MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

NYÍLT LEVÉL Dr. VARGA JUDITNAK a KÖZJEGYZŐ és LAKÁSMAFFIA MŰKÖDÉSÉRŐL!!!

2021. szeptember 07. 11:53 - 100% Flat Earth

 

zs_1.jpg

931690c4834b6271fd55fcd3305ee312.jpg

 

 

 

Igazságügyi Minisztérium;

Székhely: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 4.

Postai cím: 1357 Budapest, Pf.: 2.

Tárgy: a 0104-21.Vh.438/2021/9. sz. Végzésre benyújtott Ellenvetésem és Kifogásom részletezése a Magyarországon működő mindenkori kormányok által el és kitartott közjegyző-jogász- lakásmaffia drasztikus felszámolásának; - és az uzsora-politizálás cion-liberális gyarmatosításának megszüntetése érdekében.

 

Tisztelt

Dr. Varga Judit

részére!

 

  1. június 22-én keltezett ún. Végzését a Momentum uralta Újpest IV. és XV. Kerületi Bíróságának 2021. 06. 29-én kézbesítette a postás.

Az abban foglaltak szerint holmi kérelmet kéne benyújtanom a címben jegyzett bírósághoz.

   Fenyegetésképpen még azt is hangsúlyozták, hogyha elmulasztom a nyilatkozatot benyújtani, akkor azt úgy tekintik, hogy nem kívánok kérelemmel fordulni a bírósághoz!...- ami önmagában kimeríti a hatalommal való visszaélést, mert nem egyenrangú partnerként kezel, mint ún. „adóst”!

Holott semminemű legális kapcsolatban nem állunk egymással, amit mi sem bizonyít jobban és megfellebbezhetetlenül, mint a számomra kikézbesítetlen ítélettel (0104-23.Vh.438/2021/6. sz. állítólagos végrehajtói okirattal?!) törvénytelenül akar Dr. Csontos Imre érvényre juttatni.

Ami jogi nonszensz és a hivatali visszaélést bizonyítja (ÁLLAMI SZINTEN!!!) ítélkező bíró, segítői és a végrehajtó bűnöző (bennfentes információkkal kereskedés!) által (többek között ezért is kéne, hogy az Ön által ellenzett Európai Ügyészség ilyen esetekben pártoktól függetlenül vizsgálódhasson!!!)!!!

Vérlázító és példátlan az EU-ban ez a fajta bíró-közjegyző és lakásmaffia-bűnözés, ami alsó hangon is túlmutat a polgári peres eljáráson. Ezért tettem meg az illetékes Rendőr-kapitányságon is a büntető feljelentésemet!!!...- és korántsem ún. „ismeretlen” tettes ellen!!!

 

„Tárgy: Bűnügyi feljelentés kiegészítésem a 01180/778-1/2021.bü-ben és azonnali nyomozás elrendelésének kérelme Dr. Csontos Imre ellen, akit bizonyítottan a LAKÁSMAFFIA IRÁNYÍT a IV. és XV. Kerületi Bírósággal összejátszva az ún. BENNFENTES INFORMÁCIÓK MÓDSZERÉVEL – uzsorázás és jogalap nélküli gazdagodásuk érdekében!!!”

 

   KIJELENTEM, HOGY ELLENVETÉSEMET és KIFOGÁSOMAT MINDEN TEKINTETBEN FENNTARTOM és az ALÁBBI FRISS TÖRTÉNÉSEK OKÁN ÚJABB BIZONYÍTÉKKAL IGAZOLOM a KÖZJEGYZŐ és BÍRÓ BŰNÖZÉS VALÓS VOLTÁT ma MAGYARORSZÁGON!!!...

- mi végett és többek között a Sargentini jelentés is  éppen  az ilyen JOGTIPRÁSOK és KORRUPCIÓ MIATT ítélte el és nyilvánították ki a képviselők az EU Parlamentjében - MISZERINT: MAGYARORSZÁG NEM JOGÁLLAM!!!

    A 2021.06.29-én kézbesített a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság 0104-21.Vh.438/2021/9. sz. Végzését, amit 2021. június 22-én hozott meg a bíróság érdemlegesen és végérvényesen bizonyítja, hogy Dr. Csontos Imre végrehajtó-bűnöző uzsorás bűncselekményt hajtott végre; - aki előre kitervelten öncélúan a törvényeket semmibe véve járt el ellenem!!!

Téve mindezt úgy, hogy a IV. és XV. Kerületi Bíróság nem rendelkezik legális ítélettel és hiteles ítélet kézbesítésének átvételével az 543.V.572/2021. számon folyó végrehajtási ügyben…- ami szintén jogi nonszensz és kimeríti a hivatali bűnözés és a hatalommal való visszaélés fogalmát, amit állományban lévő bíró/k tettes és bűntársakkal követtek el!!!

Dr. CSONTOS IMRE VÉGREHAJTÓ-MAFFIÁJÁNAK MŰKÖDÉSI GYAKORLATA!

A trükk lényege a következő:


A végrehajtó (Dr. Csontos Imre Végrehajtó uzsorás!) kitűzi a birtokba adás időpontját, majd ezt MEGELŐZŐ napon, vagy napokban NEM a végrehajtó, hanem az árverési vevő, - mint bejegyzett tulajdonos- a volt tulaj távollétében az ingatlan zárjait lecseréli, és még - mint ma is - a volt tulaj ingóságait is elviszi.

Ezzel egy-időben, a végrehajtót tájékoztatja, hogy az ingatlant birtokba vette, így nem kell kilakoltatni (ezzel a végrehajtó levédte magát)…és nem is megy ki a kitűzött időpontban.

Mikor a régi tulaj hazaér, már be sem tud menni az ingatlanba. 

Mindazon túl, hogy az új tulaj, azaz az árverési vevő sosem volt birtokban, és a régi tulaj nem önhatalommal jutott a birtokhoz; - így ez az eljárás az új tulaj terhére mindenképp a magánlaksértés és betöréses lopás is, (amennyiben elvitt bármi ingóságot) a rendőrség még az ismeretlen személy ellen, a régi tulaj által tenni kívánt feljelentést sem hajlandó (felháborító módon!) felvenni a IV. kerületi rendőrség (törvénytelen módon!!!)!!!

…annak ellenére, hogy hiába tulajdonos az árverési vevő, mert ez nem tulajdonjogi, hanem birtokvita!!!… és mivel az új tulaj sosem volt birtokban, így ez esetben a birtokot önhatalommal szerzi meg, azt senki neki át nem adja…- így ez az önhatalom tilos önhatalomnak minősül, tehát járna még a jegyző általi birtokvédelem is a volt tulajdonosnak (tényleges birtoklás alapján történő elbírálással).

Egyszóval senki az ingatlanát, MÉG LEZÁRT ÁLLAPOTBAN SE hagyja SZEMÉLYES felügyelet nélkül, (akár néhány órára se) és aki személyesen felügyel ne írjon alá semmit, még az esetlegesen az új tulaj által odahívott rendőröknek se!!!…..mert bárki, aki a régi tulaj jogán van birtokban aláír egy birtokba adási nyilatkozatát, függetlenül attól, hogy azt nem maga a régi tulaj teszi, az önkéntes birtokba adás megtörténik, tehát attól kezdve már az új tulaj jogszerűen van birtokban, és ha perre kerül a sor, akkor a bíróság a birtokláshoz való jogosultság alapján jár el.

Mint köztudott, a tulajdonjog az új tulajdonosnál van, a régi tulajnak már jogcíme sem lesz, amennyiben egy ilyen nyilatkozatot vagy jegyzőkönyvet akár ő, akár az ő jogán birtokló személy aláír!!! 

 

A IV. kerületi R. Kapitányságon TÖBB TANÚ JELENLÉTÉBEN a rendőrök elmondása szerint, a birtokba adások esetén gyakran ezt a "trükköt" alkalmazzák a végrehajtók, mert túl befolyásosak az otthonvédők!!!

   Mindent egybevetve esetemben pontosan és elvitathatatlanul éppen ez a 0104-21.Vh.438/2021/9. számú ún. Végzés már a második számú bizonyíték arra, hogy Dr. Csontos Imre Végrehajtó cége uzsorázás és jogalap nélküli gazdagodásához önhatalmúlag (többek között bennfentes adatok üzérkedésével és az ezzel való visszaélést is elkövette!!!) – mivel egy nem létező dokumentum és nem lévő kikézbesítetlen, átvetetlen ítélet nélkül kezdett el törvénytelenül, ártatlanokat veszélyeztetve és fenyegetve garázdálkodni ellenem!!! 

Mindezen tények ismeretében kérem bűnügyi feljelentésem tudomásul vételét…- és egyúttal a IV. és XV. Kerületi Bíróság berkein belül belső vizsgálat elrendelését a korrupció felszámolásának reményében, pártatlan vizsgáló-bírók bevonásával.

 

Tisztelettel: Magyar Honpolgár

91bf9c8fb11ac6fb7d75c6176990a63e.jpg

68a0d6289984ee5e03f3db61d72a07ff.jpg

orban_ebrd_paktum.jpg

kozjegyzoi_hitelesseg_megbukott.jpg

zsido_uzsora.jpg

                     

 https://libernyak.blogstar.hu/2021/05/19/dr-csontos-imre-vegrehajtobunozo-ervenyes-birosagi-vegzes-nelkul-tiltja-le-a-fizetesed-/109207/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr7116682112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása