MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

ORB(D)ROGÁN FÖLDI POKLOT CSINÁLT MAGYARORSZÁGBÓL!!!

2024. január 01. 12:20 - 100% Flat Earth

ORB(D)ROGÁN és a NER"SS" ALAKULAT ROTHSCHILD RABSZOLGÁI!!!

 

rogan_aldozata.jpg

 

 

Nem csak ezt a pénzt, hanem jóval többet is ezek a rohadék tolvajok ellopták, a hiányt kölcsönként vették fel, amit a népnek kell egyre növekvő kamatok mellett visszafizetnie.

Mi meg nem csak rosszabb körülmények között élünk, megcsorbált szolgáltatások, szociális juttatások mellett, lerobbant épületekben, le amortizálódott csővezetékekkel, rozoga talpfákkal és vasúti kocsikkal veszélyeztetett tömegközlekedéssel, mert az ezekre a költségvetésben beirányzott pénzeket is ellopták ezek a hazaáruló csirkefogók.

orban_metzger_slomo.jpg

Valójában miért szavazták meg, hogy visszatérnek a vármegyék és ispánok Magyarországon?

Az alábbi 2017.11.14-én UCC-be rögzített állítólagos Rothschild UCC FINANSZÍROZÁSI NYILATKOZAT szerint, Rothschild egyik állítólagos Adósa a Magyar Királyság (40. oldalon). Az az állítólagos Magyar Királyság, aminek az állítólagos ispánjait már kinevezték, és állítólagos vármegyéit 2023. január 01-től állították fel az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai. Szóval anélkül, hogy Te tudnál róla, hogy már állítólagos Magyar Királyság van, és azt már a magát Mindenható Istennek, Teremtődnek, Ő Felségének, Dahomey Királyának, Atyának, Jézus Krisztus Atyjának kikiáltó Rothschild javára állítólag totálisan el is adósították az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai, és ezért 2017. év végén Rothschild állítólag már el is kobozta a teljes pénzügyi portfóliót, beleértve minden ingatlant is.

Ez azt jelenti, hogy az állítólagos KORMÁNY áruló tagjai azt ismerik el állítólag, hogy a teljes magyar pénzügyi portfólió és az összes magyar ingatlan, azaz a magyar föld az összes kincsével együtt Rothschild tulajdona, mi pedig Rothschild rabszolgái vagyunk. De ezt eltitkolják előled! E témával kapcsolatban bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=b681ZTRV-O0 Az állítólagos 2017-318-6392-0 sz. UCC FINANSZÍROZÁSI NYILATKOZAT 1,2, és 40 oldala, és ezek magyar fordítása: 

 

rothschild_szijjarto.jpg

 

rozsadombi.jpg

 

 

zs_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr1118292619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása