MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

Hunmag Metropolis

2007. április 06. 23:00 - 100% Flat Earth

Kedves, lelkes hallgatóim – Éjszakai Széplelkek!


Akkor merüljünk az aktualitás és a múlt üstjében bugyorgó számunkra oly jó elixírjébe.

2007. árilis 4-i hírek:
„Kelta” kori csontváz a Duna-parton
„Szinte példátlan gazdagságú leletegyüttest tártak fel a budapesti régészek az elmúlt hetekben egy Békásmegyer melletti területen - értesült a HavariaPress. A mintegy 1700 négyzetméteres telekről kereken ötszáz régészeti objektum került elő, ezek ráadásul hét különböző történelmi kort képviselnek.”

Az eddig sikeresen kimenekített, de agyonhallgatott legrégebbi leletek a Jézus születése előtti 6. évezredből (csak a jelenlegi kormeghatározásaink szerint persze!), míg a legfiatalabbak abból a keltának titulált korszakból származnak, ami nem más, mint az ÚJ világ ma közép „Amerikát” már megjárt INDI JÓ azaz a GÉN- DE-JÓ vagyis a JÓ GÉNT ADÓ! magyari törzsek kultúrájának keveredése az ŐSHONOS HUNMAG hagyatékkal.
Külön esszenciája az előbukkanó lelet együttesnek, hogy napvilágra került egy olyan keltának címkéztetett, gátrendszer maradványa is, ami igencsak aláássa a jelenlegi vadidegen muzeológus és régész kaszt dogmáját.
…ugyanis ez a gátrendszer fennen arról tanúskodik, hogy a jelenlegi hivatalos magyar és európai történelem alapjaiban hazug és gennyes.
Korántsem véletlen tehát, hogy éppen a napokban jelentették be, hogy Gyurcsány és az Apró klán érdekeltsége fogja felügyelni és irányítani Magyarországon a feltárásokat és leletkezeléseket. Amúgy tavaly novemberben erősödtek fel újból ezek az összevonásra irányuló központosítások, mert az autópálya építések során túl sok olyan tárgyi bizonyíték került elő, ami nem fekszik a hazug propagandát gyakorló szocionista Rotschildoknak és az általuk vezérelt bankár kaszt történelemhamisítóinak, akik a milliós véráldozatok ellenére sem hagynak fel kiszipolyozó, és gyarmatosító leigázásaikkal!
Az, hogy már Jézus földre születése előtt az itt élő ember ismerte, hogy hogyan kell gátat „szabni”! és együtt élni a FÖLDANYÁVAL az nem csak azt támasztja alá, hogy többet tudtak a jelen kor emberénél, hanem azt is, hogy a Dunához közeli terület árvízvédelme érdekében olyan vízgazdálkodást folytattak, ami a családok mindennapjaihoz és a MAGYAR NEMZET egységének megóvásához szervesen hozzátartozott.
Mondhatom azt is, hogy a megingathatatlan alapot képezte a mindenség vonatkozásában!
Éppen ezért és nem csak ezért élünk MI, HUNMAG népcsoportok FÖLDANYÁNKnak úgy a mértani, szellemi, mint lelki egyensúlyában vagyis a földkerekség kellős, küllős közepiben.
Ilyen egyszerű. Főként akkor, ha valaki maga elé képzeli Szent Koronánk felülnézeti képét.
Nos?!
Milyen is az angyali Szent Koronánk felülről?
Küllős?!
Hát persze.
Kör osztásos, küllős ki-ki nevezze úgy, ahogyan azt az ajka engedi.
Egy viszont fellebbezhetetlenül IGAZ.
A JÓISTEN KIRÁLYSÁGA lakozik itten – e, és más sík világok örökkön örökké való létezéséig.
Ez most sokaknak tetszhet és sokaknak nem.
S minő nevetséges, hogy éppen azok, akiknek ez nem tetszik, mert sosem volt hazájuk, lelkiismeretük és gerincük…- szóval éppen ezek az alfajok akarnak mindig minket megtréfálni az általuk írt könyvek velejéig romlott világképeivel.

A KIRÁLYOK útja egyik, Békesmegyerhez közeli telkén egy izraeli lakópark építése előtt, egy ott álló nyaraló bontásakor fedezték fel, hogy ritka régészeti leleteket rejt a föld mélye…

A telken januárban kezdődött és február végére már be is fejeztetett feltárás így is párját ritkító, gazdag eredményeket hozott.
A területen ugyanis HÉT! különböző korszakból kerültek elő leletek, méghozzá minden korból elég nagy bőségben, ami arra utal, hogy a hely évezredeken át lakott volt.
Ez a felfedezés azonban csak az idegeneknek és vadidegeneknek felfedezés, mert a MAGUNKFAJTA! Számára, évtízezredes TÉNY.
Vagyis TENtől való, mint ahogyan NAP NÉPünk is, beválasztottja a JÓ ISTENNEK!
Ki meg még mindig azokat választjuk, akik mérgeznek és elveszik a levegőt!..:))
A KIRÁLYOK útja meg a MI SZENT királyainkhoz vezet és vezetett már akkor is, amikor 1500 körül beáramlott ide ez a számtalan jöttment kelmeárus, kalmár, akik azóta persze egyre jobban igyekeznek itt megvetni ördögpatás lábaikat.
Akárcsak a malackás meséinkben a lompos farkas!
Ezért volt az idegen régész TEAMnak meglepően gazdag! a Kr.e. 5-6. évezredből - vagyis az általuk újkőkorból - származó leletanyag, ami fölött szabályos rendben sorakoztak a középső és késő rézkorból, illetve a kora, középső és késő bronzkorból származó tárgyak.
Ugyancsak ennek az idegen feltáró TEAMnek volt rendkívül gazdag a legfelső rétegben feltárt kelta leletanyag is.

Számukra kiemelkedő leletnek számított többek között a késő bronzkorból származó urnatemető, amelyben kilenc urnasírt tártak fel.
A kelták idejéből egyebek között olyan üregek kerültek elő, melyeket az akkori lakosok hústárolásra használhattak, de előkerült néhány zsugorított pózban eltemetett, kelta kori csontváz is.
Ezeknek a vadidegen régészeknek az a magzati pozíció a zsugorított, ami nekünk, HUNMAG törzseknél az élet körforgása folytán „csak” olyannyira természetes,
mint a KERESZT vetés!!!
Ennek a „szakértői” , „nemzetközi” régészcsoportnak a pechére olyan leletek is felszínre kívánkoztak elnyúlt ittlétük alatt, amik révén igencsak kezdték magukat kínosan érezni.
Arra utalok, hogy a területen még az olyannyira erőltetett római légiósok jelenléte előttről való! -
HUNMAG METROPOLIS! óránként ontotta magából, ama MÚLT - KOR!
TÖKÉLETES csodáit, amit a MAGUNKFAJTA csak szerényen:
MAGYARNAK nevez!!!
…de, hogy milyen is volt az akkori római jelenlét?
Semmiben sem különbözött attól az 1945-ös Szovjet megszállástól,
amit azóta is holmi vadidegen itt állomásozó kisebbség a mai napig büntetlenül merészel és mer is: felszabadításnak nevezni.
A rómaiak ideiglenesen itt állomásozó előretolt katonai különítményei előtt is már itt élő ŐSHONOS HUNMAG népek, háztartási, szerves anyagokból!!! – építették, bélelték és tapasztották –
… tökéletes gátjaikat, vízzáróikat, csatornáikat, vájataikat és vezetékeiket, hogy ezzel a kézműves módszerrel teljes mértékben kezelhetővé és szemmel tarthatóvá tegyék
lakóhelyük árvízvédelmét.

A Szilas Gábor régész csapata által feltárt, 500 objektumból álló leletegyüttest a Budapesti Történeti Múzeumnak öt év alatt kell, hogy feldolgozzák.
A gazdag anyag csak ezek után, de akkorra már kellőképp szelektáltan vagy jócskán a feledésbe merítve! - kerülhet csak a magyarok elé.
Nos így kell legálisan kipörgetni az örökösöket az őket megillető hagyaték minden egyes darabjától, hogy aztán újra lehessen fújni a szocionista, bankár kaszt kétszáz éves szutykos, nemzetidegen hazugságait.
Itt tartunk most, de korántsem a végén.
Áldott és Kegyelem teljes ünnepeket kívánok mindannyiónknak.

Szép álmokat!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása