MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Magyartalan Tudományos Akadémia

2007. április 13. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

 

Már 1851-ben megvonja támogatását Széchenyi István az általa alapított Magyar Tudományos Akadémiától, mert már akkor a napnál világosabb volt, hogy Bécsből a Rotschild féle bankár kaszt szándékosan ellehetetleníti vérvonalunk kutatását.
Sőt!

Olyan gennyes játékba mentek, ami révén adoptált történészek garmadával létrehívták a földkerekség legátkozottabb eszméjét a finnugorizmust.
Ez a szocionista kreáció pedig nem másra hívatott (mind a mai napig!) minthogy kioltsa a HUNMAG népek több tízezer éves, dicsőült üdvtörténetét!

Ezért háborgó de tiszta szívvel jelentem, hogy a Magyar Tudományos Akadémia nem a magyaroké!
Még ma is naponta százszor tagadják és hazudtolják, valós történelmünket az akadémia jelenlegi farizeusai, aminek legárulkodóbb jele, hogy egyik interjúra invitált „akadémikus” sem tud magyarul.
Mindegyik raccsol vagy pösze. Sejpít vagy hadar.
Ami mind-mind olyan iróniája Istennek a teremtő nyelvét eláruló sisere haddal szemben, amit semminemű mikrofonnal, digitális technikával sem tudnak korrigálni.
Hála a JÓISTENNEK!

Ezen áruló fajzatok semmi másért nem lettek létre hívva erre a földi világra, mint abból a FÉL…ELME! - emeletes sátáni okból, hogy revansot vegyenek a JÓISTEN népén; - vagyis a HUNMAG nemzetség MA is legtisztább vérvonalú nemzetségén.
Téve ezt azért, hogy eltűnjön Földanyánk felszínéről minden, ami a JÓISTENHEZ köthető.
Így vagyunk ezzel együtt s mindennek ellenében a szenvedők között a legnagyobb kegyben részesített örök túlélők, akik bárminemű sátáni kezdemény ellenére is az ÖRÖKKÖN ÖRÖKKÉ valónak vagyunk felajánlva.

…s imigyen a legtisztább vérvonalú nemzetség tagjaként, a legtisztább elvet valló és vállaló, ISTEN géniuszainak nyelvét író, beszélő és értő: magyarként!... Arra vagyunk hívatva, hogy – tűzzel, vassal, kettős kereszttel védjük, ápoljuk, s plántáljuk át gyermekeinkbe a JÓISTEN ÉDES… ANYA…nyelvét: a MAGYAR nyelvet.

Már csak azon egyszerű oknál fogva is, hogy a szocionista „agyonszeretésre”, kellő választ ÁDjunk azzal, hogy nevén nevezzük az összes IDE…GÉN…t, akik nevükben hordozzák jöttüket…hozadékukat, amiből már idestova 200 éve nem tudunk
kigyógyulni.
…vagyis azt, hogy soha sem lesznek képesek SZŰZ…ANYA…földiként ténykedni és a MAGUNKFAJTA istenének a JÓ ISTENNEK a kedvében járni és teremteni.

Hogy mire is alapozok kedves fülelő hallgatóim?!

Ha csak az utóbbi fél évszázadot állítom premier plánba, akkor… Magyarországon óriási számú abortuszt hajtottak végre.
A meglévő adatok csak a legális művi terhesség megszakításokra vonatkoznak, nem számolva bele a törvénytelen beavatkozásokat és a spirál, valamint gyógyszeres abortív hatást, előidéző szereket.

1950 és 1980 között összesen 4 528 240 abortuszt végeztek, azaz átlagosan naponta 325-öt.

Az abortusz hirtelen 1956 után hatalmasodott el.

Ekkor engedélyezték államilag, miután a Ratkó-törvényt feloldották.

1957-1966 között 1 642 417 abortuszt végeztek, az évenkénti átlagos szám 140-180 ezer közötti volt.

Az abortuszok száma ezen a magas szinten állandósult 1973-ig, majd a fogamzásgátlók hatására csökkent és 1977-től a teherbeesés elleni védekezésnek a hormonális fogamzásgátlók szedésével történő gyakorlata terjedt el.
1967-1976 közötti tíz évben az abortusz 1 616 787 volt. Ebben az időszakban voltak évek, amikor az abortuszok száma kétszázezer fölé emelkedett, majd 1974-től 100 000 alá csökkent.
1977-1987 évek közötti abortuszok összes száma egymillió alatt maradt: 902 286, az éves abortuszok száma pedig 78 000-90 000 között ingadozott.
Az utóbbi években átlagosan 120 000 abortuszt végeztek Magyarországon.

Új évezredünk éveiben ez a szám eléri a 150 000-et.
S történik mindez egy állítólagos, többségi keresztény országban.
Hogy is van ez?!

Kérem szépen önöket, hogy gyújtsunk minden este egy gyertyát a sok millió meg nem született gyermekünkért, akiket az IDE…GÉN..ek áldoztak és áldoznak mind a mai napig fel büntetlenül egy számukra olyannyira vágyott, magyarok nélküli országért.
…a még Magyar MAGYARORSZÁGÉRT!

Békés és szeretetteljes Jóccakát kívánok!
Jól esett, hogy megint meghallgattak…
Köszönöm.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr758251484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása