MAGYAR IGAZSÁGOK

STOP & NO: JEWISH LMBTQ INVASION = FER'OH MON - PALOS TREND (HoZSo MeGaGiGaMiX)

2021. szeptember 19. 13:24 - 100% Flat Earth

ORBÁN VIKTOR LEBUKOTT ALAPTÖRVÉNYT KREÁLÓ FARTÚRÓJÁNAK "KÖSZÖNHETJÜK", HOGY a KÖZJEGYZŐ és LAKÁS-MAFFIA BÜNTETLENÜL VÉREZTETHETI KI a MAGYAR ANYÁKAT és CSALÁDJAIKAT, mint ahogyan az ún. pedofil törvény is VALÓJÁBAN a CION-LIBSIK és a TALMUDISTA ZSIDÓK HANGULATKELTÉSE és PROPAGANDÁJA GYERMEK és NEMZETRONTÁSHOZ!!!

Eddig azt kaptuk az idióta politikus-bűnözőktől, hogy a devizahitel a mi problémánk, nem az ő gondjuk, minek vettük fel, meg a pisztolyos f@szság.

KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL most járvány idején is javában zajlik a magyar családok kifosztása, amely mára felér 1 VALÓDI NÉPIRTÁSSAL...- hiszen több ezer embert kergettek öngyilkosságba és tettek földönfutóvá, adósrabszolgává!!!

Lefordítom, hogy mindenki értse, aki eddig nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy miért érdekel minket az a "duma", hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!!!

Ahogy már sokan, sokszor elmondtuk, az alaptörvény kivette az állam kötelezettségei közül a nyugdíj visszafizetését, illetve az ingyenesen járó egészségügyi ellátást.

Ezek 2012. januárjától már csak ADHATÓ státuszt kaptak. Ha olyan kedve van az államnak adja, de ha éppen megmagyarázza, vagy még azt sem, hogy miért nem, akkor csak a szemedet törölgetheted.

Az előbbi dátumtól a addig járuléknak nevezett befizetéseidet onnantól adóként fizeted, tehát hivatalosan szolgáltatás nem jár érte. Ez ugye világos eddig?!

A lepusztított egészségügy most eljutott egy mélypontra. Egy előre megtervezett pontra. Ha mégis megbetegednél ezután, fizess az ellátásodért!

Nem az adó módjára befizetett összeged helyett! Pluszban még arra! Bejönnek a biztosítók, amik természetesen itteni, vagy külföldi oligarchák kezében vannak.

Te fizetsz havonta X összeget akár több kategória szerint, ahogy a zsebed még bírja, vagy az ellátási fokot szeretnéd. Ha szegény vagy és nincs pénzed, ott fogsz megpusztulni az utcán, mert a kutya nem fog sürgősségi, vagy más egészségügyi ellátásban részesíteni, ha nincs biztosításod. Világos már?!

Biztos?!

A recept a következő:

1., pusztítsuk le az egészségügyet!

2., hozzunk létre biztosítókat, amelyek a mieink!

3., fizettessük ki még egyszer a hülyékkel az ellátásukat!

4., Akik nem fizetnek, azokat lökjük az árokba!

Pont ugyanez lesz a helyzet a nyugdíjakkal is.

Igen, azzal, amit pár évvel ezelőtt az azóta a boldog feledés homályába vonult Selmeczi Gabriella vezetésével elloptak!!!

Mikor hihettünk egy cigánynak?

Mikor hihettünk egy zsidónak?

Orbán meg kettő az egyben!!!

K.GY nyomán Attak.

Szólj hozzá!

SZABADSÁGHARC és TÉVÉOSTROM!!! 15 ÉVE PRÓBÁLTUK +DÖNTENI a CIONISTA DIKTATÚRÁT!!!

2021. szeptember 18. 12:45 - 100% Flat Earth

 501b98af528f99efe10ce577229f876b.jpg

SZABADSÁGHARC és TÉVÉOSTROM!!!  15 ÉVE PRÓBÁLTUNK „RENDSZERT” VÁLTANI!!!

Tizenöt esztendővel ezelőtt vittük a tüntetők által megfogalmazott petíciót a Kossuth térről a Magyar Televízió székházához.

Tizenöt évvel ezelőtt indultam vissza a tömeghez, miután a köztelevízió pökhendi vezetői a petíciót nem vették át, helyette a korabeli közvélekedés szerint az izraeli titkosszolgálattal, a Moszaddal is összefonódott In-Kal Security biztonsági emberei közölték velünk fenyegetően, hogy már úton vannak értünk a rendőrök.

 

Mivel a szeptember 18-át megelőző napokat én egy pozsonyi fogdában töltöttem, miután a szlovák rendőrség egyszerűen elhurcolt és őrizetbe vett, teljesen törvénytelenül, pusztán azért, mert a magyar szavai miatt megvert felvidéki magyar lány, Malina Hedvig érdekében tüntetést szerveztem a pozsonyi szlovák belügyminisztérium épülete elé, a fenyegetést - megszokásból - komolyan vettem.

 

Visszatértem hát a parlament előtt összegyűlt tüntető tömeghez, és arra kértem őket, hogy menjünk vissza együtt a tévészékházhoz - emlékezik vissza a történelmi pillanatokra Toroczkai László Mi Hazánk-elnök.

Így kezdődött az ostrom, amellyel kapcsolatban nem az-az érdekes, hogy egyáltalán megtörtént, hanem az, hogy miért kellett rá 16 évet várni.

 A köztelevízióból ugyanis 1990-ben kellett volna kihajítani a kommunista diktatúra internacionalista propagandistáit, akik a legtöbbet ártottak ennek az országnak.

 

Sohasem térhettek volna vissza a hatalomba ugyanis Horn Gyuláék, oldalukon minden idők legundorítóbb magyarellenes pártjával, az SZDSZ-szel, ha nem működhetett volna továbbra is zavartalanul a nemzetellenes agymosó gépezet, olyan bűnözőkkel, mint Gyárfás Tamás, vagy olyan visszataszítóan magyar-gyűlölő újságírókkal, mint például Bánó András!!!

 

 

 

A rablóprivatizáció, a maffia és minden káros politikai folyamat ennek a propagandagépezetnek a fedezékében működhetett, így tehették tönkre, így foszthatták ki hazánkat és az egész magyarságot.

 

Mi 2006. szeptember 18-án a rendszerváltás reményével mentünk az utcára, és ostromoltuk meg a köztelevízió épületét. 1956-ban a legfontosabb véleményformáló eszköz a rádió volt, 2006-ban pedig a televízió.

A rendszerváltozás azonban elmaradt. Éppen úgy, ahogy 1989-90-ben is. Sem a kilencvenes évek elején, sem pedig 2006-ban nem akadt egyetlen politikai párt sem, amely befejezte volna azt, amit mi, civilek az utcán elkezdtünk.

A Jobbik akkori elnöke megrémült, és még a korábban bejelentett jobbikos tüntetést is lemondta, a Fidesz pedig ahelyett, hogy a tüntetők mellé állt volna, inkább a demonstrációk vezetőit kezdte rágalmazni, támadni, és bizonytalanságot keltett, összezavarta, megosztotta a bátor hazafiakat, a tüntető tömeget. Sőt, 2010 után, a kétharmados győzelmét követően sem történt elszámoltatás, még az általunk kirobbantott sukorói korrupciós botrányból is kimentették Gyurcsány Ferencet és Ronald Laudert. A Fidesz által ígért rendszerváltásból és alkotmányozásból csak egy elfuserált Szájer-féle alaptörvény és az urizáló NER-rendszer lett. Ki kell mondanunk, hogy a 2006-os felkelést az akkori, magukat nemzetinek hirdető politikai pártok elárulták és cserbenhagyták. Ám ahogy 1956-ot is vérbe fojtották, leverték, de mégis elindított a forradalom egy olyan folyamatot, amely búvópatakként hosszú évekkel később is hozott eredményeket, a 2006-os események is máig hatnak.

S végül úgy alakult, hogy mi, akik akkor az utcán küzdöttünk, s vittük elől a zászlót, létrehoztuk a saját politikai közösségünket, egy olyan pártot, amely nem fogja elárulni és cserbenhagyni a magyarokat akkor sem, amikor nehéz idők jönnek.

Nem várunk soha többé egyetlen pártra sem.

Itt van most már a Mi Hazánk. Az elkezdett valódi rendszerváltozást mi magunk fogjuk befejezni.

(Forrás: toroczkai.info)

Szólj hozzá!

SZÉCHENYI ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!...- EZÉRT a 200-ik SZÜLETÉSNAPJÁRA (2023.01.01.) az ún. MTA KITAKARÍTÁSA MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

2021. augusztus 21. 13:44 - 100% Flat Earth

AZ ún. MTA (JELENLEG: MAGYARTALAN TALMUDISTA ALAKULAT!!!) MAGYARORSZÁG ÖTEZER FŐT FOGLALKOZTATÓ a CIONISTA-LIBERALIZMUS GYILKOS ESZMÉIT TERJESZTŐ, GALÍCIAI, APARTHEID ISRAHELL  ELKÖTELEZETT, SZABADKŐMŰVES ORSZÁGRONTÓINAK KÖZPONTJA!!!...- 

A SZÉCHENYI CSALÁD és ALAPÍTVÁNY ÜDVTÖRTÉNETI FELELŐSSÉGE és KÖTELESSÉGE, HOGY a SZÉCHENYI EMLÉKÉVBEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA és KÖZHÍRRÉ TEGYE, HOGY SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

 

http://leleplezo.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1192942

http://www.szentkiralyszovetseg.hu/products/drabik-szechenyi-volt-petofi-apja-es-a-zsido-mta-bunei/

Széchenyi István

AMELY BELSŐ ELLENSÉG TENYÉSZETET A MAGYAR ADÓFIZETŐK TÍZMILLIÁRDJAIBÓL FIZETI ÉS ÉLTETI (ÉVES SZINTEN!!!) a MINDENKORI MAGYARORSZÁGI „CSALÁDBARÁT” KORMÁNY!!!

 

TEHÁT az IMMÁR VALÓBAN MAGYAR MTA ÚJRAALAPÍTÁSA ELSŐDLEGES MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

 

ÚGYHOGY NAGYON IS ITT VAN AZ IDŐ 2021-ben KIFERTŐTLENÍTENI a MÉG ún. MTA 5000 FŐS SZEMITA=SEMMITtevő=SZEMÉT, ILLUMINÁTUSOK KELTETŐ TELEPÉNEK MAGYARORSZÁGI ÜGYNÖK ÉS INTÉZMÉNYRENDSZERÉT; - MERT SOHASEM VOLTAK VESZÉLYESEBBEK EZEK a NAP=NÉPünkbe ÁGYAZOTT HAZAÁRULÓK SZŰZANYA FÖLDÜNKRE és ÉDES HAZÁNKRA, MINT MOST!!!...- a DIREKT NÉPRITKÍTÓ VAKCINÁK és az MTA TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ NEMZETVESZEJTŐ ÜGYNÖKEINEK IDEJÉN!!!❗️❗️❗️????????????????????‍⚖️????‍⚖️✅

Josefus Flavius zsidó krónikás (ie. 37-100) a következőket írta :

“Magóg és Gomer népei már a vízözön után itt voltak olyan területen, ahol előtte még senki nem járt. Területük Spanyol-ország déli tájaitól a Don folyóig terjedt. Magóg a róla elnevezett magarokat alapította, a görögök őket szkítáknak nevezik."

Azaz szűzfoglalással, jelen ismereteink fényében MU szigetparadicsomunk elsüllyedését követően a Vízözön után érkeztünk a Kárpát medencébe; - és nem más népektől foglaltuk el!!!

Ezen tények ismeretében pedig gyermekeinkbe kell plántálni az ún. hivatalos héber-terhelt hazug történelemoktatás helyett, hogy a MAGYAROK ÜDVTÖRTÉNETE semmiképpen sem az idegenszívű megszállók által orrvérzésig propagált zsidó-keresztény országrontás és nemzetkoncolás 1000 évéből áll‼️‼️‼️????

 

ÉLETBEVÁGÓ!!!
SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDES FIA: PETŐFI SÁNDOR‼️‼️‼️????‍⚖️


AZ ún. MTA MA IS A MAGYARELLENES „SORSTALANOK”, IDEGENSZÍVŰ SAKÁLOK BÚVÓHELYE!‼️‼️‼️????

HOLOTT AZ EREDETI ALAPÍTÓ OKIRATBAN BENNE FOGLALTATIK, HOGY CSAKIS MAGYAR-ÉRZELMŰ, KIKEZDHETETLEN ERKÖLCSI TARTÁSSAL BÍRÓ HAZAFIAK ÉS HONLEÁNYOK "RUHÁZHATÓAK" FEL AKADÉMIAI TAGSÁGGAL‼️‼️‼️????
...ÉS ERRŐL A MINDENKORI ÖRÖKÖSÖK KÖTELESSÉGE LENNE GONDOSKODNI, HOGY BELSŐ ELLENSÉGEK ÉS HIVATÁSOS JÚDÁSOK MÉG VÉLETLENÜL SE ÉPÜLHESSENEK BE A MAGYAR SZELLEMI ELIT SORAIBA; - HISZEN AZ ÖNMAGÁBAN FELÉRHET A NEMZETHALÁLLAL‼️‼️‼️????☠️
ILYETÉN NAPJAINKBAN SENKI SEM RETTEG JOBBAN A SZÉCHENYI-PETŐFI VÉRVONALBÓL FAKADÓ JOGOSULTSÁGOKTÓL, MINT AZ A TÖBB EZER LÉHŰTŐ VADIDEGEN "TUDÓS KÉM"...- AKIK ELLEPTÉK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT - MEGGÁTOLVA EZZEL A SOK TÍZEZER ÉVES ÉGI=IGEi EREDETÜNK FELFEDÉSÉT...- AMI KÖZÉRTHETŐEN A KÖR ISTEN-NIMRÓD-JÉZUS-ATTILA KÉK-VÉRVONALÁBAN FORRONG MIND A MAI NAPIG‼️‼️‼️☦️


1989. július 17-én, másfél méterrel a Vinokur által megjelölt helytől, került elő az a csontváz, amiről Kiszely István, a két amerikai antropológus, az időközben hozzájuk csatlakozó Burajev, orosz-burját antropológus 18 Petőfivel azonos testi jegyet, jellegzetességet azonosított. A koponyát például lefotózták, majd összevetették az ismert dagerrotípiával – tökéletes fedés!
A szakemberek körében ismert, hogy a nemet főként a koponya alapján szokták azonosítani, a leletet férfinak találták.
Figyelembe véve az össze jellegzetességet Latimer és Simpson írásba is adták: semmi sincs, ami kizárná, hogy a feltárt csontváz azé az emberé, akit nálunk Petőfi Sándorként ismertek.
Már önmagában a jellegzetes „agyara” is sokatmondó volt, de annak esélye, hogy az összes jellemző ráilljen egy emberre, 300 millió:1.

http://hirarena.com/szechenyi-istvan-fia-petofi-sandor--drabik-janos-_252

https://www.youtube.com/watch?v=MD65HWvSqHU

https://www.youtube.com/watch?v=0DUISswvZ_I

https://www.youtube.com/watch?v=oe2AOEabUXU

https://www.youtube.com/watch?v=ifDApRZoUUY

https://www.youtube.com/watch?v=6KGUuhlHLs

Szólj hozzá!

LIBERNYÁK TÍZPARANCSOLAT!!!

2021. augusztus 18. 10:57 - 100% Flat Earth

Lényeg, hogy az elit egyetemek szexuális ragadozóinak, feleség verőinek, hazug vallások szűzleány áldozóinak, aberrált agresszorainak világszerte leáldozóban van (minden látszat ellenére!)...

- s ezen a tendencián a katonai diktatúrák átállására játszó deviáns népirtók, országvesztők/ország-veszejtők, kilakoltatók, rabló kompániák, büntetőfékező fidesznyikek, adócsaló senkiházik, berkik, molnárricsik stb. katonának kiképzett mohamedán hitű "orbángáspárai" sem fogják tudni segíteni megmenekülni a száműzetés illetve "lelkiismeretük" elől!!!

 

 

Az Új(?) világrend Tízparancsolata.
Új világ új erkölcsök. Nem tudom mennyire új, mennyire nevezhető még Világnak és mennyire Rendnek, de az alábbi sajátosan értelmezett Tízparancsolat különösebb kényszer nélkül úgy érzem, hogy egyre több magyarországi  uzsorás és deviáns, álszent NEResztény követőre talál.

1. pÉNz vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened!
2. Isten nevét hitelbe vedd!
3. Minden napod szentségtelenítsd meg! (Legyen egész heted egyetlen hatalmas VÁSÁRnap)
4. Atyádat és anyádat, és önmagad se tiszteld! (Szüleid életét is vedd el, mert a nyugdíj nem jár nekik, hisz a te keserves munkád adójából vonják le)
5. Ölj! (pusztítsd környezeted, magad és mást is, de ha lelkeddel kezded, annak kiváltképp örvendünk)
6. Paráználkodj! (hasonneműekkel és állatokkal is, a lényeg hogy közben védekezz – bármilyen kozmikus, magasrendű erkölcs ellen)
7. Lopj! (ha elég ügyes leszel, talán bekerülhetsz az Elitbe)
8. Hazudj, mások becsületében kárt tégy! (tanulj elöljáróidtól, vezetőidtől, politikusaidtól)
9. Felebarátod házastársát is kívánd! (és a gyermekeit is, mert nemsokára már ez sem lesz büntetendő)
10. Mások tulajdonát kívánd! (Mindent a szemnek! Magántulajdonod már úgysincs, csak a leltárunkban vagy egy szánalmas tétel)
***
ÉBRESZTŐ!


Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti.
Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.
Máté 6,24.


http://kataklizma.info/2010/12/06/az-uj-vilagrend-tizparancsolata
https://www.youtube.com/watch?v=lYSWF9uTkuE
https://www.youtube.com/watch?v=ZKcFdmFIGIQ
https://www.youtube.com/watch?v=N1DItpOTuq4&t=487s
https://www.youtube.com/watch?v=a-itWO9vdLk
https://www.youtube.com/watch?v=JtjJuijNmM4

https://www.youtube.com/watch?v=9PNvTsH3ZkQ

https://www.youtube.com/watch?v=0dvUV4Zepuk

Szólj hozzá!

EBRD DIKTATÚRA, azaz a KILAKOLTATOTT MAGYARORSZÁG!!!

2021. augusztus 14. 10:41 - 100% Flat Earth

 

POTYONDI ISTVÁN XVIII. kerületi rendőrcsicska is a VÉGREHAJTÓ LAKÁSMAFFIÁT FEDEZI!!! "Megfellebbezhetetlenül igazolt a Sargentini jelentés sava-borsa, hogy Magyarország nem jogállam, és a bűnözők karöltve járnak a magyarországi „rendőrökkel”!!! 

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, deviza, hitel,

 

2021.07.05-én átvett indoklásukból elsőre kiderült, hogy nagy gondban vannak a büntető feljelentésemben megfogalmazott mondatok értelmezésével és a kész tények felfogásával!

Ugyan indoklásukban próbálják a bizonyítványukat magyarázni, de abból színtisztán kiderül, hogy fogalmuk sincsen az érvényben lévő jogszabályok gyakorlati alkalmazásáról! 

   Mivel maximális hozzá nem értésükről és hányavetiségről tettek bizonyságot így nem, hogy panasszal, mintsem inkább további ügyészi feljelentéssel is élek; - mivel a kész bizonyítékokban foglaltakat voltak képesek félremagyarázni csak, hogy ne kelljen dolgozniuk „uborkaszezonban”…- ami a trehányságon túl egy az egyben meríti ki a hivatali szabotázst is.

Mivel bűnügyi osztályvezetőként már nem először vét a hatályos törvények ellen és védi az amúgy is foltos mundér becsületét…- szakmaiatlan az ügyhöz való viszonyulása iszonyatos hűbelebalázs hebehurgyaság meglétét igazolja bűnügyi osztályán, ami mondanom se kell, nem maradhat következmények nélkül.

 Ilyetén az, hogy a végrehajtó törvényenkívüliségét prekoncepcióból nem tekinti bűncselekménynek, annak ellenére, hogy az idegen és ártatlan emberek tulajdonáról listát, adatokat gyűjt és fényképeket készít?!...- az már a sóhivatalokra oly jellemző „lejjebb már nem lehet” kategóriát is alulmúlja!

Kép: ujpestihirmondo.hu

 

…és itt most szó szerint idézem az ön által indoklásba foglalt sületlenségeket:

 

„Magából a feljelentésből megállapítható, hogy az önálló bírósági végrehajtó jelölt 0543.V.0572/2021. számú végrehajtási eljárásban rögzítette a jegyzőkönyvén az ingatlan udvarán parkoló gépjármű hatósági jelzését, nem haszonszerzési célzattal, ezzel nem megszegve a személyes adatok védelméről, kezeléséről szóló törvényi rendelkezéseket.”

Tehát az idegen (az ügyben illetéktelen állampolgárok!!!) emberek tulajdonában lévő gépjármű, ingatlantulajdon joga felől való önkényes kémkedés, engedély nélküli felvétele, személyes nyomásgyakorlással a XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szerint nem öncélú és munka nélkül történő haszonszerzés, nyerészkedés, uzsorázás céljából való cselekménynek minősül?!

Külön kiemelem, hogy az önálló bírósági végrehajtó jelölt tevékenységét ÉRVÉNYES BÍRÓSÁGI HATÁROZAT HIÁNYÁBAN VÉGEZTE!!!...- és azt a MAI NAPIG NEM TUDTA BEMUTATNI!!!...- ezért tevékenysége törvénysértő, önkényes, zaklató, fenyegető és még sorolhatnám, amit  önök „nyomozó rendőrökként”több, mint gyanús módon nagyon nem akaródznak észrevenni!!!

Miközben az uzsorabűnözést igazoló dokumentumon is úgy siklottak át, mint

olaj-szőkítők a vámvizsgálaton!

 

Úgyhogy igencsak összetett és nagy a baj, no, meg a bűnös és bűnfedezés ezen a Rendőrkapitányságon is!!!...- vagy épp nem; - mivel megfellebbezhetetlenül naprakészen igazolódott a Sargentini jelentés sava-borsa, hogy Magyarország nem jogállam, és a bűnözők karöltve járnak a magyarországi „rendőrökkel”!!! 

Fenemód szégyenteljes és felháborító az is, hogy a jogtiprás és becstelenség intézményesített formáját épp egy ellenzéki (DK-s!) vezetésű kerületben tartják fent és működtetik az adófizetők pénzén!!!...- miközben naponta papolnak egy szebb, biztonságosabb jövőről, ahol a becsületes magyar állampolgárok érdekeit szándékoznak védeni!!!

 Összegezve kijelentem, hogy határozatuk komolytalan, hiteltelen és elkapkodott, amit minden tekintetben visszautasítok, és nem fogadok el, hiszen, mint azt már említettem intézményesített megtévesztésnek, csalásnak…- a hivatali hatalommal való visszaélés tipikus példájának tartom!

   Ebből fakadóan vizsgálati eljárást kezdeményezek az illetékes feljebb való hatóságoknál is, mert amit művelnek „rend…őrség, szolgálat, védelem meg jog és igazságszolgáltatás” címén az tarthatatlan és tűrhetetlen egy EU-s tagállamban!

Őszre nagyon felpörögtek a kilakoltatások Magyarországon

 

 

Szólj hozzá!

Magyar válaszlevél az ősmagyar vallás gyilkosaihoz!

2009. október 20. 11:00 - 100% Flat Earth

Isten-Isten MAGYAR Testvérek!

 

Nimród atyánk az Isten király törvényei ma is időszerűek. Közülük az első a KÖR ŐS TÉNY (KERESZTYÉN!) VALLÁS (VÁLLALÁS!) megőrzésére vonatkozik. Mi, a MAGUNKFAJTÁK, akik mint táltosok a tiszta KÉT LIKAS (KATOLIKUS!) hit őrei vagyunk, nem hagyhatunk figyelmen kívül olyan jelenséget, amely napjainkban népünk máglyára küldőinek körében ismételten terjed.

Azt tapasztaljuk, hogy újult erőre kapott az ŐSKERESZTÉNYEK létét is megkérdőjelező istentelen gyülekezetek gyülevésze. Ahogyan ATILLA ISTENKIRÁLYUNK halála után, úgy most is támadja a NAP NÉPÉT. Néhány évvel ezelőtt még a cionizmust tartottuk szinte az egyetlen veszélynek. Bár továbbra is jelen van népünk körében ez a vadidegen bosszúálló isteni szemlélet és tett, az élvhajhászás és a pénz imádata, ma a MAGYARGYŰLÖLET szelleme is erősödik.

A kommunista évtizedek alatt próbáltak mindent elfelejtetni, ami ŐSI MAGYAR és ŐSKERESZTYÉN azonosságunkat erősítette. Kisebbrendűségi érzést tápláltak belénk, azt sulykolták, hogy utolsó csatlósok vagyunk, nacionalisták és soviniszták. Ehhez újabban a kirekesztő és a rasszista jelzőt is hozzáteszik. Mindezeket a szeretettel ellenkező magatartásokat határozottan elutasítjuk. Szükséges és jogos, hogy helyes öntudatra ébredjünk, keressük, újra tudatosítsuk igazi értékeinket, magyar örökségünket kulturális, történelmi és tudományos területen egyaránt. Ennek része az is, hogy megerősödjünk ŐSKERESZTYÉN öntudatunkban, hiszen a rokon PÁRTUS JÉZUS KRISZTUSI (KÖROSZTÁSÚ JELZÉSŰ =KERECSENI) kinyilatkoztatás magyar kultúránk nimródi világteremtő pilléreinek további tartóoszlopai. Eddigi ismereteink szerint is TÖBB TÍZEZER ÉVES! magyar kultúránk az ŐSKERESZTYÉN (ANYA-ATYA-FIÚ SZENTHÁROMSÁGA, amit a SZENTLÉLEK hat át!!!) ismerete nélkül nem érthető. Ennek az ELEMENTÁLIS ŐSI MAG MÁGIÁJÁNAK életre keltését MI is nagyon fontos őskeresztyéni és magyar feladatnak tekintjük.

Sajnos azonban ennek az öntudatra ébredésnek vannak vadhajtásai is. Ezek egyike a különböző vallási elemeket keverő ún. „zsidó-keresztény“. Ez a jelenség azért is nagyon veszélyes, mert keresztyénnek tűnő vallási nyelvezetet használ, és könnyen megtévesztheti még a vallásukat gyakorló hívőket is. Ezek közé tartoznak a Jézust „zsidónak” hazudó farizeusok igazolhatatlan állításai és az ANYA kimiskárolása az ŐSI SZENTHÁROMSÁGBÓL!

Ilyenek még pl. a magyarokat szemita gyökerűnek oltott mérgezések, vagy a papok életellenes cölibátus rémei, a zsidók kereszténnyé „avatása” és az ősmagyar vallás megbélyegzése, tűzzel vassal történő kiirtása! Olykor még a legnemesebb hagyományőrző mozgalmakat is demolesztálják, tönkreteszik, hogy a „zsidó-keresztény” förtelmet népszerűsítsék. ŐSKERESZTYÉN hitünk nem pusztán az ember istenkeresésének az eredménye, hanem a JÓISTEN kinyilatkoztatásán alapul, amely KERECSENBEN a KÖROSZTÁSÚ JELZÉSBEN! teljesedett be.

Ő az ÉGI IGE megtestesülése az út, az igazság és az élet az egyének és a nemzetek számára is!

Ezért kell megemlítenünk a hitünk igazságát fenyegető egyéb veszélyeket is, mint pl. a holokauszt vallást, a szektásodást, a zsidó terror büntetlenségét és a gyermek és istengyilkosok felmentéseinek különböző formáit.

Arra kérjük MAGYAR TESTVÉREINKET, hogy óvakodjanak minden ilyen megtévesztő fizikai, szellemi és lelki hadjárattól.

Pál apostol figyelmeztetése napjainkban is időszerű: „Mert jön idő, amikor az egészséges tanítást nem hallgatják szívesen, hanem saját ízlésük szerint szereznek maguknak tanítókat, hogy fülüket csiklandoztassák. Az igazságot nem hallgatják meg, de a meséket elfogadják“ (2Tim 4,3-4).

Katolikus hitünk elleni támadás érkezik a szélsőségesen liberális eszmék irányából is, amelyek a relativizmus diktatúráját erőltetik ránk, azt a szemléletet, amely kétségbe vonja magának az igazságnak a létét. Ez az irányzat az élet tisztelete helyett a halál kultúráját terjeszti. Tagadja vagy relativizálja a férfi és a nő különbségét, valamint a házasságot és a családot. Ezzel szemben mi elfogadjuk a teremtő Isten tervét az emberről, a családról, a kultúráról, a nemzetről.

A globalizációval szemben a JÓISTENT valljuk. A jóisteni igazság nem nemzetközi, hanem nemzetek feletti 1 és oszthatatlan, mert 1 az ISTEN.

1 komment

Vince Atya jobb létre szenderült!

2009. január 05. 18:00 - 100% Flat Earth

TESTVÉREIM! SZÉPLELKEK!

Oda rejtették el ŐSZENTSÉGÉT! VINCE ATYÁT az ÖRÖKLÉTŰ PÁLOS SZERZETEST,
ahol TÉRÜL a TURUL és TÁRUL az idő…

Tették ezt végakarata ellenére úgy a felsorakozott tudatlan és hitetlen „barátok”, dogmát hintők és ősi ellenségeink, hogy halvány kék fogalmuk lenne az ÁT VÁLTOZÁS,
TÉR GÖRBÜLETÉNEK - LÉT SÍKKÁ VÁLTOZÁSÁRÓL!

…mert valójában ezek a megjelent békepapok suvasztani akarták az EGYETLEN MAGYAR ALAPÍTÁSÚ SZERZETESREND
földi HELYTARTÓJÁT.

Suvasztani oda, ahol még a MADÁR sem jár, de…
…de mint mindig: kudarcot vallottak.

Pedig ha tudnák, hogy BOLDOG ÖZSÉB sem alapította, hanem éppen úgy ÚJKORI LÉTRE ÁLMODTA és HÍVTA a PÁLOS RENDET,
mint ahogyan azt VINCE ATYA tette, akkor kézzel kaparnák ŐK is a 3-as barlang helyét... mert BÍZZ ÁM a TI TOK - JÉZUSHOZ vezet.

Ő volt ugyanis az első PÁLOS SZER ZŐ DŐ.
KERECSEN=KÖRÖ©SÖN=KÖROSZTÁSÚ JELZÉS.

VINCE ATYA olyan IDŐTLEN IDŐKET IDŐZÍTETT és SZOLGÁLT BÖCSÜLETTEL a JÓISTEN KÖRTJÉBEN ahonnan az ÉLETFA is

GYÖK ERED, amiről ÁLMODNI csak úgy lehet, ha TETTEN ÉRIK.

Ő ilyet TETT. MINDÖRÖKRE.

Szüretelni meg a MAGUNKFAJTA FOG.

HÁLA NEKI!

 

Szólj hozzá!

Kapitális agymosás

2008. augusztus 20. 20:00 - 100% Flat Earth

 

Vacsorára is aranyat eszem,
Gyémánt és olaj kedvenc desszertem.
A nevem: Belzebub.
Egeknek az URA.
A páratlan KÚL,
Felséges (t)ÚRA.

Bal kezemben Snickers,
Jobb kezemben Mars,
a LÉÉT tervezőm RÉG:
Karl. Marx.

Bal kezemben Snickers,
Jobb kezemben Mars,
LÉÉT tervezőm a kiváló:
Karl. Marx.

A hitel. Tőke, hitel.
A hitel. Tőke, hitel.

Városokat eszem,
Tengerszemet iszom,
Szakállammal FEDEM.
BEEEE a magas Egem.
Villámlok, dörgök,
KÖDDÉ is VÁLOK.
Csizmámat nyalja a
Miniszteretek!

Bal kezemben Snickers,
Jobb kezemben Mars,
a LÉÉT tervezőm RÉG:
Karl. Marx.

Bal kezemben Snickers,
Jobb kezemben Mars,
a LÉÉT tervezom RÉG:
Karl. Marx.

A hitel. Tőke, hitel.
A hitel. Tőke, hitel.

Bal kezemben Snickers,
Jobb kezemben Mars,
a LÉÉT tervezőm RÉG:
Karl. Marx.

Az arcom Madonnáé,
a Lelkem neked genny.
Mindenki, térdre!
A Zenekar, húzza!

A hitel. Tőke, hitel.
A hitel. Tőke, hitel.

Szólj hozzá!

Az Olimpia diadala

2008. január 01. 12:00 - 100% Flat Earth

 

.az egész ÉLETünk arról szól.
.mivé leszünk, ha szívünk jól.
.verdesi ISTEN ritmusát.
.a tittit meg a tittitát!...

.hisz ez az igazi világszám.
.ha érmet terem a VILÁG fánk!
Aranyból, ahogyan régen volt -
Agancsunkon: NAP és HOLD.

OLDáshoz és KÖTéshez.
Életmento reményhez.
Madárlátta kenyérbol,
ANYA TEJünk."föléből"!

Így van rend a rendülésben.
Szél a szúró szélütésben.
MI AZ HOGY! - most együtt érzünk.
Jelzi azt, hogy EGY a NÉPünk!

Szólj hozzá!

P. Mobil gitár licit

2007. december 03. 15:30 - 100% Flat Earth

"Elveszett egy igaz EMBER, három leány gyermek édesapja, egy családfő, egy idős apa fia, egy odaadó tanár."

Immár egy éve annak, hogy Olaszliszkán a feldühödött romák brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost, a tulajdon gyermekei szeme láttára...

A Szögi család megsegítésére a GÓJ MOTOROS EGYESÜLET gyűjtést szervezett és az ügy érdekében árverésre ajánlottak egy a tulajdonukban lévő rock történeti ereklyét, egy elektromos gitárt, mellyel a legendás '80-as évekbeli P. Mobil együttes játszott!

A legmagasabb licitet a Pálos Trend kínálta.

Szólj hozzá!

A hársfa virága

2007. október 15. 11:45 - 100% Flat Earth

Egy könyv, mely nem csupán az 1956-os forradalomról szól. Sokkal több annál. Szépirodalmi dokumentumregény, mely az első világháború és a napjaink között eltelt időszakot hús-vér emberek sorsán keresztül mutatja be. A szerző személyes érintettsége méltán hitelesíti a forradalmat követő megtorlás iszonyú gyakorlatát.
H. Bodó József - A hársfa virága
Kötelező olvasmány!

Szólj hozzá!

Vérvonal

2007. június 29. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos Hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

A frászt!
Hagyták magukat megvezetni mindenféle alattomos, megélhetési „kultúrgyilkosok”, buzeráns ösztönlények deffiníciói által.
Amely deffiníciók hazugságtartalmát soha, de soha nem kértük rajtuk számon (immáron 200 éve!); - mint ahogyan nem is fullaszthattuk őket a saját maguk által kreált hazugságok mocsarába!
Máig!

Hajdanán, amikor a HAJ nal hőt adott a hűsbe - vagyis a HŰ(S)Égbe, akkor a  ragyogás vagyis a Rag…Jó…gŐS  meg ejtette a forma világát és a (T)EST ölében TESTET öltött a BOLDOGASSZONY.
Imigyen az első NŐ ősneve ÉNEDRE kelt vagyis ENDRE lett.
Endre mindamellett, hogy András is leginkább hangugrással azonosítható be: ENDER jelentéssel, ami ügyebár - EMBER a javából!

Kedvesen de HŐzöng(v)e kiáltom torkom szakadtából, hogy Jézus keresztrefeszítése után feleségét NEMBERként illették, amit aztán a Sátán népe ringyóvá „fokozott”- ezzel is kifejezve utálatukat és megvetésüket a JÓISTEN fia által - MAGDALAI MÁRIÁBA oltott VÉRVONALnak!

Mivel az első NŐ leánygyermekei szűz nemzéssel születtek, mivel ÖN-MAGJÁT! vagyis önmagát termékenyítette meg és NŐ NI kezdett.
Ennek az aktusnak köszönhetően az ISTENNŐ megszülte ÖNvérét, ami az idők folyamán NŐ VÉRré majd EMBERRÉ szelidült.
Egyenes OK, hogy az első ember NŐi mivoltából fakad az EMBER FŐ (FIA) fiatalja; - vagyis az örökös…térörökös, soron következő: FI.

Na most akkor egy kézifékes megfordulással vissza a MAGYAR NŐ legendás szépségéhez, családszeretetéhez és hűségéhez, ami a mostani mostoha viszonyok mellett is dicséretre méltó.

Figyeltek Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?
Figyeltek?!
Na azért,
mert nem rólatok szólok, hanem a MAGYAR NŐKről!
…és igenis kikérem magamnak, ha a beteges falkátok titeket állít be példaképeknek, „női” ideáloknak holott a meddőségen, a frusztráción kívül semmi más nem jár jobban veletek, mint a HALÁL.
…mert halált hoztok és terméketlenséget.

„Reggeli járat - Kevesebb születés, több halál”
KSH: Egyre jobban fogy a nemzet

Az év első négy hónapjában kevesebb gyermek született és több lakos halt meg, mint az előző év azonos időszakában. A házasságkötések száma az egy évvel korábbihoz viszonyítva 11 százalékkal volt alacsonyabb.
A természetes fogyás nagyobb mértékű volt, mint a 2006. év első négy hónapjában. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 056 ezer fő volt – tudatta a KSH.

Az előzetes adatok szerint 2007 első négy hónapjában 30 751 gyermek született és 45 736 lakos hunyt el.

Hosszú évek óta az év első hónapjaiban kötik a legkevesebb házasságot, önmagában nem meglepő tehát, hogy az erről az időszakról nyert adataink az idén is alacsonyak. Figyelmet érdemel azonban, hogy a trend határozottan csökkenő, a korábbi évtizedekben ilyen kevés házasságkötés az év első négy hónapjában még nem fordult elő. 2007. január–áprilisban 7452 házasságkötés történt, 930-cal (11 százalékkal) kevesebb, mint az előző év azonos időszakában.

Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13,8 halálozás jutott. Az előbbi 0,3 ezrelékponttal alacsonyabb, az utóbbi 0,2 ezrelékponttal magasabb, mint egy évvel korábban. A házasságkötési arányszám 2,3 ezrelékes értéke 0,2 ezrelékponttal maradt el az előző évitől. A természetes fogyás mértéke a 2006. január–áprilisi 3,9 ezrelékről 4,5 ezrelékre emelkedett. A csecsemőhalálozási arányszám 2007 első négy hónapjában csökkent, ezer élveszületésre 5,2 csecsemő halott jutott.

A születésszám csökkenése és a halálozások emelkedése következtében a természetes fogyás a 2006. január–áprilisi 13 068-cal szemben 2007 első négy hónapjában 14 985 fős volt.

Na, ilyenkor mi van Albert Györgyik, Lendvai Ildikók, Kálmán Olgák, Ungár Klárák?!

GENOCÍDIUM!!!
Ezt eszközlitek… ezt tapodjátok minden tramplis döngölésetekkel…
Ezt csaholjátok veszett falkáitok idegbeteg rángásaiban…
…mert még így is KÉR a MAGYAR NAP NÉP…
Pechetekre persze!

Ugyanis a MAGYAR NŐK szépek!
Külcsínyben és belbecsben egyaránt, mert a VÉR igenis NEMES és TISZTA
- mi ereikben csörgedez.

Na ezért ŐK a példaképek és nem Ti, akárhogy is igyekeztek ezt felülírni a médiákban, plakátokon, újságokban „terpeszkedő” pofázmányaitokkal, szellentett szellemiségetekkel…
-    magyar nőknek adva ki magatokat.

Lehullt az álarc!

Eltűnődtek már azon, hogy a földkerekség legtökéletesebb, legformásabb, legszebb hölgykölteményei miért Magyarországon BIMBÓZNAK, nyílnak és borulnak virágba, ha oly veszettmód keveredett nép vagyunk, ahogyan ezt a megszálló, kiváltságos pozíciókat betöltő GÉNTORZONBORZ BÉLLÉNYEK, híresztelik?!
Eltűnődtek?!

Szívből remélem, hogy „L fognak”… :)

Addig is SZER…ELEM ittas fel üdülést és JÓCCAKÁT kívánok
- Kedves mindannyijóknak!

1 komment

Nap Isten Napja

2007. június 22. 23:00 - 100% Flat Earth

Tűzről pattant Hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

Nap Isten napja június 21-én VAN!
A természet természetes emberének Június 21. estéje volt a szertartásos tűzgyújtás - vagyis a TŰZBE HOZÁS! Időpontja!

A lángot azért vetették – a természetben, orrmon, dombon, temetőben, - hogy a gonosz szellemeket, démonokat kifüstöljék…elűzzék.
Ezért,
hogy ezek az égetni való bolondok BAL OK-ok! alakot öltsenek a füstben,
a tűzre csontokat, paréjt, gazt tettek, hogy
már - már
kézzel foghatóvá váljanak ezek az ISTENtől
elrugaszkodott lények.

No meg ebből a nagy, tömény füstből még a jövőt is könnyebb kiolvasni
– főként akkor, ha tudjuk, hogy az ÖRDÖG és barátai semmitől sem óckodnak jobban, mint ettől a TÖMÉNY füsttől.

…és ha örömünkre ezt a tüzet a lányok is átugorják azon kívül, hogy TŰZRŐL PATTANT menyecskékké lesznek, ráadásként hűen kiolvashatjuk KÉPES EGüket
(képességüket!), akár személyünkre vonatkozóan is!...

… Ez a NAP ISTEN tiszteletére rendezett SZER tartás lett a kerge nyugatiaknak a 24-i Szentiván éjjeli tűzgyújtás és az álom…

Az örökös békétlenséget szítók farizeusai pár napos csúszással eltolták az ünnepi tűzgyújtások gyakorlatát, mert ezzel a húzással látszólag, végleg eltéríthették a kapcsolatteremtés képességeivel megáldott embereket a MENNY vagyis a MÉN megnyilatkozásától.

Ezzel a félre vezetéssel aztán ezek a sarlatánok nyugodtan ténykedhettek tovább méregkonyháikon úgy, hogy mindeközben kurvaországban!
az elkábított „csőcselék” figyelmét és képességeit elkápráztatták a tüzek és „tűzijátékok”…rakásával.

Mint ahogy ezt teszik már a megélhetési „táltosok” is.

Ma - a Hajógyári-szigeten - parázson járással egybekötött csődülés van.

Amolyan mennyiségi! - minőségi helyett.

…de, hogy a CSŐD…ÜLÉSnek mi köze a SZÍN(T)RE LÉPÉS misztériumához, azaz a MÁS…TÉR…„ÓM”-jához…

…nos, erről kócoljanak rojtot azok, akik úgy rendeznek nemzeti vágtát is, hogy az égadta világon semmi közük a MAGYAR NEMZEThez!

Még hogy nemzeti, még hogy vágta…

Vajon kik ezek?
És miért akarják állandóan ellopni a fényt a MAGYAR NÉPLÉLEKBŐL?!

…hát persze, hogy…
…az a Geszti Péter lop megint a legnagyobb elánnal, aki az ÉN országát áhította a rothadó SZDSZ - választási kampányában.

…hát persze, hogy…
…az a Geszti Péter az, aki kék, fehér alsó gatyában, főműsorban árul Magyar Nemzetet, de bezzeg! - piros, fehér, zöldben, vágtatva hozna össze…: keresztyént, komcsit, liberálist, buzit és gyereket…

…ahogy is azt az egyszeri pszichopata csinálja: ha épp nincs vágta…
- halat fog gránáttal, névre és ajánlva: „apró” CÁPÁK javára!
- Mondjuk egyék is mielőbb…- magukat…halálra!

Gyurcsány Ferenc "fokozódó ideggyengesége" súlyos veszélyt jelent Magyarország számára, ezért előbb vagy utóbb emiatt is távoznia kell, "de mindannyiunknak jobb, ha ezt előbb teszi", mondta Deutsch-Für Tamás.

Rém kedves diagnózis egy olyan személytől, akit csuklyában kellet kimenekíteni egy drogos orgiáról.
…de egy olyan figurától is jól hangzik, aki nyolc évig járt egyetemre, hogy végül jó pénzért diplomája legyen.

…a leghitelesebb azonban egy olyan ex miniszter szájából szól, aki önérdekből képes szembe vízelni a saját fajtáját.

Aki csak egy nüansznyit is magára vesz a napi hírek foszlányaiból annak elsőre lejön, hogy Magyarországon nem a magyarok húznak szét, hanem a magyarokat húzzák szét! - holmi, génhibás egyedek, fondorlatos kufárok.

Úgyhogy kedves barátaim az a gyanúm, hogy a Magunkfajta minden nap tűzön jár…
- csak azt a füstöt…,
azt, tudjuk újra olvasni!

Szikrázó és örömteli jóccakát kívánva ezúttal is köszönöm, hogy
velem vannak!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása