MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

KIMAXOLT ZSIDÓ-TERROR!!!...- a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi VÉR-BÍRÓSÁGON is!!!

2021. szeptember 16. 11:58 - 100% Flat Earth

 

https://www.youtube.com/watch?v=qJZuZcIOI7k

VÉGJÁTÉK ÁLARCOK NÉLKÜL!!!

Legyetek észnél: DEVIZA-ÁLDOZATOK!!!

 

A hírfalon sorra futok bele abba, hogy hallelúja jön az ellenzék és jól megmenti a devizásokat!

Kérlek szépen, hogy gondolKÓDjatok és NE DŐLJETEK BE!!!

.

Már nem csak a magyar vért ontó ún DOBREV klán TRANSZ NEMŰ SZÖRNYETEGE (GYURCSÁNY FERENCNÉ!!!), de a teljesen elzsidult  ún. Jobbik is az Elsétálási jogot lobogtatják jogász-maffiájukkal jól kifőzve!!!

  A rohadékok a megveszekedett hazaárulók gyülevészéből összeállt Adóskamara segítségével azért ezt találták ki a SZINTÚGY ZSIDÓ SZEPESHÁZI SZARZSÁKKAL, MERT ÉRDEKELTEK MAGYARORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN és DOLGOZÓ MAGYARJAINAK RABSZOLGA SORSBAN TARTÁSÁBAN!!!

 

 

ORDÍTANÉK a FÁJDALOMTÓL!!!...- HA EZEKNEK a GÉN-NYOMORULT KORCSOKNAK ÖRÖMET AKARNÉK OKOZNI!!!

NIMRÓD UNOKÁJAKÉNT azonban ILYEN MEGALKUVÓ SZIVÉSSEGET AKKOR SEM TESZEK/TENNÉK EZEKNEK a HÜLLŐ-MAJOM KEVERÉK GNÓMOKNAK, HA a SZÍVEM  PRÓBÁLNÁK MEG KITÉPNI!!!

NEEEEEEEE HAGYJÁTOK!!!

 

 Ne hagyjátok ezt az aljasságot, szólaljatok fel ellene mindenhol és mindenünnen ahol csak tudtok!!!

.

Az elsétálási jog a csődtörvény része, és azt jelenti, hogy ha valakinek rengeteg adóssága felgyűlt - nem devizakölcsönből - akkor mindenét eladják, nem csak az ingatlanfedezetet, hanem mindenét.

.

Ezt akarják ráhúzni a devizahitelre, aminek a fedezete jog szerint csak az ingatlan lenne, de ez után már mindene, kés villa, kiskanál.

A minden vagyontárgy eladásából befolyt összeget megkapja a bank a követeléséért - ami nem is valós követelés, hanem csalással csinált és csak papíron kimutatott követelés - és ha még mindig marad és a pucér seggű adósnak már nincs egy szalmaszála sem, akkor a fennmaradó, és amúgy sem valós adósságot elengedi.

 

Ezt az jogtipró aljasságot találta ki a Bankszövetség, amihez asszisztál a Jobbik, a magyar-gyűlölő istentelen Dobrev banda, és a szintén zsidrák  Szepesházi  adta hozzá a (felvett!!!) nevét. 

Megalakulásuk óta mondom, hogy ügynökök!!!

 

SOHA NEM a MAGYAROK ÉRDEKEIT VÉDTÉK és KÉPVISELTÉK!!!

 

Jog pedig van. Azt kell alkalmazni és nem kell a szaros spanyolviaszuk.

.

Bankok felelős vezetőinek, bankok beszámolóit auditáló könyvvizsgálóknak a számonkérése Btk. 373.§, 374.§ 403.§ alapján. Bizonyítás 2000. év C. tv. szerinti elszámolással.

Közjegyzők számonkérése Btk. 305.§, 342.§, 343.§ alapján. Bizonyítás a kiállított teljes bizonyító erővel rendelkező közokiratok alapján.

Állam - bírók - számonkérése Btk. 399.§ alapján. Bizonyítékok a jogellenes ítéletek az irattárban. Elő kell ezeket venni és újra tárgyalni.

A kárpótlási törvény nem azt jelenti, hogy elvesszük a kártérítés lehetőségét az elsétálási joggal! Kártérítési törvény azt jelenti, hogy a bűncselekménnyel okozott károkat a károsultaknak meg kell téríteni, elsősorban az államnak, mert nélküle a bankok ezt nem tehették volna meg.

Csak ez az a 4 lépés elfogadható az adósok számára.

.

Az össze borulgatós, magát ellenzéknek nevező korcs csürhe menjen a Soros ügynökökből álló Fidesszel együtt, ISRAHELLBE!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DFQ0GCQ9YVM

 

 EGYIK PÁRT SEM KELL!!!

 

Takarodjanak el a közéletből MIND! Nem telepedjenek rá a devizásokra szavazatok tarhálása miatt. Hagyjanak minket békén! Azzal járunk a legjobban.

 

 

 

 Úgy látom, hogy a csoportban sokaknak baja van az értő olvasással, túl hosszú szöveg számára érthetetlen, ezért itt és most minden értetlen elfogultnak és hülyének leírom!!!

 Az elsétálási jog javítja a kilakoltatási statisztikát, mert már nem karhatalommal tesznek ki az ingatlanodból, hanem önként sétálsz ki belőle!!!

 

Pucér valaggal. Egy tű, nem sok annyit se marad. Jogod se a kártérítésre.

Nos, tessék lehet éljenezni, hogy még a halálos ítéletedet is önszántadból irtad alá!!!

 Ez minden hatályos jogszabályt negligálna…

 

 

Szerrel és tettel: JáRVáS éVa  és PáLoS TReND

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr6116690740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása