MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

ÁLLAMADÓSSÁG: 66.666,6 MILLIÁRD Ft, 70%-os INFLÁCIÓ, és 13x GYENGÉBB HUF/CHF MINT KÁDÁRBUKTATÁSKOR!!!

2023. január 21. 17:31 - 100% Flat Earth

GYOMORFORGATÓ, HOGY 2/3-nyi SZAVAZÓ ELHISZI az ORBÁN-REZSIM KÓSER-CIONISTA PROPAGANDÁJÁNAK, HOGY JÓL ÉLÜNK MÉG a NER LIBERÁL MOCSKAIHOZ VISZONYÍTVA is...- EURÓPA FERTŐVÉ TETT KIBUCÁBAN!!!

A FITCH is NEGATÍVRA MÓDOSÍTOTTA az ÁLLAMADÓS-OSZTÁLYZAT KILÁTÁSÁT, ANNAK ELLENÉRE, hogy a CIONISTA ORBÁN a MEGVESZEKEDETT ROTHSCHILD CSICSKA LEGALJA GYARMATTÁ TETTE az ORSZÁGOT, és ÉHBÉR-RABSZOLGÁVÁ a MAGYAR DOLGOZÓKAT!!! VISZONT...- BŐR MÉG VAN ANNYI a POFÁZMÁNYUKON, HOGY ÚJABB HAZUGSÁGGAL FOJTSÁK LE a ROBBANÁS ELŐTT ÁLLÓ KÖZHANGULATOT; - MISZERINT: GYURCSÁNY ALATT MÉG ROSSZABB VOLT!!!

HALÁL a ZSARNOKOKRA!!!

 

ebredj_magyar.jpg

 

Az állam tagjai nem fizetnek adót, mivel ők az állam tulajdonosai, és az állam birtokosai, persze csak az, akinek a felmenői hetedíziglen itt voltak az országban.

Szóval ami az állam területén van, az mind az állam tagjaié, és ugye az állam tulajdonosai nem tartozhatnak az államnak, mert ha ezt valaki nem így tudja, azzal igen komoly bajok vannak.

Az állam tagjai csak szkíták lehetnek, tehát azok akik elkezdték a szik útját, így elkezdtek magukra figyelni. (Polgár magyarul tolvajt jelent, az állampolgár az állam tolvaját jelenti, ha valaki még nem tudja...) Ezek szerint személyek, tehát azok, akiknek van személy igazolványuk, nem lehetnek az állam tagjai!!!.

Elárulom, hogy csak egy ember van most Kerek E Földön, a többi mond férfi, vagy nő.

Az országban még nagyon kevesen vannak akik magukra figyelnek, tehát szkíták.

Szükség van a sokkra!!!

Nevezheted a céget Magyarország állama nevűnek, de ettől még cég marad, mert nem az elnevezés az ami számít.

Kevesen tudják, hogy minden főnök, felelős a beosztottaiért, tehát amit a beosztottak kapnak jutalmul, azt a főnökök is meg fogják kapni, mivel nem állították le a beosztottak ganéságait.

Senki helyében most nem lennék főnök, mert ha elég sok jutalmat gyűjtenek össze főleg a beosztottaik révén, akkor egy másik szektorban, egy másik létsíkon kezdhetik újra állatként, vagy növényként a duális világot, és még így is jól járnak. Kb. most úgy van, hogy háromból kettő biztosan meg fog halni.

A katonák sem kivételek ebben, sem egyetlen közalkalmazott sem.

Azt hiszik sokan, hogy ők kivételek lesznek, de fájó lesz, amikor rájönnek, hogy egyedi elbírálás történik, a tetteik alapján.

Szóval készülhetnek azok, akik a kivégzéseket végrehajtják, mert sok feladatuk lesz!!!

Az a förtelmes igazság, hogy Magyarország a rendszerváltás óta részt vesz a globális hálózat háttérintézményeinek munkájában egy négyfős kvótával.

 

A kvóta első tagja volt a kilencvenes években Orbán Viktor és Kádár Béla, őket követte Járai Zsigmond és Kovács Árpád, a csoport mai tagjai: Surányi György (vezető), Stumpf István, Kovács Árpád és Kovács Gábor.

A Trilaterális Bizottság, melyet David Rockefeller alapított a 70-es években, legutóbb 2022. június 10-12. között tartotta plenáris ülését Washingtonban, amelyen Stumpf István, Kovács Árpád és Kovács Gábor vett részt.

A Bizottság európai regionális konferenciáját egyébként 2000-ben Budapesten rendezték bizonyítva ezzel, hogy az új évezredben új Israhellként számítanak Mária országában!!!

De sebaj, hogy tudjuk miről is van szó..... Dátum és Államadósság összege sorjában: 2009.12.31 20.694,7 milliárd Ft 2010.12.31 21.989,8 milliárd Ft 2011.12.31 22.927,1 milliárd Ft 2012.12.31 22.662,2 milliárd Ft 2013.12.31 23.431,2 milliárd Ft 2014.12.31 25.109,3 milliárd Ft 2015.12.31 26.489,8 milliárd Ft 2016.12.31 27.100,8 milliárd Ft 2017.12.31 28.311,9 milliárd Ft 2018.12.31 29.962,6 milliárd Ft 2019.12.31 31.040,4 milliárd Ft 2020.12.31 34.147,2 milliárd Ft 2021.12.31 35.272,9 milliárd Ft 2022.12.31. 66.666,6 milliárd Ft.

Apropó, az aki megpróbálta megakadályozni mások kitessékelését a házából, és rendőrnek mondott cégrendészt ölt, az az ősi szokás szerint járt el, mivel az ősi szokás szerint, senki nem veheti el senki házát bármilyen ürügyet is talál ki!!!...- ugyanis az állam a tulajdonosaié.

Remélem aki érti ezt, az rájön, mekkora diliben, megvezetésben van, és ne csodálkozzon, ha bolondnak tartják az ép eszűek, persze ép eszű sincs Eme Felszíni Világon.

Másként egy cégnek sincs működési engedélye az államtól, így bárki, bármit is is fizetett a Magyarország nevű államnak nevezett cégnek, azt mind visszakérheti persze csak aranyban a tulajdonosoktól!!!

Lehet írni Orbánnak, a fidesznek, meg mindenhová, pl. a vállalati rendőrségre, a céges bíróságokra, céges bankok tulajdonosainak, ügyintézőknek, stb, hogy fizessenek mindent vissza, minden adót, minden elvett házat, minden kikapcsolt villany, gáz, víz elvesztéséért járó értéket, persze aranyban, és biztos lehet mindenki, hogy aki életben marad, az meg is fogja kapni, mert ha másként nem megy, a cégek tulajdonosaitól mindenüket lefoglalják, tehát elvesztenek mindent, kivétel egy házat, amiben laknak, mert ugye azt nem lehet senkitől elvenni az ősi szokás szerint.

NYILVÁNVALÓVÁ LETT, HOGY az ún. INTEGRITÁS HATÓSÁG MINT 1 ÚJABB SHOWHIVATAL VEZETŐJE is NER-es TERMINÁTOR, AKI EGYLÉNYEGŰ a FELCSÚTI NEMZETÁRULÓVAL és ELSZEGÉNYÍTŐVEL!!!

Tényleg lehet cidrizni azoknak, akik kiszolgálják a mostani céges főnököket, bármit is hazudnak nekik. Nem véletlen, hogy minden bankszámláról , minden számláról, megtakarításról le fogják venni a pénzt, mert akik előállítják a pénzt, azok is azt a jutalmat kapják, amit a pénzhasználók elkövetnek a pénzzel, és az ugye rengeteg lopás, csalás, hazudozás. Amúgy ha az ősi szokásra hivatkozik valaki, azt minden bíróság, így a céges bíróságnak is kötelező elfogadnia.

Amúgy egyetlen céges bíró, tehát a Magyarország állam nevű cég alkalmazottja mivel személy, ezért nem a böcsületes nevét használja, álnevet használ, így nem hozhat hivatalosan semmilyen jogszabályra is hivatkozva bűntetést, határozatot más személy ellen sem, de sem szkíta, sem ember ellen végképp nem hozhat ítéletet!!!

Ha mégis megteszi, megy a levesbe, és kezdheti a duális világot mint növény, esetleg mint húgy-kőzet...

NORMÁLIS!?

MA "MAGYARORSZÁGON" 70%-os INFLÁCIÓ 4x ANNYI ÁLLAMADÓSSÁG és 13x GYENGÉBB HUF/CHF ORBÁNIÁBAN MINT KÁDÁRBUKÁSKOR!!!...- és VAN POFÁJA DÖBRÖGINEK RÁFOGNI az EU INTÉZKEDÉSEIRE, AMIKOR OTT 10%-os az INFLÁCIÓ és 1.000.000.-Ft, azaz EGYMILLIÓ FORINT az ÁTLAGBÉR LEGALJA!? IDEJE ÉSZRE VENNI, HOGY KI/KIK IS a VALÓDI BELSŐ ELLENSÉGEINK HA 1 CION- BOLSEVIK ÜGYNÖK LEHET a MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ BÁB EGY OLYAN „ORSZÁGBAN”, AMINEK SE ALKOTMÁNYA SE ÁLLAMFORMÁJA SE NEMZETI(MAGYAR!!!)BANKJA NINCSEN!!!

A bankoknál sokezer milliárdnyi jogtalan pénz fekszik el, amit ORBÁN és a BANKOK KÖZÖTTI EBRD DIKTÁTUMNAK KÖSZÖNHETŐEN RABOLTAK/RABOL6NAK EL a MAGYAR EMBEREKTŐL a POLITIKUSBŰNÖZŐK és a KEGYETLEN UZSORÁSOK!!!

Szóval, ezzel az egésszel csak azt szerettem volna közölni, hogy parasztvakítás az egész, amit a jelenlegi kormány (IS) kommunikál.

Ugyanis nincs különbség bal és jobb között, egy velejéig romlott, judeobolsevista tőről fakad mind a kettő.

Ha egy fa gyökere rohadt, akkor a lombkoronája sem lesz egészséges, bármerre is hajlik.

Szólj hozzá!

TULIPÁN GÉZA!!!...- UCC-s HAZAFI, akit MEGÖLETETT az ORBÁN-REZSIM!!!

2023. január 03. 13:36 - 100% Flat Earth

Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető emlékére...

 

 

ucc_geza_tulipan.jpg

ucc_uzenet_0.jpg

ucc_uzenet.jpg

GÉZA = AZ ÉGi FELTÁMADÁS = FEL TÁMADÁS!!!

harc22x3102.jpg

Tulipán Géza a UCC-s szabadságharcos és igehirdető megöletett zsici-Hitler közbenjárásával!!!...-, ha valakinek nem rémlene a Mészáros csatornák hírnyelőitől!!!

Extrém gyorsan egy közös megtisztulási rituálé alatt mérgezték meg…- majd harmadnapra ki is szállt belőle a lélek!!!

tuntetes_hosok_tere.jpg

Gézáék új rendszámokat avattak föl és ültettek el a köztudatba, ami derékba törte Orbánék sátánista világát rég nem létező ún. országát!!!

Ezért ilyen villám módon hagyatták itt a porhüvelyt Gézával (D)Rogánék!!!

…mert 33 év CIONISTA GYARMATOSÍTÁSÁNAK új ISRAHELLSÉGÉT VÉREZTETTE KI.

MONDOM: SEMMI PERC ALATT!!!

nap_nep_4.jpg

Január 1-től viszont Gézának és az UCC-nek hála már nem kell igazolnunk magunk, hogy kik és mik is vagyunk…- se a járművünket!!!

Viszont egyre esélyesebb, hogy hamarosan vallaniuk kell a Fenevad szolgálóinak, hogy a NASA féle „ŰR” tényleg csak két fül között tátong a Darwin félék üres tornyaiban!!!

lapos_fold_bibliai_igazolasa_1.jpg

lapos_fold_terembura.jpg

Amúgy bitang nehéz nem arra „azt-hiszemezni”, hogy a „ti kód-szolgák” ölték meg Gézát, miközben szájtátatva zajlik a digitális világbirodalom Pegasus szárnyalása végbéltől az agyig!!!...- és ahogy kitűnik, új-Israhellben már a likvidálások is látványosabb tempóban

kiviteleztetnek!!!

terroristak_jelkepei.jpg

Habár mindez valójában 8 éve kezdődött Horváth Nancy (D)Rogán általi kivégeztetésével!!!

Természetesen amúgy demokratikusan és alkotmánytalanul kufárosan.

Ahogyan Jair Lapid is megfenyegette az "országokat" (na, jó, cégek!!!), nehogy Hágába vigyék a bíróságra a Palesztin-Holokausztot!!!

Közben a Blak Rock felzabálta a Magyar Királyságot koronásostul, de már fitymátlanul…

Ami viszont bizonyosnak tűnik, hogy megszűnt még a látszata is annak, hogy működik bármilyen "jog" Orbániában=Magyarmaton.

Napkeleten egyszerűen likvidálják, aki nem tetszik, nem odavaló, korrupt...- nehogy kiköhögje vagy lefirkantsa, hogy akik kinyírják, azoknak lopott, azokkal együtt csalt...és gyilkolt „mindhalálig”!!!

A felcsúti dögkút törzsvendég állítólag mostanság többet szuszog (mint kéne!!!) amiatt...-, hogy a maga köré édesgetett szabadkőműves ferde hajlamú halál brigádot, hogyan s miből etesse még?…- "demokratikus" maffiarendszerben, amit hol zsidrákoknak, főispános trottyosoknak, turáni krinolin csatároknak skiccelnek nem csak tűzfalakra a „hóttostoba” szavazóik számára…

Éljen a Háború, halál a Békére!!!

 

nasa_hazugsag_es_hoax.jpg

http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása