MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

ORB(D)ROGÁNÉK és a Q13 KÖZJEGYZŐ, LAKÁS és VÉGREHAJTÓ MAFFIÁJA!!!

2024. július 12. 12:58 - 100% Flat Earth

BUDAPESTI RENDŐR- FŐKAPITÁNYSÁG

Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály
Korrupciós Bűnözés Elleni Osztály
Cím: 1139 Budapest, Teve u. 4-6.
Postacím: 1903 Budapest Pf.: 314/15.
Telefon: 1/443-5166 ; BM telefon: 33-512.
Tárgy: A 01000/2353/2024.bü. elutasító Határozat elleni Panasz és Vádirat.
Dr. Nagy Richárd
- r. alezredes -
részére!
                                                                PANASZ és VÁDIRAT
A tárgyban jegyzett ügyszámon kiállított elutasító határozatát minden tekintetben az EUB törvényekkel szembemenetelő azt direkt minden tekintetben figyelmen kívül hagyó koncepciós kreálmánynak tartom, amit még indoklásában is a Q13 maffia rendszerben működő cég jogi „képviselője” mondott tollba minden létező hatályban lévő törvényt megszegve ezzel.
A véresen komoly helyzet bemutatására mellékelek két Q13 által bemondásra minden hivatalos kimutatás nélkül kiállított spekulánsok által gyártott kimutatást.
Ezeket Dr. Kovács Ildikó végrehajtó bűnözővel állíttatta ki a megbukott Dr. Karagits Anna ex- közjegyző bűnöző által 127/2007 kiállított végrehajtó okirata alapján az adócsaló pénzbehajtó Q13 „illetékese”!!!
Mindezen törvénysértéseket amúgy, már 2018-ban Bakó János szintén le és megbukott végrehajtó- bűnözővel teljes mértékben jogtalanul végre is hajtatták háromszoros árat bekasszírozva tőlem a fiktív árverésen történő licit alapján, aminek kimutatását percre pontosan és részletesen megírtam Dr. Varga Judit egykori miniszter-asszonynak is.
Sajnos róla is később kiderült, hogy Schadl Györggyel és az országot pókháló szerűen átszövő bűnszervezettel együtt rabolták/ják ki a magyar adófizetők tíz és százezreit az enyémmel egyenértékű találomra összeollózott sohasem létezett „adósságokat” dagasztva fiktív kimutatások alapján!!!
A rémisztő ebben a világraszóló devizacsalásban és ingatlanokat eltulajdonló ország-rablásban az, hogy az Ön beosztottja (Tevesz Henriett!) és Korrupciós Bűnözés Elleni Osztálya nem találja bűncselekménynek, azt, amit Schadl György maffiája és haszonélvezői ellenem is elkövettek/nek holott már a bíróság is elítélte ilyen és ehhez hasonló milliárdos csalásért és egyéb bűncselekményekért.
Éppen ezért a Budapesti Rendőr- Főkapitányság által kiállított koncepciós határozat ellen panaszt és vádiratot nyújtok be, mert tűrhetetlen, hogy egy jogállamban a 32 éve maffia rendszerben működő a magyar embereket kifosztó mára már több mint 12 ezermilliárd forintot elrabló közjegyző-lakás és végreható maffiát fedezze az adófizetők pénzén fenntartott Budapesti Rendőr-főkapitányság és annak alosztályai!!!
Mivel az Erste Banknak és a mostani Q13 pénzkövetelő cégnek is bizonyítottan számviteli bűncselekménnyel elkövetett csalását, a közjegyző hatalommal való visszaélését, közokirat-hamisítását /vhz. kiállításakor/ dokumentumokkal már bizonyítottam ezért a feljelentésemet erre irányulóan teszem meg.
29/12 irányelvből
"(9) A bűncselekmény a társadalom ellen elkövetett rossz, valamint az áldozatok egyéni jogainak megsértése is egyben. A bűncselekmények áldozatait ebbéli minőségükben el kell ismerni, továbbá tisztelettel, tapintattal és szakértelemmel kell velük bánni ...
A bűncselekmények áldozatait meg kell védeni a másodlagos és az ismételt áldozattá válástól, a megfélemlítéstől, valamint a megtorlástól, továbbá a gyógyulásukat elősegítő, megfelelő támogatásban kell részesülniük, és kellő hozzá férést kell biztosítani számukra az igazságszolgáltatáshoz.
...
(11) Ezen irányelv szabályozási minimumokat állapít meg. A tagállamok kiterjeszthetik az ezen irányelvben meghatározott jogokat annak érdekében, hogy magasabb szintű védelmet nyújtsanak.
...
(19) Egy adott személyt áldozatnak kell tekinteni függetlenül attól, hogy az elkövetőt azonosították-e, elfogták-e, ellene vádat emeltek-e, illetve elítélték-e,
...
(22) Ezen irányelv alkalmazásában a feljelentés megtételét a büntetőeljárás részének kell tekinteni. Ebbe az is beleértendő, amikor a hatóságok hivatalból kezdeményeznek büntetőeljárást az áldozat által elszenvedett bűncselekmény következtében.
...
(25) Az elévülési határidőkkel kapcsolatos szabályok sérelme nélkül a bűncselekménynek a megtorlástól, megaláztatástól vagy megbélyegzéstől való félelem miatti késedelmes feljelentése nem eredményezheti a feljelentés-áldozat általi megtételének igazolása megtagadását.
...
(34) A hatékony igazságszolgáltatás csak akkor valósítható meg, ha az áldozatok megfelelően elmagyarázhatják a bűncselekmény körülményeit, és az illetékes hatóságok számára érthető módon képesek előadni a bizonyítékaikat. Ugyanilyen fontos az áldozatokkal való tiszteletteljes bánásmódnak és annak biztosítása, hogy élhessenek a jogaikkal.
...
(37) A támogatást az áldozat szükségleteinek és az ezen irány elvben meghatározott jogoknak megfelelően biztosítani kell, mihelyt az illetékes hatóságok tudomást szereznek az áldozatról, a büntetőeljárás teljes tartama alatt, valamint megfelelő ideig az ilyen eljárást követően. A támogatást különféle eszközök segítségével, túlzott formaságok nélkül, és a tagállamok területén földrajzilag kellően széles körben kell nyújtani ahhoz, hogy valamennyi áldozatnak lehetősége nyíljon e szolgáltatások igénybevételére. Azok az áldozatok, akik a bűncselekmény súlya folytán jelentős sérelmet szenvedtek, segítő szakszolgáltatásokat igényelhetnek.
...
Fontos és kérem, hogy tanulmányozzák Tisztelt Dr. Nagy Richárd a munkatársaival együtt a 29/12 Eu irányelvet és lássák be tévedésüket ügyemmel kapcsolatban, mert az szervezett bűnözés a javából, amit ellenem elkövettek Schadl és tettestársai!!!
Mindezen tényekből fakadóan azonnali felülvizsgálatot kérek ügyemben lelkiismeretes alapossággal és párt semlegesen persze…- minden tekintetben úgy, hogy a Dr. Varga Juditnak elküldött közjegyző- lakás és végrehajtó maffiának működését feltáró végtelenül precíz dolgozatomat vegyék nyomozásuk alapjául a korántsem ismeretlen tettesek kártérítésre kötelezésével és megbüntetésével!!!
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása