MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Utolsó vacsora = Vérszerződés!

2007. május 11. 23:00 - 100% Flat Earth

Lelkes kis Hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

 

Hagyományos módon ötven, míg távlevből kétszáz körül érkezik címeinkre az önök jó voltából…tollából és fejből.
Ezek kellően aranyosak és modorosak persze, amit most nem ismételnék…
Viszont akadt egy olyan, ami gerjedelmesebbre sikeredett a többinél:

Kedves Pálos Trend!
Élvezetes volt olvasni hozzászólásodat. Komolyan. Esküszöm.
De azért én kiegészíteném egy kicsit:

S ez már csak azért is így van, mert a vörösök ,a beszédhibások, a nyáltengerben tobzódók, a halszemüek, a puhatestüek, az ápolatlanok, a pajeszosok, a gerinctelenek, a kampós orrúak, a logopédus gyilkosok, a rabló princzek és kulcsárok, a böszme ferik kik falra kenik, a geller hillerek, a felvarrt gesztikulák, a „snájdig” rákosik, az aczélsodronyok, a kancsó jancsók, a hernádi rigók, a jákób csekkek, a havasok gyopárja, a borossok rörkorcsolyája, a sassok kádár fészke, az esterházy-k ranglétrája, a farkasházyk nyelvtörője, a Deutsch-ok dolce vitája, folt nagyok arieljei, nem lehetnek egytől egyig jöttmentek, ha még nem mentek el; - "csak" jöttek,
mint az oroszok!
Így már jobb, nem?

A Pálos Trend válasza:

Ingerlékeny olvasóm!
Díjazom sértését, mert tudattalan úgy szórt vad mellé eledelt, hogy azzal a vadászt mentette meg!
Sajnos Jézus királyunk gyilkosai, a kártevők, az ingyenélők kasztban élvezői mindig előszeretettel szívták a JóIsten népének vérét, mert ez az egyetlen kiút számukra a túléléshez....
- ugyanis semmi más nem mentheti meg őket, mint a VÉRSZERZŐDÉS.
Ugyan az istentelenek ezt Utolsó Vacsora néven „kampányolták” bele a köztudatba, ami minket
nem hogy zavarna mintsem inkább küldetés tudattal, ruház fel!
…de, hogy frissiben jelentsem:
…az Utolsó Vacsorának hazudott „harmadpanzió”
VÉRSZERZŐDÉS
a javából!!!

Ettől a farizeusokra oly jellemző hamisítástól (az évszázadokon át tartó öldökléseik, nép irtásaik, biblia hamisításaik okán már napjainkra olyannyira gennyessé fertőződtek karmikus szinten is, hogy sorsukat sajna csak az életellenes cselekedeteikkel tudják kompenzálni!), akarva „akaratlan” mindezek jegyében éppen ezért kötelesek! megszállva tartani a TUDÁS népét.
S mivel a MAGYAR a világ leg béketűrőbb népe ezt ki és fel is használják: rendületlenül!

...de, hogy ez mennyire így volt évezredekkel ezt megelőzően is, arról szóljon maga Jézus és azt követően pedig az Aranybulla!...:))

Biblia
János evangéliuma 8.

43. Miért nem értitek az én beszédemet? Mert nem hallgatjátok az én szómat.

44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

45. Mivelhogypedig én igazságot szólok, nem hisztek nekem.

ARANYBULLA XXIV. Cikkely

Pénzverő kamaraispányok, sótisztek, vámosok országunk nemesei legyenek.
1§. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.
És most vissza a kályhához, hogy mit, miért és hogyan…
...nos okkal és joggal érezhetik sokan ebben a tündérkertben, a világ közepén!!! - hogy, ma Magyarországon az önvédelmünk hanyatlása miatt a keresztyén többség padlóra van küldve, a kommunizmus tombolása és az idegenszívű megszállók miatt, de...
...de ez akármennyire is tűnik így - ebben a formában nem igaz.

"Hatezer éves szentélyt találtak, de beépítik az M7-es miatt…
Hatezer éves szentélyt találtak a régészek egy Nagykanizsa melletti homokdombon, ahonnan több értékes, kora „újkőkori” tárgy is előkerült.
Magyarországon eddig egyetlen vallási helyet fedeztek fel a régészek ebből a korból, a nagykanizsai lelőhely mégsem maradhat egyben.

Hamarosan már csak fényképeken lehet megnézni a régészeti kincset. Az ásatási területtől néhány méterre homokot bányásznak és néhány héten belül az egész dombot elhordják a munkagépek. A homokot a szentéllyel együtt beépítik a készülő M7-es autópályába.

A szentélyből előkerült tárgyak megmaradnak és kiállítják őket. A készítőkről annyit lehet tudni, hogy valószínűleg békés népcsoporthoz tartoztak! - földet műveltek és értettek a csillagászathoz!...- is, mert a szentély bejáratait az égtájaknak megfelelően alakították ki.

A szakemberek pontosan tudják azt is, hogy a szentélytől körülbelül 300 méterre hol kellene keresniük a hozzá tartozó település nyomait, de nem keresik, mert annak feltárására már nincs pénz."

Egybecsengenének a napi hírek azzal, hogy a „Magyar” Tudományos Akadémia összejátszik a Soros alapítvánnyal mindennemű ŐSMAGYAR EMLÉK megsemmisítésében?!

Ugyan már…
Legyíthetnénk…,
de itt már a HARC ideje VAN.

Úgyhogy fegyverbe ki-ki a maga módján, de rendületlenül, szívvel, lélekkel!
Jól esett, hogy megint meghallgattak… Köszönöm.

https://www.youtube.com/watch?v=rlm176Ona9U

Nyugodalmas JÓCCAKÁT és szép álmokat KÍVÁNOK.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr678251568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása