MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Tóth hegye

2007. április 27. 23:00 - 100% Flat Earth

Hűséges kis hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!

LÁTOMÁSOK – JÖVENDÖLÉSEK

"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis."
Jegyezte: (József Attila)

"Hétévesen, a székesegyházban, ministrálás közben világosodott meg bennem, mi is akarok lenni. Az olvasmány az Exodusnak azon részéről szólt, amikor Mózes és Áron megjelennek a fáraó előtt… Ettől kezdve csak Egyiptommal kapcsolatos könyveket kezdtem olvasni…"
"A kopt freskón látható Pantokratór-ábrázolás felhívta a figyelmemet arra, hogy egyszer? magyar kutató voltam, aki azért kaphatta meg ezt az ajándékot, mint égi kegyelmet, hogy a Thot-hegyi kápolnát megtalálhassam, mert egy olyan nemzet fia vagyok, amely Thébai Remete Szent Pál szellemének egyetlen legitim utódja.
Az itt élő szerzetesközösséget megölték, de a magyar pálosokat nem lehetett megölni, s amely rend tartományfőnöksége Pécsett van, a szülővárosomban"
Mondotta: (Vörös Győző)

- Ugye, hogy rá lehet érezni?
- Ha mindössze napi tíz percet ízlelgetjük sok százezer éves ÉGI IGÉnket a MAGYAR nyelvet, akkor biz’ ISTEN, hogy hazatalálhatunk idehaza!
Márpedig minden földre született léleknek, akinek megadatott ez a porhüvely adta lehetőség az eleve elrendeltség törvénye szerint ez az egyedüli feladata.
Azt meg, hogy az efféle életutakat ki és hány testben s milyen ciklikus leszületésekkel teljesíti senki máson, nem múlik, mint az EGY-ÉN-en!!!
Mindezt lehet hinni, vallani, tudni és tagadni egyaránt. Kinek mi jön be.

- Egy biztos. A JÓISTEN.

- Az összes többi illúzió, falra hányt borsó, istentagadás vagy politika…

- Hogy miért is mondom ezt?
Megalakulásunk évében (2001) a Pálos Trend hét óriás, korlátlan hatalommal bíró lemezkiadónak küldte el mesterien kidolgozott üzleti koncepcióján túl (34oldal!) az első komplett albumának anyagát. Amire válasz oly formán érkezett, hogy bizonyos érdekkörök lenyúlták a teljes szisztémánkat és létrehívtak több tartalmilag herélt, de magyaros zenekart.
Egyedien komponált dallam és sajátos dalvers világunkból meg már féltucatnyi olyan csapat és énekes hasíthatott ki magának értékeket illetéktelenül, akiket csak azért kreáltak pénzmágnások, hogy alkalmasint a Pálos Trend már ne hathasson az újdonság döbbenetes erejével.

Na de félre a daccal és gondolkozzunk inkább decibelben gondoltam én akkoron…
…és decikben kellett volna sörben, „döccökkel” virsliben és ducikkal vurstliban, mert a cirkuszt imitálók ezt piszkosul értik és nem csak Május 1-én.

…de térjünk vissza a látomásokhoz.
József Attila örökérvényűje a tisztességeseknek nem kérdés; - míg a tisztességteleneknek maga a válasz!
Vörös Győző látomása meg már, hála a JÓ Isten JÓ voltából…- miben létünket változtatta csodává, ami azóta olyan meggyőződéssé szelídült, amit a szakállas domonstrálók, fennen köröző és „héjjázó” keselyűk sem tudnak már holtnak nyilváníttatni.

Tóth hegye ahol megtaláltatott az angyali Szent Koronánkról már oly jól ismert pantokrátor freskó…
…Szóval Tóth hegye még azoknak a magyargyűlölőknek is szemet kellett, hogy szúrjon, akik csak a telefonkönyvet szokták nyálazni.

Abból ugyanis kortárs módon kitűnik és rekonstruálható, hogy Tóth-ból bizony Magyarország, nagyhatalom a javából!
…ezen diagnózisom azonban nem vagyok hajlandó külön levezetni, és nem mondom lassan se csak azért, hogy a Lendvai félék is megértsék.

Éppen ezért nem csak állítom, mintsem inkább kinyilatkozom, hogy Tóth hegye azért tulajdonol magyar nevet, mert még a nevét is mi magyarok adtuk a hegynek.
Mi következhet ebből a végtelen következtetések között?!

Többek között az, hogy a mindentudás egyeteme nem a tévében kezdődött…!

Annál inkább a barlangokban, ahol a bar(l)angolás JÓ ESETben (SÖTÉTBEN!) egyenértékű volt a MEGVILÁGOSODÁSSAL és a teremtővel való EGGYÉ válással!

Többek között ezért is festették az alkotók abban a sziklakápolnában a KÖR héjára vagyis a barlang karéjára az ÚR a DALOM - TUDÓIT.

Többek között ezért is temetkeztek a kor róvói, FŐ…RA írói hétköznapibb nevükön a fáraók szarkofágokba…
… mert ügye senki sem olyan ostoba, fizetett hamistörténész, hogy el merészelje vitatni, hogy a szarkofág a legősibb magyar szavaink egyike.

SZER..KŐ…FOG – még kimondani is csoda nem, hogy leírva látni!

…és akkor most vért hányhat az összes finnugorista akadémikus meg az összes raccsoló íróasztalrégész az allergiás könyvmolyokkal egyetemben…!
…és tudják mit?!

Igenis jól esik a levelek tucatja, amikből árad a szeretet és az, hogy már önök is kezdenek csukott szemmel hallgatni…, látni…, és már az önök számára is hiteltelenek, koszos gúnyrajzfigurák ezek az embernek hazudott szakértők.

Igenis jól esik, mert ez már annak a verebes hessegetéseknek, öszöd turháknak a hozadékai, amit már nem vesz be ép gyomor!

A kiforduló félben lévő világok meg nem arról példabeszédek, hogy fél úton „felcsúton”! - meg le is úton…abbamaradnak…elköttetnek.

Neeeeeeem!

Itt már kérem szépen, másodpercekben mérhető a PÓLUS váltás és mint tudják a PÓLUS…PÁLOS is…, ahogyan PALLOS is, ami nem csak azokra lesz lesújtó hatással, akik ezt az áldott világunkat igyekeztek elkúrni, hanem azokra is, akik kiszolgálták a kúrókat…, a fúrókat… Borossokat…, bocskorosokat.

Lááááááám!
…mily JÓ is tud lenni, ha hallgatunk- ügye?!
Szeretetteljes és nyugodalmas jóccakát kívánok, mindannyi(J)ónknak!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr918251518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása