MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

A "ROTHSCHILD" VARÁNUSZ: NEMZETI KOCKÁZAT!!!

2021. augusztus 29. 18:59 - 100% Flat Earth

 orban_atok.jpg

 

A miniszterelnöki családot római vakációra szállító "honvédségi" luxus jet a hazaúton minden jel szerint TITOKBAN LESZÁLLT A HORVÁT TENGERPARTON ZADARBAN.

AZ ODAÚTON PEDIG SZINTÉN TITOKBAN BRAC SZIGETÉN VEHETETT FEL UTASOKAT.

A repüléseket követő oldalon egyértelműen látszik, hogy a Rómából 11.48-kor felszálló, 607 lajstromjelű Falcon7X luxus jet az Adria fölött elérte a 30000 láb utazó magasságot. Majd rövidesen süllyedni kezdett és 12000 láb magasan 12.07-kor KIKAPCSOLTA A TRANSZPONDERT (JELADÓT). EZUTÁN 40 PERCCEL ZADART ELHAGYVA KAPCSOLTÁK BE ismét az azonosítást, majd 33000 lábig emelkedve utazott tovább Ferihegyre tartva, ahol 40 perc múlva már landoltak is.

orban_repulozik_2.jpg

 

orban_repulozik_2.jpg

 

orban_repulozik_2.jpg

Tegnap írtam az odaútról, de akkor még sajnos nem vettem észre, hogy az odaúton Brac sziget repülőtere fölött ugyanilyen esemény történt.
A magasságvesztésnek és a jelentős időveszteségnek lehetne oka valamilyen műszaki oka is, de természetesen sokkal valószínűbb, hogy odafele Brac szigetén, visszafelé pedig Zadarban landolt egy villámgyors kitérőre a gép, hogy utasokat vegyen fel/tegyen le majd induljon azonnal tovább. Hétfőn kérdéssel fordulok az Honvéd Utazási Irodához, hogy történt-e az úton repülési esemény, technikai hiba, ha nem, akkor mi volt az oka a kitérőknek. Azt is fontos tisztázni, hogy miért kapcsolták ki a pilóták a transzpondert (ezzel valamennyire veszélyeztetve a biztonságot is), utasította-e őket valaki erre. Továbbá természetesen rákérdezek, hogy kik voltak a repülőn és milyen célból. A római vendéglőben lefotózott miniszterelnöki család repülőútja enélkül is komoly kérdéseket vet fel. A "hivatalos út" célja enélkül is sántít. A miniszterelnökség szerint ugyanis Orbán a katolikus törvényhozók konferenciájára utazott ki feleségével és gyerekeivel. Erről azonban a fotó nyilvánosságra hozása előtt semmit nem kommunikáltak. Ráadásul Novák Katalin fotózkodott a pápával, Orbánról azonban nem jelent meg fotó a kongresszusról. Orbánról egyetlen fotó jelent meg, ahol egy lépcsőn ülve beszélget Novák Katalinnal és egy kis olasz fasiszta párt vezetőjével. Ez a római családi kiruccanás így biztosan egy hungarikum. A honvédségnek sok mindent tisztáznia kell ,persze ha nagy nehezen válaszolnak is majd, akkor is titoktartást fognak követelni. Így egyelőre csak sejteni lehet, mi történhetett: Budapestről Novák utazott hivatalos útra Rómába, de ha már ott repült el, Bracban felvette az ott nyaraló miniszterelnököt és kedves családját. Mivel a fotó lebuktatta őket, szóltak a kis fasisztának, hogy gyorsan mentsék meg Európát és a helyzetet. Majd hazafelé Zadarban lerakták a miniszterelnöki családot, hogy folytassák a nyaralást (hajókázást?) Ezzel a repülővel amúgy kb 9 millióba kerül egy ilyen út, de ha valóban Novák utazott vele, akkor " csak" a horvát tengerpart és Róma közötti szakaszon használhatták családi nyaralásra
Az odaútról itt posztoltam :https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3978219452288868

orban_holgye.jpg

 

A miniszterelnöki pár érkezéséről szóló fotó illusztráció, ott a "katonai" Airbus-ról szállnak le, gyerekek nélkül...

 

orban_repulozik.png

orbanpinokkio.jpg

Szerrel és tettel: Hadházy Ákos és PáLoS TReND

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr6816674132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása