MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

A Pálos Trend 13 pontja

2007. március 16. 23:00 - 100% Flat Earth

Hűséges kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

Amikor már Nemzeti ünnepünkön többségben vannak a szónoklók között a horpadt mellkasú kókadt egyedek…
Amikor mán’ ezek a kókadt egyedek nem elégszenek meg azzal, hogy dübörgőnek látszódnak és szépnek, nos…
Nos akkor mondja a magunk fajta, hogy ÁCSI!

Ugyanis, amikor már ezek a horpadt mellkasú egyedek arra vetemednek, hogy holmi cenzor lendvaik és antinők mellébe büszkeséget pumpálnak, akkor már tényleg ki kell jelentenünk, hogy LÁSS!.. VÁGÁS!...: VÉGÁLLOMÁS.

Már csak azért is, mert a Mi járatunkon mi adjuk a helyjegyet.
Ezért foglaltuk csokorba…
13 pontba
mindazon értékünket és követelésünket, hogy akik velünk akarnak utazni, azt tényleg úgy tegyék, mintha az utolsó útjukra váltanának jegyet…

1.
A Pálos Trend foganatosítja és népének szolgálatába állása után azonnali hatállyal, bevezeti Magyarországon a népi SZÉKFŐK rendszerét.
Ennek a REND SZER-nek az élén a főállású ANYASÁG intézménye áll, ami a mindenkori székfők által delegált parlamenti képviselők éves átlagkeresetének 100% - át, juttatja állampolgári jogon, havonta egyszer, minden magyar édesanyának!

2.
A 2-ik pontban foglaltakhoz szigorúan társul és karöltve jár azon kötelességünk, hogy LELKIISMERETESEN, de KÖTELEZŐEN szavazunk!
Ennek a lelkiismereti, de kötelező szavazat vállalásnak a feltételeit 3 hónap leforgása alatt tudjuk létrehívni.
Ehhez azonban első kitételként a jelenleg is a Parlamentben működő összes adócsaló és jogsértő képviselő elszámoltatása ALAP!
A miheztartás végett, parlamentbe kerülésünk esetén rögvest gondoskodunk Trianoni emlékművünknek az eredeti helyére történő visszaállításáról a Szabadság téren.
Kötelező érvényűként a Magyar Nemzet lobogója innentől fogva a piros, fehér, zöld - melynek közepében az angyali Szent Koronás címerünk uralkodik.
Már csak azért is, hogy minden honfitársunk tisztában legyen azzal, hogy
Magyarország a magyaroké!
S amit Mi akarunk (a keresztény többség!!!) az, VOLT, VAN; - s LESZ!
Élve az őshonosok vérségi SZENT JOGÁVAL!
a Magyarországon élő, a hazánknak szándékosan! kárt okozó nem magyar emberek vagy magukat magyarnak nem valló emberek és azok leendő gyermekei, Magyar állampolgárságot nem kaphatnak.

3.
Elixírként MAGYAR állampolgárság illeti mindazon honfitársunkat szerte a világban,
aki a „világok”! közötti létét, vérségi, szellemi vagy lelki „mibenlétét”,
HUNMAG nemzetségünk 24 törzséből eredezteti!
Szemétbe dobjuk a sztálinizmus szocionista alkotmányát, amit idegen megszállók a mai napig hóhérkötélként tartanak a nyakunkon; - korlátozva ezzel a MAGYAR NEMZET őszinte lelki és szellemi szabadságának beteljesülését.

4.
Közhírré tesszük a rózsadombi paktum összes szereplőjének teljes és álnevét s az általuk paktumba foglalt temérdek galádságot, ami a rendszerváltásnak hazudott: 1990. október 23-i nemzetáruláshoz vezetett.
A Soros alapítvány érdekköreibe tartozó összes pénzmosoda
és szellemírtó intézményeinek bezáratása.
Tulajdonosai ellen, ügyészi vizsgálatok indíttatása.
…az izraeli állampolgárok magyar állampolgárságának mindenre kiterjedő felülvizsgálata.
Mindeközben visszaállítjuk a magyar többség akaratának megfelelően a HALÁLBÜNTETÉS és a HAZAÁRULÁS jog által történő büntetését.

5.
A szuverén országokat nyomorító, háborút szító és fenntartó hatalmakkal, terrorista „befolyásokkal”, mesterséges országokkal! (USA, Kína, Izrael…)
rögvest vízum kényszert vezetünk be míg ezen államok konzulátusait bezáratjuk, bérenceiket, hivatalnokaikat, kémeiket kitoloncoljuk!
Minden városban szégyentáblát állítunk, ahol a magyar emberek mészárosai nevükön neveztetnek; - hogy még véletlenül se fordulhasson elő az, hogy holmi született gyilkosok és hazaárulók az áldozatok névsorába keverednek bele!

6.
Azonnali rendet vágunk a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia
háza táján is.
Kötelező érvényűvé tesszük, hogy a Magyar Tudományos Akadémia valóban az alapító Széchenyi István szellemi örökségében szolgálhassa a Magyar Nemzet szellemi felemelkedését.

7.
Kíméletlenül fellépünk minden olyan intézménnyel, médiával szemben, amelyek értékrendjükben továbbra is vezető szerephez juttatják a keresztény Magyarország gyalázásában élvhajhász egyedeket és az általuk terjesztett fertőt.

8.
Az összes nagy ígérgetőt, félretájékoztatót, „privatizátort” és kommunizálót szembesítjük be nem váltott ígéreteikkel és az általuk elherdált népi javak visszaszolgáltatására, kényszerítjük.
Majd szószegésük súlyosságának megfelelően először az átverés óta (1990. 10. 23.) azt fogják kapni, amit valóban megérdemelnek. Éveket.

9.
Alanyi jogon biztosítjuk minden magyar vállalkozó számára mindazt, amit eleddig vagyis a szabadrablás elmúlt 19 évében a külföldi „befektetők” élveztek hazánkban.
Ellenben minden külföldi befektetőtől ezt a jogot elvonjuk és kártérítésre kötelezzük őket.

10.
Nemzetgazdaságunk önálló és szabad érdekérvényesítése érdekében megkülönböztetett állami támogatást nyújtunk Gróf Spanyol Zoltán, Vízmotor projektjéhez, a biodízel program országos lefedettségéhez, a korszerű szélmalmok telepítéséhez és a gyógyturizmus feltétel nélküli kiszolgálásához.

11.
Teljes erőbedobással azon vagyunk és érvényt is szerzünk ezen követelésünknek, hogy minden műsorszolgáltató 90%-ban a magyar kultúra feneketlen kincseiből merítsen és azt sugározza szerte széjjel, szívfeszítő büszkeséggel a nagyvilágba.
Aki erre pedig nem lesz hajlandó, annak eddig tartott a szabadfertő.

12.
Törvénybe iktatva mentesítünk minden magyar embert a magyar földet valaha leigázó és jelen megszállóinak áruló politikájának és meghamisított történelmünk hazugságainak
lelki terhei alól!
Miközben mindennemű gyalázatos, a vadidegen hatalmak felé mindenáron történő megalkuvásunkat, görcsös megfelelni akarásunkat jogrendbe foglalt törvényt és paragrafust semmissé nyilvánítunk.
…míg ezen paragrafusok alkotóit, fenntartóit és haszonélvezőit börtönbe vetjük!

13.
A mindenkori Magyarország adóterhét pedig 13%-ban állapítjuk meg, ami minden Magyarországon dolgozó embernek, kötelező érvényűen fizetendő, de egyetlen tehertétele.
Ezen fizetés alól kétszeri túlkapás vagy elhallgatás esetén azonnali vagyonelkobzás jár, ami a Magyar államkincstárat fogja gazdagítani.
Viszont a mindenkori Magyar Államkincstárnak elsődleges kötelessége bevételeiről és kiadásairól negyedévenként! számadást adni állampolgárainak – a rossz és nemzetellenes gazdálkodás azonnali „fejvesztéssel” járó terheinek és következményeinek ismeretében!

Na, ha mindez a helyére került akkor tegyünk fel egy ártalmatlannak tűnő,
könnyed kis kérdést: kinek az érdeke?

Az elmúlt években az országot szándékosan kettészakították. Nincs ebben semmi meglepő - a mondás: „Divide et impera!” - „Oszd meg és uralkodj!”, Julius Caesar óta ismert, hiszen könnyű uralkodni olyan tömeg felett, amely látszólagos érdekkülönbségek miatt egymás torkát mardossa.

Ilyen helyzetben a legjobb, amit tehetünk, hogy rávilágítunk a valódi érdekekre - arra, hogy mi az, ami valamennyi magyar embernek érdeke, és mi az, ami nem nekünk, hanem valaki másnak áll érdekében. 1848-ban Petőfi Sándor és társai 12 pontban megfogalmazták, mit kívánt akkor a magyar nemzet. Mi most tizenkét kérdésben arra szeretnénk rámutatni, mi az, ami nem lehet érdeke egyetlen magyar embernek, sem jobb- sem baloldalinak, bármely valláshoz vagy nemzetiséghez tartozónak, munkásnak, parasztnak vagy értelmiséginek, sem dolgozónak, sem munkaadónak, sem idősnek, sem fiatalnak.

A kérdés az, hogy akkor kinek?
Kinek az érdeke...

1. az iskolák bezárása?
2. a tandíj bevezetése?
3. a drogok liberalizálása?
4. a kórházak felszámolása?
5. a vizitdíj bevezetése?
6. a gyógyszerforgalmazás privatizálása?
7. az állami vagyon kiárusítása?
8. a határon túli magyarok kirekesztése?
9. az ázsiaiak betelepítése?
10. a pedofília legalizálása?
11. a hazai áruk kiszorítása?
12. a termőföld idegen kézbe adása?

Kinek az érdeke? Mert hogy a miénk nem, az biztos!

A felsorolt intézkedések egyetlen jóérzésű magyar embernek sem állhatnak érdekében. Valaki mégis körömszakadtáig ragaszkodik a kivitelezésükhöz, akkor is, ha ennek a polgárok véresre verése, a félelem gerjesztése, a vasfüggöny fenntartása, a demokrácia gyengítése, az ország jó hírének rombolása az ára - akkor is, ha Magyarország teljes lakossága belerokkan anyagilag, egészségileg, szellemileg és erkölcsileg.

Arra biztatunk valamennyi magyar polgárt, képzelje magát a Parlament padsoraiba, és válaszoljon magában, őszintén a fenti kérdésekre: melyik lenne az, amit saját maga politikusként megszavazna?

Utána számolja össze a válaszokat, és tegye fel magában a kérdést:
„Cui prodest?” - „Kinek az érdeke?”

S ha erre megvan a felelet, akkor Julius Caesar mondata alapján választ tud adni az utolsó Országépítők kérdésre is:

13. Kinek az érdeke a magyar nemzet kettészakítása,
az „Oszd meg és uralkodj!” politikája?

Hát persze…, hogy az övék.

Ennek örömére, kérem minden kedves hallgatónkat, hogy a http://palostrend.hu/
oldalról töltse le a DÓZISKOLA c. dalversünket.

Abban ugyanis minden benne van.

Addig is a JÓ Isten áldja önöket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr258246562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása