MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

JOHN WICK 4. - A BÍRÁK BÜNTETHETÉSÉGE NEMZETI ÖNVÉDELMÜNK LÉTELEME!!!

2023. június 05. 08:31 - 100% Flat Earth


JOHN WICK 4. - A BÍRÁK BÜNTETHETÉSÉGE NEMZETI ÖNVÉDELMÜNK LÉTELEME!!!

NYILVÁNVALÓ, HOGY 5 ÉVE a TITKOS SZOLGÁLATOK TOPIS ÜGYNÖKEI ROBBANTOTTÁK FEL a RENDŐRÖKET!!!...- és a MAGYARORSZÁGI KOLLABORÁNSOKBÓL ÁLLÓ VÉRBÍRÁK MÁR MEGINT 1 ÁRTATLAN MAGYART HURCOLNAK és NYOMORÍTANAK MEG ELRETTENTÉS OKÁN!!! MIKÖZBEN a JOG- HIÉNÁI SZÁZMILLIÓKKAL LETTEK KITÖMVE EZÉRT a TIPIKUS SZEMITA MERÉNYLETÉRT a MAGYAR NEMZET ELLEN!!! John Wick 4. felvonás.

Ez a film cikk-cakkban, de bemutatja a felszíni alvilág körét. Kádár mellett Aczél elvtárs a zsidó-bolsevik körei telepedtek ránk és KISZ titkárjaik állandóan valamiféle védelemről beszéltek, ha körben vagyunk miután beléptünk.

Nem említik ugyan, hogy minden körben, aki benne van, annak a vége a halál, és mivel minden nő, és férfi körben van, sőt nem is egy körben, ezért hal meg minden nő és férfi.

Az is elsőre lejön ebből a sötét tónusú pörgésből, hogy a duális életben ki lehet lépni a körből, de a vége itt is a halál lesz, tehát ismételheti újra a duális világot, ahogy minden nő, és férfi kezdi újra a halál után a duális világot.

A (g) ONDO(l)…KÓD… OK femto rész- egységei ezek amikről itt értekezek, hogy miként is lehet az örök élet tudását megkapni, miként lehet a zodiákus köréből végleg kilépni, és így a duális világból is szintúgy…

Aki ÁT TUD lépni vagyis inkább ÁT LÉNYE(g)…ÜLNI a duális világból az valamelyik MÁS SÍK(!!!) világba juthat, és akár addig ahol az LÉG atyával, és a Nagyboldog asszonnyal olvad6 1be. Sőt!...új RA születhet. Ilyetén eme Kerek E Világunkban kerülhet fényre Föld anyánk csillogó közéből: Csallóközből!!!

 

NA, ÉPPEN az ILYEN ÓTVAROS és POLITIKAILAG INKORREKT NYOMÁSGYAKORLÁSSAL KISAJTOLT FUTÓSZALAGON GYÁRTOTT KONCEPCIÓS ÍTÉLETEK MIATT KELL NEMZETI ÖNVÉDELEMBŐL a BÍRÁK BÜNTETHETŐSÉGÉT is LEHETŐVÉ TENNI!!!...- MERT MÁSKÜLÖNBEN a MAGYARORSZÁGI BÍRÓSÁGOKAT 87%-ban URALÓ SZEMITA HAZAÁRULÓK GOND NÉLKÜL RABOLJÁK EL MARADÉK HAZÁNKAT is!!!

https://www.napiujsag.hu/2023/06/soha-nem-latott-felvetel-kerult-elo.html

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása