MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Államformánk: Szocionista diktatúra

2007. április 20. 23:00 - 100% Flat Earth

Aranyos kis hallgatóim - Éjszakai Széplelkek!

Magyarország a szocionista terror legutolsó fázisába, az emberfők metszésének
olyan stádiumába szoríttatott az MSZP-SZDSZ bűnszövetkezet ismételt hatalomra kerülésével, amely bűnszövetkezetnek már különös jóstehetség nélkül is kijár, nagyon kijár! - az irgalmatlanul, csúfos vég!

Ez, az ország nemzeti hányadához képest igen karcsú, de látszólag összefogó, a
karvaly tőke totális háttértámogatását élvező nomenklatúra, akik mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül szembe hazudnak, és arcul köpnek…
Ráadásul olyan kíméletlen, sztálini mentalitással bírók, ami nélkülözi a lakossággal szembeni lojalitás fikarcnyi szánalmát; -, ellenben operál az ávós kínzások összes Pető apus hagyományával, míg követendő vérrontásaikban a százszavas, túlképzett, pufajkás Horn képezi a kezdetet és a véget.
Ez a kezdet és vég meg abból tevődik, hogy Horn Gyulus szintjére züllesszék Magyarországnak még az átverés után is (1990. 10.23.) megmaradt, jellegzetesen magyar értékeit úgy formálisan, mint szellem – óriásaiban!

Óránként fecskendezik, előre kitervelten, tele vízionálva a társadalom vetítővásznára a fertőt, amit pechünkre veszett mód előszeretettel be is veszünk.
A magyar emberek egyre darabosabban, érzelem mentesebben „léteznek”,
egyre aggasztóbban viselkednek s csillagszemünk is kezd egyre savóbbá válni, ami végképp kiszolgáltatottá tesz mindannyiónkat, mert már a színes kontaklencsékbe is bele tudunk szerelmesedni mint ahogyan tetszeni engedjük magunknak az agyonszolizott bőrrákkezdeményt is.
Közben meg arról álmodozunk, hogy még véletlenül se érintkezzünk inplantátumokkal testen belül se kívüle. Agyrém.
S ez éppen elég ösztönző erő azoknak a vadidegeneknek, akik országunkra, Magyarországra, e világunk közepére, olyannyira hadonászva, szemforgatóan teszik rá csúszós tenyereiket, mint ahogyan a meztelen csigák nedvedzik csíkjaikat, kiszemelt területeikre.
Nedvedzik úgy, hogy a benne tébláboló őshonos egyedeket semmi más cél ne kergesse, mint a színesebbnél színesebb kupakok begyűjtése vagy a sörös címkék leáztatása.
Mustrára!

Kezdjük rögtön az átnevelési trükkjeikkel.

A törpe párt könyöklői megfellebbezhetetlenül kinyilatkoztatják, hogy a komplett társadalmat „nem kompletté” egyfajta öngondoskodóvá kell kényszeríteni.
Mi is ez a motivációs erő, ami hadrendbe képes sorakoztatni megszívott kullancsokat a magyar emberek többségével szemben?!
Eleve és kizárólag földi világunkban senki és semmi mást nem lehet jobban megvesztegetni és nyomorultabbá tenni, mint az oszlásnak indult beteg lelket, ami fiktív pénzekért, javakért és hatalomért az égadta világon mindenre kapható.
Az áldozat örökös szerepjátszásától kezdve a szegénység és megosztottság, folyamatos, fenntartásán túl a vérontás, habzó VÉR…rontásáig mindent, de mindent.
Ez a fajta vehemens agresszió évszázadok óta változatlan a bosszúálló isten ivadékainak, az istentelenek degeneráltjainak s mégis rendre beengedjük a lompos farkasokat a házikónkba.
Úgyhogy azt a segítséget, amit magunktól várhattunk volna…már nem kapjuk meg, mert a szocionista liberalizmus kegyetlen megnyilvánulásai beetették az emberekkel, hogy egyedül vagyunk.
Vagyis, hogy mindenki 1 szál magában felelős mindenért, - olyan, hogy család, közösség, társadalom, nemzet nem létezik.
Úgyhogy ott tartunk most, hogy a fenevad hazátlanok, jöttmentek képesek voltak olyannyira a szánkba adni egy olyan csumát, amit már százszor lerágtak és beadtak nekünk azóta is, amióta kivívták Magyarország számára a Trianoni diktátumot!
Tragédiánk, hogy azt is képesek voltak elhitetni, hogy úgy leledzünk itt a világegyetemben, mint egy taknyos orr, aminek nincs gazdája…
Pedig mindnyájan tudjuk…- mi az hogy! - hogy honnan is fröcsög ez a szürcsögős…orrmány kampány!

Ezt a felvetést terebélyesíti a génhibások és elfajzottak aktuális hír ömlenye is, ami gőzerővel igyekszik a sarokba nyomni az ÉN országát, a pannon pumát… szájában Kovács Pistike síkosított gyermektestével.
…és most hörpintsünk a kóka cola sűrítményeiből:
- "szomjazni kell a sikert" lihegi ez az amorf törtető.
Ezért könyökölni, hengerelni kell: vagyis, 30 ezüstért kútba kell vetni minden együttérzést, kegyet, értéket, emberséget, családot.
Meg kell tagadni a nemzetet, hiszen az egyedüli faktum: a „csúszópénz” és a vagyonban mért siker.
Azon kívül, hogy ez a pszicho…anál…ÍZ..is!-
fertőzött és beteges, még hazug is…; - olyan gyurcsányis.
Jól tudjuk, mert húsba maróan él még bennünk a rablók pofázmánya és az, hogy a gennyesre dagadt mágnások villanásnyi idő alatt pálfordultak s avanzsáltak sikeres vállalkozókká, politikusokká.
Avanzsáltak úgy, hogy ehhez az egész birka nép asszisztált… miközben semmi sem nyilvánvalóbb, mint az, hogy csonkított hazánkban nem létezik náluknál elszántabb és alantasabb bűnözői szövevény.
A szocionisták dóziskolájának sittje az is, amikor Horváth Ágnes
egészségügyi államtitkár az egészségügyről, mint szolgáltatási
vállalkozásról beszél, azt hipnotizálva, hogy a betegségipar fellegváraiban fontosabb az "optimális üzemméret", mint a gyógyítás.
Az átnevezéseknek, az „Á”-t értékeléseknek „B”-vé, totális hülyére, vétele
a magyar lakosságnak csak azért élheti csúcsidejét, mert sikeresen szétzilálták a magyar emberekben együvé tartozásunk spirituális élményét!

Nonszensz, NA! Nonszensz.
Már csak azért is, mert kikérem magamnak, hogy ócska, hold fázist ugató törpék fújják, a többség szerenádját.
Igenis, kikérem magamnak név szerint…- nem csak a telefonkönyvet, hanem az áldozatok listáját is.
…és mit látok?!
…azt, hogy alig maradtak áldozatok, mert túlélőből még mindig annyi van, hogy Dunát lehet belőlük rekeszteni.
Osszatok már lelkeim, bogaraim. Osszatok.
Eleddig úgyis csak szoroztatok.
Nem mintha elhitte volna bárki is a végeredményt; - csak gondoltam most már ideje csokorba kötnöm, mert már megint az a lompos farkas veri az ajtót, akinek a farka is kitetszik.
…és tudják mit? Én hallgatok népem mondásaira…Levágom!

Itt a vége fuss el véle!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr788251508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása