MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Mérgezők

2007. március 23. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves kis hallgatóim – Éjszakai széplelkek!

Ugye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy március 21-e óta tavasz van a javából?!
…hogy csak a hűséges élettársak és feleségek ismerik igazán a férfiak leggyengébb pontját…; - ama patentot a pénztárcán?!
…hogy van, aki csak akkor egészséges, mint a makk, ha a makkja egészséges?!
Ügye nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a magyar lakosságot szisztematikusan mérgezik és 6 millióban állapította meg a bankár kaszt azt a lélekszámot, ami szerintük optimális?!
Röviden.
6 millió magyar „droid” munkájából érzik biztosítottnak az 1 millió taknyos idegen eltartását.
Feltéve, ha nem nőnek meg ugrásszerűen a taknyosok igényei!
a S O R V A S Z T Á S
Lelkileg és hangsúlyosan a Kiegyezés évétől: 1867-től.
Szellemileg és hangsúlyosan, Trianon évétől: 1920-tól.
Fizikailag és hangsúlyosan a Nemzet árulás évétől: 1989-től.
Az ASZPARTÁM mérgezés!

Hazánkban az aszpartámmal való mérgezés 1994-től fokozódik látványosan.
Ugyanis ekkoron fektettek és köttettek olyan fondorlatos paktumok, hogy mindenféle ajzószer korlátlanul kerülhet terítékre Magyarország területén.
Végül is az aszpartám „csak” egy olyan ADALÉKANYAG, ami úgy bomlik le a vérbe kerülve, hogy odabent olyat művel, ami a sejtek legmélyére rakódik, bármilyen szövetben.
Köszönhető mindez annak a faszesznek, mai nevén metilalkoholnak, ami formaldehiddé, majd hangyasavvá változik.
A formaldehid meg csak halált okoz!
Tehát a hatás olyannyira feltűnésmentes, hogy eleve haláli...

HATÁSAI
Az aszpartám hatásai: csengő fülek, szemfájdalom és látászavar, epilepsziás rángások és görcsök, szűnni nem akaró fejfájások, szédülés, megromló emlékező képesség, közönnyel járó levertség, a végtagok zsibbadása, hallucinációk.
Felgyorsult és váltakozó szívverés, hányinger, hasmenés, légzészavar, asztma, herpesz, borviszketés és csontig hatoló fájdalmak.
…hogy mikbe is raknak aszpartámot?
Mindenbe mi „energiamentes” és „gyógyszer”!
A rágógumiktól kezdve az üditőkön keresztül a fagylaltokig.
A tablettáktól kezdve a gyerekvitaminokon át a leheletfrissítőkig!

MIÉRT?
„Drákói intézkedéseket kell foganatosítanunk a népesség lélekszámának csökkentése céljából, ha kell, a lakosság akarata ellenére.
A születési arányszámok csökkentése elégtelennek bizonyult, ezért a halálozási rátát kell növelnünk.”
A jegyzett részlet az USA egykori külügyminiszterének Robert McNamara sajtónyilatkozatából volt idézve.

Magyarország…Napjaink
2003. 03. 05.
Az egészségügyi miniszter kiemelte: április elsejétől több mint ezer gyógyszer ára csökken átlagosan 16 százalékkal, miközben, mint mondta, alig néhány gyógyszer ára nő hat százalékkal. Emlékeztetett arra, hogy január elsejétől nyilvános licit határozza meg az egyes gyógyszerek árát, ami csökkenheti az árakat.
Nos, ezek után minden elhangzott egybecsengés direkt! - és a jelenlegi kormányzat részéről előre kitervelt koncepciós nép irtás!
A többi intézkedésükről meg momentán csak azért nem ejtek szót, mert várom a pillanatot, amikor minden olyan legális szavazó, akik az MSZP-SZDSZ létjogosultságát hosszabbították meg mandátumukkal…
Szóval, ezektől a félrevezetett emberektől azt várom, hogy igenis kergessék el mindörökre azokat, akik annyira átpasszírozták a fejüket, mint naylon harisnya a frissen sült kamaszt!
Magyarország… a Kiegyezés előtt.
Aki tételesen átvilágítja megalapításától kezdve napjaink magyargyűlölő fennhéjáig a Magyar Tudományos Akadémiának a magyar nyelvről (és a magyar történelemről) alkotott hivatalos véleményét, bizony leesik az álla: a magyar nyelvről és történelemről alkotott magyar tudományos vélemény a Kiegyezés után Pálfordult: mégpedig úgy, hogy a magyarokat szinte állattá fokozta.

Ugyan mi volt a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye e nagy pálfordulása előtt? A Magyar Tudományos Akadémia 1860-as kiadott szótárából ez világosan kiderül.
(Ez az úgynevezett Czuczor-Fogarasi értelmező szótár, melynek előkészítésében Vörösmarty Mihály is aktívan részt vett.)
E szótárban láthatjuk: a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos véleménye akkoriban az volt, hogy a magyar nyelv ősnyelv, s például az ókori nagy nyelvek (és nyomukban a mai európai nyelvek) is a magyar nyelvnek csupán leány-nyelvei vagyis különbözőképpen romlott változatai.
Még a romlás okát is feltárja a szótár előszavának írója:

E leánynyelveken azt tapasztaljuk, hogy az anyanyelv szavaival jobbára úgy bánnak, mint merő lelketlen anyaggal, melyet majd megcsonkítva, majd megtoldva, néha kisimítva, majd öszvevisszahányva saját szerveikhez és izlésökhöz idomítanak a nélkül, hogy gyökeiket és képzőiket épségben hagynák, s alapérteményökről öntudatok volna.
Ezekben a szoros ért. vett nyelvalkotó érzék és szellem kihalt, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működik.

Tehát a magyarból lett leány-nyelvek (ógörög, latin, mai európai nyelvek stb.) keletkezésének oka: kihalt e népekből a nyelvalkotói érzék, s helyette csupán az idomítási hajlam és ügyesség működött.
(Ez a nyugat-európaiak látlelete is.)
Az MTA-nak ez a szótára a megfelelő címszavakban rendre meg is adta, hogy az a szó mely nyelvekbe került át az ősi időkben: latin, ógörög, szanszkrit, német, angol stb.
Nagy költőnk, Berzsenyi Dániel önmaga is kutatta a magyar nyelvet, s eredményéről így ír:
„Bukdozásaim haszon nélkül nem maradtak, sőt örömest tapasztaltam, hogy a magyar nyelv tán az egész óvilág nyelveinek gyökere és anyja”.

Nos egy ilyen népnek, mint a HUNMAG - akiknek a feljegyzései és róvás írásos emlékei az USA Roosvelt városkájában 1947-ben becsapódott UFO-nak az irányítópultján is jelen voltak, amiben végül is négy földönkívüli lény maradványát is megtalálták.
Nos egy ilyen titokzatos múlttal és vérvonallal rendelkező HUNMAG népnek a minket körbevevő mutánsok és klónok klánjai nem nagyon tudnak újat mutatni.
Viszont ellenünk és ellenünkben rendkívül tetemes kárt tudnak okozni a megemlített mérgezésen túl is!
Mindezt elkerülendő azt tanácsolom, hogy minden egyes étkezésünk előtt és után mondjunk el egy IMÁT.
Az Atyának, az Anyának, a Fiúnak és a Szent Szellemnek a nevében, aki áthatja és élővé teszi a VILÁGEGYETEMET.
Mondom ezt azért, hogy ezentúl is hétről-hétre együtt járhassuk KI, hogy Bekerüljünk az örök (ŐR OK!) körforgásába.

Figyelmüket és rám találásukat ezúttal is köszönöm.
A JÓISTEN áldását és a JÓCCAKÁT,
kívánom mindannyiunknak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr548249768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása