MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

ZSIDÓ UKÁZ a MAGYAROK NYOMORBA DÖNTÉSE!!!...- HOGY KITEHESSÉK "új" ISRAHELL ORSZÁG-TÁBLÁJÁT!!!

2022. szeptember 03. 14:16 - 100% Flat Earth

ZSIDÓ PARANCS MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE!!!...- HOGY KITEHESSÉK "új" ISRAHELL ORSZÁG-TÁBLÁJÁT!!!

ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!

A rezsicsökkentés a kormány legnagyobb hazugsága volt, amellyel már két választást meg tudott nyerni. Azt, hogy a rögzített ár az elmúlt években magasabb volt, mint amit a világpiaci árak indokoltak volna, a propaganda jótékony homályban hagyta. Most azonban, hogy elszálltak az árak, rögtön fény derült az igazságra, kiderült, hogy nem lehet a semmiből energiát előállítani. Érbevágóan már mindent a jó népen vernek le és nem a féleszű Mészáros Lőrincen és az adócsaló multikon!!! Azonban a valóság még drámaiabb, mint ahogyan azt a felcsúti forint-rontó és ország-rabló hazudja, hiszen már az alapvető élelmiszerek ára is minimum 25%-al emberbarátiabbak Ausztriában, ahol a havi átlagkereset nettó 900000.-Ft-nak, azaz kilencszázezer forintnak megfelelő EURO!!!...- hogy száradna ki a szíve az összes hazugsággal választást nyert nemzetáruló politikusbűnözőnek!!! https://piacesprofit.hu/gazdasag/erdemes-ujrakezdeni-a-bevasarloturizmust-a-magyaroknak-ausztriaban/

CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!! MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!! VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!!

Semmit sem érnek a népnyúzó megszorítások, ha az Unió nem ad pénzt a tolvaj kormánynak!!! Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!! Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek ilyenek...- hanem azért, MERT ELŐRE KITERVELTEN, FOLYTATÓLAGOSAN és MAFFIA RENDSZERBEN HAZUDTAK a JÓ NÉPNEK!!! A magyar emberek jó részének gyakorlatilag a túlélését veszélyeztetik az alkalmatlan és lelkiismeretlen kormány átgondolatlan, kapkodó intézkedései!!!...- AMIÉRT BUKNIUK KELL és TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTANI MINDAHÁNYUKAT, AKIK ÁTPASSZÍROZTÁK a NAIV MAGYAR ADÓFIZETŐKET!!!

Orbán „tehertétellé vált, mert a „képtelen békét teremteni és megállapodásra jutni az Európai Unióval a támogatási pénzekről”. „A Fidesz-kormány elmúlt évtizedes dúlása és Európa-ellenes harca miatt valamennyi összeget zárolni fog az Unió, csak az a kérdés, hogy mennyit és milyen hosszan”!!! A kormány kommunikációjával szemben a szocialista politikus úgy látja, hogy „minden egyes Magyarországnak járó uniós támogatás azonnal megmenthető és lehívható lenne, ha „megadná a szükséges garanciákat és vállalásokat, felhagyna az állami szintű korrupcióval és helyreállítaná az európai normák szerinti jogállamiságot”. Jó hír az, hogy annyira kiábrándultak már ebből a zsidó-magyarságos cionista összeesküvésből, hogy köpnek minden "közszereplő" létre, mert pontosan értik, hogy micsoda zombi hordává sikerült lealjasítani a a "magyar" kevertfajú csürhét. Nem, normális magyar embert nem mozdítanak már meg semmilyen irányba, nem vesz részt a pojáca-játékukban, bármit is ígérhetnek, nem hisznek már a "közhatalmat" bitroló szabadkőműves cionista bandának. Ha Orbán Viktor képes lenne valódi fordulatot végrehajtani, valódi kompromisszumot kötni és békét teremteni maga körül, akkor enyhülnének az egész ország terhei. De így, az autokratikus hatalom mámorának és pénzügyi spiráljának a fogságában továbbra is túszul tartja az országot, benne saját politikai közösségét is.

ALKOTMÁNYTALAN PUCCS LESZ ŐSSZEL!!!

BUKÓFÉLBEN ORBÁN ILLIBERÁLIS CIONISTA DIKTATÚRÁJA!!!

MAGYARORSZÁG FELSZABADÍTÁSA MEGKEZDŐDÖTT!!!

A zsidók azért találták ki a demokráciát, hogy a démosz fizesse ki a hatalmi elit és a zsidó paraziták pénzéhségét, ne legyen felelőssége a vezetőknek.

Adódik a kérdés, melyik kegyetlenebb?

A kegyes hazugság, vagy a kegyetlen valóság?

Másképpen: jobb a borzalmas vég, mint a borzalom vég nélkül.

A párhuzamos társadalom a jelenlegi Európában, a ránk-vándorlási (semlegesen: migrációs) válság közepette, minden országban, mint nemzetbiztonsági kockázat jelenik meg.

Ez az általános fordulat az európai szemléletmódban újra rátereli a figyelmet arra a súlyos ránk-vándorlási válságra, mely az 1867-es „kiegyezés” után a magyar nemzetet sújtotta: 1 generáció alatt ránk-vándorolt több, mint 1 millió zsidó élősködő!!!

 

d55762bf1b72f2d5478d11547cd3ff36.jpg

Ez a ránk-vándorlás azonnal katasztrófát váltott ki, mert ezzel párhuzamosan kitántorgott Amerikába az országból ugyanakkora mennyiségű magyar.

A ránk-vándorlók a toleráns magyar környezetben hamar kialakították a párhuzamos társadalmukat (PT), hatalmi pozíciókra törekedtek, - nemcsak a gazdaságban, hanem a politikában is-, aminek további katasztrofális következményei lettek: kommunista eszmék terjesztése, cionista szervezkedés, szabadkőműves páholyok terjedése, a magyar társadalom bomlasztása, a hadsereg feloszlatása, és végül a Trianon Béke diktátum kiváltásában is döntő szerepet játszottak.

A Tanács Köztársaság pedig nem volt egyéb, mint vörös köpennyel burkolt megteremtése, a cionista álmoknak megfelelően, Nagy és/vagy új Israhellnek, Magyarország területén.

zsido_uzsora.jpg

További részletekért ajánljuk Raffay Ernő történész 1 órás előadásának meghallgatását.

Pusztító migráció – A zsidók bevándorlása Magyarországra:

https://mega.nz/#!Yo8WlJQD!XCWpFs59ghQMwtV8F1YRCP9EU5lYU4OLKHGJKivVvoQ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr617923049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása