MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

A ZSIDÓBUZI ORBÁN-KORMÁNY ELÁRULTA a SÁTÁN NÉPE ELLEN KÜZDŐ PUTYINT!!!

2022. október 19. 12:53 - 100% Flat Earth

Egy finn lap Eero Heinäluoma EP-képviselőre hivatkozva azt írta, hogy a CIONISTA ORBÁN-KORMÁNY október 24-én ratifikálja a finn és a svéd NATO-csatlakozást!!!...- teljesen körbe véve és totális CIONISTA NATO fenyegetettséget okozva ezzel OROSZORSZÁGNAK!!!...ami automatikusan azt is jelenti, hogy innentől fogva "MAGYARORSZÁG" ELLENSÉGE LESZ a SÁTÁN NÉPE ELLEN HARCOLÓ PUTYINNAK!!!

Bocskor Andrea, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője felszólalásában hangsúlyozta: a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja elítéli az ukrajnai orosz agressziót, az ukrán területek orosz bekebelezését, és a háborús bűncselekményeket.

"A kezdetektől kiállunk Ukrajna mellett, támogatjuk területi egységét, és nem fogadjuk el a látszatnépszavazások eredményét" - fogalmazott. Nagy István agrárminiszter úgy válaszolt, hogy Finnország és Svédország csatlakozási szándéka a NATO-hoz üdvözlendő, Európa békéjét és biztonságát szolgálja, és ez Magyarország érdeke is. Fontos, hogy meg tudják őrizni a biztonságot és a békét, mert amint az kockán forog, korábban soha nem látott nehézségek jöhetnek - mutatott rá. Hangsúlyozta: a biztonság erősítése, és az, hogy ez a csatlakozás teljessé váljon, mindenki érdeke. Magyarország semmilyen akadályt nem kíván ez elé gördíteni, mert az az érdeke, hogy ez a csatlakozás sikeresen végbemehessen - ERŐSKÖDÖTT a CIONISTA ORBÁN-KORMÁNY LEGGYENGÉBB LÁNCSZEME!!!

majom_gif.gif

Felháborító, de ezekhez az árulókhoz csatlakozott be balról a Rothschild prosti Novák=NEW=JEW KATALIN, aki bíróság elé állítaná a nácitlanító patriótát és korunk Attiláját(Putyint!!!) a tegnapi rakétazápor miatt, mert volt s van mersze válaszcsapást mérni USRAHELL 9/11-es akcióira az ún. Ukrajnában!!!

NEM KELL AGYTRÖSZTNEK LENNI AHHOZ, HOGY FELESZMÉLJÜNK; - BOCSKOR, NAGY, NOVÁK EZEKKEL az OSTOBA KIJELENTÉSEIKKEL ORBÁN és SLEPPJE SZÁMÁRA MEGFELLEBBEZHETETLENÜL ALÁ is ÍRTÁK a HALÁLOS ÍTÉLETÜKET!!!

putyin_a_vilagkiraly.jpg

Kiszivárgott amerikai dokumentumban vezetik végig, hogyan pusztítják el Európát az oroszok elleni háborúval a CIONISTA és TALMUDISTA ZSIDÓK!!! A Nya Dagbladet svéd kiadvány az amerikai RAND Corporation agytröszt belső dokumentumait hozta nyilvánosságra, amelyek sokkolták az olvasókat. A szóban forgó tervet a RAND Corporation dolgozta ki idén januárban, és a valósággal való nyilvánvaló egybeesésekből ítélve most hajtják végre. A terv Európa elpusztítását irányozza elő, először gazdaságilag, majd fizikailag. A terv első pontja Ukrajna agresszív politikája, amellyel Oroszországot háborúba akarja taszítani. Ezután a terv egy energiaválság kialakítását javasolja Európában, amelyet a többszörös oroszellenes szankciók bevezetése okozna. A tervhez csatolt szankciók listája ráadásul nagyrészt egybeesik a már érvényben lévő szankciókkal. Európa gazdasága elkerülhetetlenül összeomlik a szankciók bevezetésétől, amelyek 7-9 milliárd dollárt vonzanak majd az amerikai gazdaságba, valamint sok fiatal és tehetséges európait, akik kénytelenek lesznek az európai szegénység elől az Egyesült Államokba menekülni.

usrahell_gyilkos_elnokei.jpg

"A dokumentumban leírt fő cél Európa - különösen Németország és Oroszország - megosztása és az európai gazdaság tönkretétele azáltal, hogy hasznos idiótákat ültetnek politikai pozíciókba, hogy megállítsák az orosz energiaellátást a kontinensre" - írja a lap.

Az egyetlen módja az Oroszországból az EU-ba irányuló energiaszállítások leállításának az, ha mindkét felet bevonjuk egy ukrajnai katonai konfliktusba.

nhoufalxficrxdkoavanngb3_small.jpg

A lap megjegyzi, hogy "sürgős szükség" van a kívülről beáramló forrásokra az USA teljes gazdaságának, és különösen a bankrendszernek a támogatására, de "mindezt csak az EU- és NATO-kötelezettségek által kötelezett európai országok tudják biztosítani az USA számára anélkül, hogy jelentős katonai és politikai költségekkel járna számunkra". A kiszivárgás után a RAND tagadta, hogy a dokumentum tőlük származik. A tartalmát bizarrnak, magát a dokumentumot pedig hamisnak nevezték.

By PaLoS TReND

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása