Szájer-féle alaptörvény és az urizáló NER-rendszer lett. Ki kell mondanunk, hogy a 2006-os felkelést az akkori, magukat nemzetinek hirdető politikai pártok elárulták és cserbenhagyták. Ám ahogy 1956-ot is vérbe fojtották, leverték, de mégis elindított a forradalom egy olyan folyamatot, amely búvópatakként hosszú évekkel később is hozott eredményeket, a 2006-os események is máig hatnak.

S végül úgy alakult, hogy mi, akik akkor az utcán küzdöttünk, s vittük elől a zászlót, létrehoztuk a saját politikai közösségünket, egy olyan pártot, amely nem fogja elárulni és cserbenhagyni a magyarokat akkor sem, amikor nehéz idők jönnek.

Nem várunk soha többé egyetlen pártra sem.

Itt van most már a Mi Hazánk. Az elkezdett valódi rendszerváltozást mi magunk fogjuk befejezni.

(Forrás: toroczkai.info)

komment

KIMAXOLT ZSIDÓ-TERROR!!!...- a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi VÉR-BÍRÓSÁGON is!!!

2021. szeptember 16. 11:58 - 100% Flat Earth

 

https://www.youtube.com/watch?v=qJZuZcIOI7k

VÉGJÁTÉK ÁLARCOK NÉLKÜL!!!

Legyetek észnél: DEVIZA-ÁLDOZATOK!!!

 

A hírfalon sorra futok bele abba, hogy hallelúja jön az ellenzék és jól megmenti a devizásokat!

Kérlek szépen, hogy gondolKÓDjatok és NE DŐLJETEK BE!!!

.

Már nem csak a magyar vért ontó ún DOBREV klán TRANSZ NEMŰ SZÖRNYETEGE (GYURCSÁNY FERENCNÉ!!!), de a teljesen elzsidult  ún. Jobbik is az Elsétálási jogot lobogtatják jogász-maffiájukkal jól kifőzve!!!

  A rohadékok a megveszekedett hazaárulók gyülevészéből összeállt Adóskamara segítségével azért ezt találták ki a SZINTÚGY ZSIDÓ SZEPESHÁZI SZARZSÁKKAL, MERT ÉRDEKELTEK MAGYARORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN és DOLGOZÓ MAGYARJAINAK RABSZOLGA SORSBAN TARTÁSÁBAN!!!

 

 

ORDÍTANÉK a FÁJDALOMTÓL!!!...- HA EZEKNEK a GÉN-NYOMORULT KORCSOKNAK ÖRÖMET AKARNÉK OKOZNI!!!

NIMRÓD UNOKÁJAKÉNT azonban ILYEN MEGALKUVÓ SZIVÉSSEGET AKKOR SEM TESZEK/TENNÉK EZEKNEK a HÜLLŐ-MAJOM KEVERÉK GNÓMOKNAK, HA a SZÍVEM  PRÓBÁLNÁK MEG KITÉPNI!!!

NEEEEEEEE HAGYJÁTOK!!!

 

 Ne hagyjátok ezt az aljasságot, szólaljatok fel ellene mindenhol és mindenünnen ahol csak tudtok!!!

.

Az elsétálási jog a csődtörvény része, és azt jelenti, hogy ha valakinek rengeteg adóssága felgyűlt - nem devizakölcsönből - akkor mindenét eladják, nem csak az ingatlanfedezetet, hanem mindenét.

.

Ezt akarják ráhúzni a devizahitelre, aminek a fedezete jog szerint csak az ingatlan lenne, de ez után már mindene, kés villa, kiskanál.

A minden vagyontárgy eladásából befolyt összeget megkapja a bank a követeléséért - ami nem is valós követelés, hanem csalással csinált és csak papíron kimutatott követelés - és ha még mindig marad és a pucér seggű adósnak már nincs egy szalmaszála sem, akkor a fennmaradó, és amúgy sem valós adósságot elengedi.

 

Ezt az jogtipró aljasságot találta ki a Bankszövetség, amihez asszisztál a Jobbik, a magyar-gyűlölő istentelen Dobrev banda, és a szintén zsidrák  Szepesházi  adta hozzá a (felvett!!!) nevét. 

Megalakulásuk óta mondom, hogy ügynökök!!!

 

SOHA NEM a MAGYAROK ÉRDEKEIT VÉDTÉK és KÉPVISELTÉK!!!

 

Jog pedig van. Azt kell alkalmazni és nem kell a szaros spanyolviaszuk.

.

Bankok felelős vezetőinek, bankok beszámolóit auditáló könyvvizsgálóknak a számonkérése Btk. 373.§, 374.§ 403.§ alapján. Bizonyítás 2000. év C. tv. szerinti elszámolással.

Közjegyzők számonkérése Btk. 305.§, 342.§, 343.§ alapján. Bizonyítás a kiállított teljes bizonyító erővel rendelkező közokiratok alapján.

Állam - bírók - számonkérése Btk. 399.§ alapján. Bizonyítékok a jogellenes ítéletek az irattárban. Elő kell ezeket venni és újra tárgyalni.

A kárpótlási törvény nem azt jelenti, hogy elvesszük a kártérítés lehetőségét az elsétálási joggal! Kártérítési törvény azt jelenti, hogy a bűncselekménnyel okozott károkat a károsultaknak meg kell téríteni, elsősorban az államnak, mert nélküle a bankok ezt nem tehették volna meg.

Csak ez az a 4 lépés elfogadható az adósok számára.

.

Az össze borulgatós, magát ellenzéknek nevező korcs csürhe menjen a Soros ügynökökből álló Fidesszel együtt, ISRAHELLBE!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DFQ0GCQ9YVM

 

 EGYIK PÁRT SEM KELL!!!

 

Takarodjanak el a közéletből MIND! Nem telepedjenek rá a devizásokra szavazatok tarhálása miatt. Hagyjanak minket békén! Azzal járunk a legjobban.

 

 

 

 Úgy látom, hogy a csoportban sokaknak baja van az értő olvasással, túl hosszú szöveg számára érthetetlen, ezért itt és most minden értetlen elfogultnak és hülyének leírom!!!

 Az elsétálási jog javítja a kilakoltatási statisztikát, mert már nem karhatalommal tesznek ki az ingatlanodból, hanem önként sétálsz ki belőle!!!

 

Pucér valaggal. Egy tű, nem sok annyit se marad. Jogod se a kártérítésre.

Nos, tessék lehet éljenezni, hogy még a halálos ítéletedet is önszántadból irtad alá!!!

 Ez minden hatályos jogszabályt negligálna…

 

 

Szerrel és tettel: JáRVáS éVa  és PáLoS TReND

komment

NYÍLT LEVÉL Dr. VARGA JUDITNAK a KÖZJEGYZŐ és LAKÁSMAFFIA MŰKÖDÉSÉRŐL!!!

2021. szeptember 07. 11:53 - 100% Flat Earth

 

zs_1.jpg

931690c4834b6271fd55fcd3305ee312.jpg

 

 

 

Igazságügyi Minisztérium;

Székhely: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 4.

Postai cím: 1357 Budapest, Pf.: 2.

Tárgy: a 0104-21.Vh.438/2021/9. sz. Végzésre benyújtott Ellenvetésem és Kifogásom részletezése a Magyarországon működő mindenkori kormányok által el és kitartott közjegyző-jogász- lakásmaffia drasztikus felszámolásának; - és az uzsora-politizálás cion-liberális gyarmatosításának megszüntetése érdekében.

 

Tisztelt

Dr. Varga Judit

részére!

 

  1. június 22-én keltezett ún. Végzését a Momentum uralta Újpest IV. és XV. Kerületi Bíróságának 2021. 06. 29-én kézbesítette a postás.

Az abban foglaltak szerint holmi kérelmet kéne benyújtanom a címben jegyzett bírósághoz.

   Fenyegetésképpen még azt is hangsúlyozták, hogyha elmulasztom a nyilatkozatot benyújtani, akkor azt úgy tekintik, hogy nem kívánok kérelemmel fordulni a bírósághoz!...- ami önmagában kimeríti a hatalommal való visszaélést, mert nem egyenrangú partnerként kezel, mint ún. „adóst”!

Holott semminemű legális kapcsolatban nem állunk egymással, amit mi sem bizonyít jobban és megfellebbezhetetlenül, mint a számomra kikézbesítetlen ítélettel (0104-23.Vh.438/2021/6. sz. állítólagos végrehajtói okirattal?!) törvénytelenül akar Dr. Csontos Imre érvényre juttatni.

Ami jogi nonszensz és a hivatali visszaélést bizonyítja (ÁLLAMI SZINTEN!!!) ítélkező bíró, segítői és a végrehajtó bűnöző (bennfentes információkkal kereskedés!) által (többek között ezért is kéne, hogy az Ön által ellenzett Európai Ügyészség ilyen esetekben pártoktól függetlenül vizsgálódhasson!!!)!!!

Vérlázító és példátlan az EU-ban ez a fajta bíró-közjegyző és lakásmaffia-bűnözés, ami alsó hangon is túlmutat a polgári peres eljáráson. Ezért tettem meg az illetékes Rendőr-kapitányságon is a büntető feljelentésemet!!!...- és korántsem ún. „ismeretlen” tettes ellen!!!

 

„Tárgy: Bűnügyi feljelentés kiegészítésem a 01180/778-1/2021.bü-ben és azonnali nyomozás elrendelésének kérelme Dr. Csontos Imre ellen, akit bizonyítottan a LAKÁSMAFFIA IRÁNYÍT a IV. és XV. Kerületi Bírósággal összejátszva az ún. BENNFENTES INFORMÁCIÓK MÓDSZERÉVEL – uzsorázás és jogalap nélküli gazdagodásuk érdekében!!!”

 

   KIJELENTEM, HOGY ELLENVETÉSEMET és KIFOGÁSOMAT MINDEN TEKINTETBEN FENNTARTOM és az ALÁBBI FRISS TÖRTÉNÉSEK OKÁN ÚJABB BIZONYÍTÉKKAL IGAZOLOM a KÖZJEGYZŐ és BÍRÓ BŰNÖZÉS VALÓS VOLTÁT ma MAGYARORSZÁGON!!!...

- mi végett és többek között a Sargentini jelentés is  éppen  az ilyen JOGTIPRÁSOK és KORRUPCIÓ MIATT ítélte el és nyilvánították ki a képviselők az EU Parlamentjében - MISZERINT: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM!!!

    A 2021.06.29-én kézbesített a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság 0104-21.Vh.438/2021/9. sz. Végzését, amit 2021. június 22-én hozott meg a bíróság érdemlegesen és végérvényesen bizonyítja, hogy Dr. Csontos Imre végrehajtó-bűnöző uzsorás bűncselekményt hajtott végre; - aki előre kitervelten öncélúan a törvényeket semmibe véve járt el ellenem!!!

Téve mindezt úgy, hogy a IV. és XV. Kerületi Bíróság nem rendelkezik legális ítélettel és hiteles ítélet kézbesítésének átvételével az 543.V.572/2021. számon folyó végrehajtási ügyben…- ami szintén jogi nonszensz és kimeríti a hivatali bűnözés és a hatalommal való visszaélés fogalmát, amit állományban lévő bíró/k tettes és bűntársakkal követtek el!!!

Dr. CSONTOS IMRE VÉGREHAJTÓ-MAFFIÁJÁNAK MŰKÖDÉSI GYAKORLATA!

A trükk lényege a következő:


A végrehajtó (Dr. Csontos Imre Végrehajtó uzsorás!) kitűzi a birtokba adás időpontját, majd ezt MEGELŐZŐ napon, vagy napokban NEM a végrehajtó, hanem az árverési vevő, - mint bejegyzett tulajdonos- a volt tulaj távollétében az ingatlan zárjait lecseréli, és még - mint ma is - a volt tulaj ingóságait is elviszi.

Ezzel egy-időben, a végrehajtót tájékoztatja, hogy az ingatlant birtokba vette, így nem kell kilakoltatni (ezzel a végrehajtó levédte magát)…és nem is megy ki a kitűzött időpontban.

Mikor a régi tulaj hazaér, már be sem tud menni az ingatlanba. 

Mindazon túl, hogy az új tulaj, azaz az árverési vevő sosem volt birtokban, és a régi tulaj nem önhatalommal jutott a birtokhoz; - így ez az eljárás az új tulaj terhére mindenképp a magánlaksértés és betöréses lopás is, (amennyiben elvitt bármi ingóságot) a rendőrség még az ismeretlen személy ellen, a régi tulaj által tenni kívánt feljelentést sem hajlandó (felháborító módon!) felvenni a IV. kerületi rendőrség (törvénytelen módon!!!)!!!

…annak ellenére, hogy hiába tulajdonos az árverési vevő, mert ez nem tulajdonjogi, hanem birtokvita!!!… és mivel az új tulaj sosem volt birtokban, így ez esetben a birtokot önhatalommal szerzi meg, azt senki neki át nem adja…- így ez az önhatalom tilos önhatalomnak minősül, tehát járna még a jegyző általi birtokvédelem is a volt tulajdonosnak (tényleges birtoklás alapján történő elbírálással).

Egyszóval senki az ingatlanát, MÉG LEZÁRT ÁLLAPOTBAN SE hagyja SZEMÉLYES felügyelet nélkül, (akár néhány órára se) és aki személyesen felügyel ne írjon alá semmit, még az esetlegesen az új tulaj által odahívott rendőröknek se!!!…..mert bárki, aki a régi tulaj jogán van birtokban aláír egy birtokba adási nyilatkozatát, függetlenül attól, hogy azt nem maga a régi tulaj teszi, az önkéntes birtokba adás megtörténik, tehát attól kezdve már az új tulaj jogszerűen van birtokban, és ha perre kerül a sor, akkor a bíróság a birtokláshoz való jogosultság alapján jár el.

Mint köztudott, a tulajdonjog az új tulajdonosnál van, a régi tulajnak már jogcíme sem lesz, amennyiben egy ilyen nyilatkozatot vagy jegyzőkönyvet akár ő, akár az ő jogán birtokló személy aláír!!! 

 

A IV. kerületi R. Kapitányságon TÖBB TANÚ JELENLÉTÉBEN a rendőrök elmondása szerint, a birtokba adások esetén gyakran ezt a "trükköt" alkalmazzák a végrehajtók, mert túl befolyásosak az otthonvédők!!!

   Mindent egybevetve esetemben pontosan és elvitathatatlanul éppen ez a 0104-21.Vh.438/2021/9. számú ún. Végzés már a második számú bizonyíték arra, hogy Dr. Csontos Imre Végrehajtó cége uzsorázás és jogalap nélküli gazdagodásához önhatalmúlag (többek között bennfentes adatok üzérkedésével és az ezzel való visszaélést is elkövette!!!) – mivel egy nem létező dokumentum és nem lévő kikézbesítetlen, átvetetlen ítélet nélkül kezdett el törvénytelenül, ártatlanokat veszélyeztetve és fenyegetve garázdálkodni ellenem!!! 

Mindezen tények ismeretében kérem bűnügyi feljelentésem tudomásul vételét…- és egyúttal a IV. és XV. Kerületi Bíróság berkein belül belső vizsgálat elrendelését a korrupció felszámolásának reményében, pártatlan vizsgáló-bírók bevonásával.

 

Tisztelettel: Magyar Honpolgár

91bf9c8fb11ac6fb7d75c6176990a63e.jpg

68a0d6289984ee5e03f3db61d72a07ff.jpg

orban_ebrd_paktum.jpg

kozjegyzoi_hitelesseg_megbukott.jpg

zsido_uzsora.jpg

                     

 https://libernyak.blogstar.hu/2021/05/19/dr-csontos-imre-vegrehajtobunozo-ervenyes-birosagi-vegzes-nelkul-tiltja-le-a-fizetesed-/109207/

 

komment

COVID, azaz a Kabbala rejtett „szisztémáin” alapuló "Luciferian rituálé”!!!

2021. szeptember 01. 13:47 - 100% Flat Earth

 

AZ ELME=ÁLMA=ELEMI ÉRDEKÜK!!!...- VILÁGURALMUK FENNTARTÁSÁHOZ!!!

 

 

 

PARADOXON, azaz FELMERÜLÉS és KIBUKKANÁS A COVID-19 KÖDÉBŐL: JÓISTENÜNK (T)ÖRVÉNYE SZERINT!!!

 

Őseink hite szerint a TOTEM=TETEM oszlopok emelése pont erről a kötelességünkről szól a LELKI BÉKE MEGTEREMTÉSÉÉRT; - mivel a TETTekre/TETTeinkre csakis a TET(T)EMre hívás az egyedüli válasz…ADÁS...- ami a 6-ás ellen6-ás isteni törvénye szerint örökkön örökké teszi jár6óvá az ún. energia-mezsgyét világaink között!!!

 

Akik az alább beillesztett filmet CSInálták…- kristálytisztában vannak az élet TI...TOKjába zárt ún. (a) "SZELLEM... IS... ÉG"-ével!!!

 biblia_javitva.jpg

…a tudós egy elméletet akart bizonyítani, és önkéntest keresett.
Talált egy halálra ítéltet, akire villamosszék várt. Felajánlotta neki, hogy részt vehet egy tudományos kísérletben, amely abból áll majd, hogy egy kis bemetszést ejt a karján, hogy lassan folyjon a vére az utolsó cseppig.

Azt mondta neki, hogy meg fog halni, de szenvedés nélküli halál lesz, és észre sem veszi a fájdalmat. A fegyenc beleegyezett, mert a ez a halál jobb volt, mint a halál egy villamosszékben.

Hordágyra tették, és megkötözték a testét, hogy ne tudjon mozogni. Ejtettek a csuklóján egy kis vágást, és egy kis alumínium poharat tettek a keze alá. A vágás sekély volt, de elég volt a férfinak, hogy elhiggye, hogy az ereit elvágták.
Az ágy alá helyeztek egy kis adagolót, amely cseppek formájában állítja be a folyadék áramlását.

Az elítélt hallotta a cseppeket, és minden cseppet megszámolt, azt hitte, hogy az az ő vére. A tudós úgy, hogy az elítélt ne lássa, lassan csökkentette a cseppek számát az adagolóval, és emiatt a fegyenc azt hitte, hogy a vére lassan fogy. Idővel a külseje színt vesztett, felgyorsult a pulzusa, és zihálni kezdett.
Amikor a kétségbeesés felért a csúcsra, a tudós teljesen elzárta a szelepeket, a fegyenc szívrohamot kapott és meghalt.

A tudósnak sikerült bebizonyítania, hogy az emberi elme szigorúan tele van mindennel, ami elfogadható, legyen az pozitív vagy negatív, az emberi lény egész szellemi és szerves részére hatással van.

Bár azt hisszük, hogy az elmének nincsenek határai és nem csalja meg önmagát, de amikor néha nem ért meg valamit, létrehoz valami mást, ami nem is létezik.

Ugyanez van, amikor az emberek azt mondják, hogy koronavírusosak - a puszta hitbe halnak bele. Az egész médiaműsor után sem erejük, sem küzdeni akarásuk nincs, pedig köztudott, hogy a tesztek hamis pozitív és rossz negatív eredményeket mutatnak, és nincs halálos fenyegetés, ha valakinek az immunrendszere egészséges.
Érdemes tehát vigyázni arra, amiben hiszel, mert valóban valóra válik, mert a tudatalatti a legnagyobb erő az emberben.

 csodaszarvas_7.jpg

  

A KSH adataiból kitűnik, hogy Mo-on 2020-ban az összes halálozások száma az első félévben 94.5%-a, az első negyedévben pedig 91.6%-a volt az egy évvel előbbinek.

Tehát nem megugrott, vagy nőtt, hanem csökkent.

 

Március eleje óta, 5.5 hónap alatt 609-en hunytak el koronavírus-fertőzés következtében (állítólag), tehát naponta átlagosan kevesebb, mint 4 ember, miközben (naponta) 350-en meghalnak más betegségekben (ezek egyharmada rákban, egy másik része szív- és érrendszeri megbetegedésekben).

Mi mégsem ezekre figyelünk, hanem várjuk a világvégét a koronavírus 4-ik hulláma és száz egyéb újabb fantázianév alatt, amelyik állítólag azt a 4 halálesetet okozza.

Azért állítólag, mert nézve a COVID19-ben Magyarországon hivatalosan elhunytak listáját (https://koronavirus.gov.hu/elhunytak), képtelen vagyok olyanra bukkanni, akinek nem volt más betegsége. Egy haláleset leírás így néz ki:

  • 86 éves, magas vérnyomás, demencia, pitvar fibrilláció, általános érelmeszesedés
  • 101 éves, magas vérnyomás, cukorbetegség, COPD tüdőbetegség, neurológiai betegségek, veseelégtelenség, csontritkulás

Nyilván minden eset egyedi, de azt hogyan lehet eldönteni, hogy a súlyos betegségekben szenvedők közül hányan haltak volna meg amúgy is az alapbetegségük következtében, vagy azt, hogy hány olyan fertőzött halt meg, akinek a szervezete már egyébként is nagyon le volt gyengülve, és a vírus már csak áttolta egy olyan határon, ahonnan már nem tudott felépülni?

 

Vagy tanulsz a történelemből, vagy megismétled!!!

 

 

"Az úgynevezett ''spanyol influenza" volt az eredmény egy hatalmas vakcina-kampány után országszerte.

  1. január és június között a Rockefeller Orvosi Kutató Intézet kísérleti, ló termesztésű bakteriális meningitisz vakcináját Fort Riley-ban amerikai katonáknak fecskendezték be New Yorkban.

Az ún. I. Világháború alatt a Rockefeller Intézet elküldte a mérgező vakcinát Angliába, Franciaországba, Belgiumba, Olaszországba és más országokba is, világszerte terjesztve a járványt!!!
Kb. 50 millió ember halt bele a Talmudisták direkt népirtó programjába!!!

Ellenőrizd le Te is az influenza időszakát 1918. történetében, és rögvest kiviláglik majd számodra, hogy az ún. I. Világháború befejezése után azonnal (jól szervezetten és irányítva!!!) lecsapott, amikor amerikai katonák hazatértek a tengerentúlról.

Ez volt az első háború, amelyben minden ismert vakcinát rákényszerítettek az amerikai csapatokra.

Ez a cefre méreg és putrid fehérje, amelyből az oltóanyagok készültek, olyan gyakori betegséget és halált okozott a katonák körében, hogy több katonát öltek meg az oltások, mint az ellenséges lövöldözések!!!

Több ezer ember volt rokkantan otthon vagy a katonai kórházakban reménytelen roncsként, mielőtt valaha egy csatában is részt vehettek volna…

Ugye mondanom se kell, hogy ugyanezt a régi/új éljük ma is...?!...- ama Kabbala rejtett „szisztémáin” alapuló "Luciferian rituálét”!!!

 

komment
süti beállítások módosítása