MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

ORBÁNIG CSUROG a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ- MAFFIA VÉRPATAKJA!!!

2022. november 20. 11:35 - 100% Flat Earth

ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!

ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!
ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!...- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28.500.- Ft helyett 60.000.- Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az- az összeg is, mely felett a jövedelem korlátlanul el és le-vonható!!!- itt a korábbi 142.500.- Ft, helyett már 200.000.- Ft lett a magyar ellenes Orbán-rezsim által meghatározva!!!
VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60.000.- Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani!!! - ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követelő radikális változtatásra van szükség a már nyomaiban sem magyar Orbániában!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK a BANKÁR-CSICSKA FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ a MOST MÉG ún. ORBÁN VIKTOR!!!

Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!!

Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek ilyenek...- hanem azért, MERT ELŐRE KITERVELTEN, FOLYTATÓLAGOSAN és MAFFIA RENDSZERBEN VERTÉK ÁT a JÓ NÉPET!!!

A magyar emberek jó részének gyakorlatilag a túlélését veszélyeztetik az alkalmatlan és lelkiismeretlen kormány átgondolatlan, kapkodó intézkedései!!!...- AMIÉRT BUKNIUK KELL és TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTANI MINDAHÁNYUKAT, AKIK ÁTPASSZÍROZTÁK a NAIV MAGYAR ADÓFIZETŐKET!!!

RÁADÁSUL MOST 1 BOLSEVIK BELÜGYES ADÓCSALÓ CSEMETÉVEL (VARGA JUDITTAL!!!) MOSATJÁK LE a VÉRES MOCSKOT a 30 ÉVE ILLEGÁLISAN MŰKÖDŐ, DE a MINDENKORI KORMÁNYOK TÁMOGATÁSÁT ÉLVEZŐ a MÁRA MÁR 10 EZER MILLIÁRDOT is MEGHALADÓ KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSSOROZATOT ELKÖVETŐ KÖZJEGYZŐ-MAFFIA HAMISDIPLOMÁS FENEVADJAIRÓL!!!

"Varga Judit: a bíróságok tehermentesítése érdekében folyamatosan bővültek a közjegyzői kar feladatai.

A közjegyző a függetlenség, a pártatlanság és a szakszerűség érvényesülése mellett a jogviták peren kívüli elintézéséért dolgozik - fogalmazott az igazságügyi miniszter Budapesten, a 33. Közép-Európai Közjegyzői Kollokvium plenáris ülésén mondott záróbeszédében.

Varga Judit hangsúlyozta: a törvény közhitelességgel ruházza fel a közjegyzőket azért, hogy a jogviták megelőzése érdekében pártatlan jogi szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek.

A közjegyző a jogszabály által meghatározott hatáskörében állam igazságszolgáltató részeként jogszolgáltató hatósági tevékenységet végez, minden hatáskörébe tartozó ügyben a jog vita nélküli érvényesülését igyekszik elősegíteni - tette hozzá.

Meg kell előzni azt, hogy a viták elfajulhassanak és közülük minél többet kulturált körülmények közt a jog, a megértés, a belátás, valamint dokumentumok erejével érdemes rendezni - jelentette ki az igazságügyi miniszter.

 

Arról is beszélt: a közjegyzők által létrehozott közokirat vagy közhiteles nyilvántartás tartalmát valódinak kell elfogadni.

A közjegyzők teljes körű jogi szolgáltatást nyújtanak és kizárólag olyan jogügyletekben működhetnek közre, amelyek mindenben megfelelnek a hatályos jogszabályoknak.

A tárcavezető kiemelte: 1992 január elsejével a közjegyzők elhagyták a bírósági szervezetrendszert, azóta országos és területi kamaráik égisze alatt a tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás önálló szereplőiként járhatnak el.

Három évtizeddel ezelőtt Magyarország az elsők közt ismerte fel, hogy a közjegyzőség a modern polgári társadalom egyik letéteményese azáltal, hogy eljárásaival a gazdasági forgalom biztonságát garantálja - mondta Varga Judit.

Kitért arra is, hogy folyamatosan bővültek a közjegyzői kar feladatai, ezzel a jogalkotó célja a bíróságok tehermentesítése, az átadott eljárásokban az ügyintézés felgyorsítása volt.

A feladatok közül kiemelte a permegelőző eljárásokat, mint a fizetési meghagyást.

Jelezte: meghatározott ügytípusokban a közjegyző által jóváhagyott egyezség segítségével lehetőség nyílik a vitás kérdések konszenzusos és gyors lezárására.

Varga Judit szólt arról is: a magyar közjegyzőség nemzetközi összevetésben is élen jár a digitalizációban, több mint egy évtizede vannak már teljes egészében elektronikus eljárásaik.

 

orban_csalad.jpg

Tóth Ádám, a kollokviumot rendező Magyar Országos Közjegyzői Kamara elnöke záróbeszédében rámutatott arra, hogy a polgári közjegyzőség rendszerének visszaállításával a bírók az ítélkezésre tudnak koncentrálni, mert van egy másik igazságszolgáltatási hatóság, amely egyes tömegesen előforduló ügyeket végez el.

 

442aef39328ce907f88d715508996520.jpg

 

Hozzátette: a fizetési meghagyások esetében több százezer üggyel mentesítik a közjegyzők a bíróságokat."

 

7d12612d0b4cc60956fd0f53412aeb16.jpg

Régi “bölcselet”: Az ördögöt nem lehet bepanaszolni az anyjánál.

Addig tart a forgatókönyv, míg az isteni beavatkozás nem jön el.

Ne feledjük.

Nem csupán “hobbiemberek” vannak elrejtőzve. (mint főszereplők) ŐK is csak bábok!

 

zsidositas.png

Félrevezetett bábok, akik mennek a levesbe.

A “Főúr” e világ istene sátán…

A Biblia rámutat: 1János 5:19; 2Korinthus 4:4, 11:14-15; Jelenések 12:9-12; Lukács 4:5-6 Jézus szavai egyértelműek: „már nem sokat beszélek veletek, mert jön a világ fejedelme; felettem ugyan nincs hatalma…” (János 14:30)

 

ukran_zsidok_gif.gif

By PáLoS TReND

Szólj hozzá!

ORBÁNIA = AUSCHWITZ a KÖBÖN!!!

2022. november 11. 14:59 - 100% Flat Earth

 

ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!

 

Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!!
Az ún. koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik majd az eddig tiszti főorvosként szereplő halál-nagyi!!!

Értitek a csíziót?
A Rothschild szolga Olstein=Orsós=Orbán Viktor miniszterelnöknek mutatkozó lószerszám csütörtöktől új „haláli” elfoglaltságot biztosít a xanaxra rumpuncsozó vérmérgezőnek (Müller Cecília Terminátor Őnagyságának!!!) a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján.

Az Orbán rezsim még a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét is módosította.

A javarészt Orbán ösztökélésére és zsarolására agyon oltatott áldozatokká lett hiszékenyek mára koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát magától „Mengelénétől” (Müller Cecíliától!!!) kérhet adatot.

http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

EMLÉKEZZÜNK!!!

Anno az ún.  világjárványról az Elit Madonnán keresztül már a 2019-es Eurovízión üzent és figyelmeztetett az "Új Világra".


A 2019-es Tel-Avivban rendezett Eurovision fesztiválon, ahol rendszeresen szerepelnek az Irányító Elit, a szervezett háttérhatalom üzenetei, szimbólumai és ideológiái, Madonna volt az egyik sztárvendég.

Biztos emlékeztek rá...

Gyakorlatilag az egész izraeli Eurovízió egy Illuminati szertartás volt, elég csak visszagondolni a képi világra, mert hemzsegett a szimbólumoktól.
De MADONNA előadása tette fel a koronát az egészre...

 

 

Produkciója már az akkori megtekintésekor, első látásra is egyértelműen okkult üzenet volt és egy okkult világ jeleneteit mutatta nekünk. Tudtuk, hogy szimbolikus az egész, de csak most nyert igazán értelmet minden mondata és a jelenetei.

Látszik már az elején, hogy egy sötét szekta rituáléján vagyunk, majd Madonna fedi fel kilétét. Egyik szeme "természetesen" el van takarva, fején pedig korona. 

ÍME A VIDEÓ:

Szemén és mellkasán az X jele, ruháján egy fejre állított kereszt, háta mögött pedig halálfejhez hasonló alakzat. 

FONTOS!!!

Az oszlopok, lépcsők általában ezekben a produkciókban mindig tökéletes egyezést mutatnak a szabadkőműves szertartások és rituálék világával! 

 

Közben alakok újabb két vezéroszlopot hoznak be és helyeznek el. 

Az oszlopok neve a zsidó kabbala szerint, a babiloni mágia és Salamon temploma nyomán, de a szabadkőműves rendszerben is JACHIN és BOAZ.

 

Innen a dolgok csak még durvábbak lesznek: A produkció közepén gázálarcos alakok veszik körül őt, Madonna különös beszédet intéz hozzájuk, majd egyesével megöli őket.

 

Ezt követően kezdődik csak a valódi "szöveges rész", de szerintem a legfontosabb, amikor is szinte felülről szól azokhoz, akik alattvalóknak látszanak. Nevezzük őket csak embereknek...

Olyan ostobák!
Azt hiszik, nem tudunk a bűneikről. 
Hogyne tudnánk!
Csak még nem szántuk rá magunkat a cselekvésre. 

A vihar nem a levegőben van.
Hanem bennünk.
Szeretnék neked mondani valamit a szerelemről és a magányról. De már késő.
Nem hallod a csuklyád alól, hogy feltámadt a szél?"

Miközben ezeket mondja, a kereszténység különböző szimbolikus alakjai jelennek meg. (Itália és Róma?...)

A jelenet végén fúj a levegőbe egy nagyot, amitől minden maszkos ember elpusztul. Eközben a háttérben a Szabadság-szobor alakja jelenik meg
(tehát az USA-t is érinteni fogja ez a pusztítás?....)

 

Madonna ezt követően már egy lepusztult világban énekel a jövőről és a következményekről. A világ gyakorlatilag lángokban áll:


Nem mindenki éli meg a jövőt.
Nem mindenki tanul a múltból.
Nem mindenki léphet be a jövőbe.
Nem mindenki marad életben."


Majd az előadás végén az életben maradtak egy szimbolikus kapun keresztül bebocsátást nyernek a jövőbe, egy paradicsominak láttatott világba.


Legvégső képen az "ÉBREDJ FEL!" (Wake Up) - figyelmeztetés áll, majd a két szereplő a többiekhez hasonlóan leugrik a halálba....

A videó önmagáért beszél és érdemes a beteg képi világ mellett a dalszövegre és a mondataira is figyelni! Ezt üzente akkor az Elit Madonnán keresztül! 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása