MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

A TOLVAJ ORBÁN MIATT NEM KAP PÉNZT MAGYARORSZÁG!!!

2022. augusztus 17. 20:17 - 100% Flat Earth

...- és a MAGYAR HOLOKAUSZT (EBRD DIKTÁTUM!!!) MIATT PUSZTUL a NÉP!!!

ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!! ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!

CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!! MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!!

VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!! Semmit sem érnek a népnyúzó megszorítások, ha az Unió nem ad pénzt a tolvaj kormánynak!!! Nyomor: éhezés és fagyoskodás között választhatnak télen a hiszékeny és birkatermészetű magyarok!!! Orbánék megszorításai és végítéletei nem csak azért botrányosak, mert a választás előtt végig azt hazudták, hogy nem lesznek ilyenek...- hanem azért, MERT ELŐRE KITERVELTEN, FOLYTATÓLAGOSAN és MAFFIA RENDSZERBEN HAZUDTAK a JÓ NÉPNEK!!! A magyar emberek jó részének gyakorlatilag a túlélését veszélyeztetik az alkalmatlan és lelkiismeretlen kormány átgondolatlan, kapkodó intézkedései!!!...- AMIÉRT BUKNIUK KELL és TELJES VAGYONELKOBZÁSSAL SÚLYTANI MINDAHÁNYUKAT, AKIK ÁTPASSZÍROZTÁK a NAIV MAGYAR ADÓFIZETŐKET!!!

Orbán „tehertétellé vált, mert a „képtelen békét teremteni és megállapodásra jutni az Európai Unióval a támogatási pénzekről”. „A Fidesz-kormány elmúlt évtizedes dúlása és Európa-ellenes harca miatt valamennyi összeget zárolni fog az Unió, csak az a kérdés, hogy mennyit és milyen hosszan”!!! A kormány kommunikációjával szemben a szocialista politikus úgy látja, hogy „minden egyes Magyarországnak járó uniós támogatás azonnal megmenthető és lehívható lenne, ha „megadná a szükséges garanciákat és vállalásokat, felhagyna az állami szintű korrupcióval és helyreállítaná az európai normák szerinti jogállamiságot”. Jó hír az, hogy annyira kiábrándultak már ebből a zsidó-magyarságos cionista összeesküvésből, hogy köpnek minden "közszereplő" létre, mert pontosan értik, hogy micsoda zombi hordává sikerült lealjasítani a a "magyar" kevertfajú csürhét. Nem, normális magyar embert nem mozdítanak már meg semmilyen irányba, nem vesz részt a pojáca-játékukban, bármit is ígérhetnek, nem hisznek már a "közhatalmat" bitroló szabadkőműves cionista bandának. Ha Orbán Viktor képes lenne valódi fordulatot végrehajtani, valódi kompromisszumot kötni és békét teremteni maga körül, akkor enyhülnének az egész ország terhei. De így, az autokratikus hatalom mámorának és pénzügyi spiráljának a fogságában továbbra is túszul tartja az országot, benne saját politikai közösségét is.

Két nagy baj van a pedo-fideszes médiával: az egyik, hogy a kormánypártra nézve kínos ügyeket, kérdéseket még csak felvetni sem lehetséges benne, a másik pedig, hogy szigorúan tartaniuk kell magukat a „zéró tolerancia” elvéhez. Vagyis a zsideszes bértollnokoknak, fejvesztés terhe mellett, két előíráshoz kell igazodniuk: a Fideszt és a Jézus gyilkos bosszú népét kritikával illetni tilos. Még akkor is tilos, ha az igazság ezért kimondhatatlanná válik, és a magyarság sorsa szempontjából kulcsfontosságú kérdések megvitatása sem lehetséges. Orbán Viktor és kormánya tudatosan gyengíti a forintot és nyerészkedik vele a magyar emberek kárára, miközben a magyar érdekekkel és saját korábbi hitvallásukkal szemben távol tartják hazánkat az euró-zónához való csatlakozástól.

OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!

"GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám 2021. november 16." Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is. ...közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!! Mi kell még?!...- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!! "Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja" Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbujtó!!! …de még ezt is képes volt fokozni ez a ferde orrú kobold „a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van” mondata tömegbe vetésével. Igen. Ez az a mindig másokat hibáztató arrogáns "paraszt-gyerek", akit "valamiért" orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!! Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a narancs-demokratáknak vége van!!!...- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!

A KORRUPCIÓ PESTISE!!! Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét. Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el. Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták. • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását? • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz? • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban? • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött? Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket. Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta. * „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt. Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel...” (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért...) https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/ Amit a röhögő óriásmajmok és pribékjei (Lauder, Rothschild stb.) és uzsorás kasztja megenged magának 1 állítólagos diktatúrában az azért igen merész...- feltéve, ha és amennyiben erről (…a változatosság kedvéért!) igazat ajvékoltak a köztudatba... Viszont, ha ebben a történetben sem az igazat és valóst artikulálták az őket el és jól tartó magyar adófizetők arcába, akkor időszerű lenne példát statuálni az efféle test és nemzetidegen júdásokkal, ahogyan ők tették anno Jó Istenünk fényfiával Körosztású Jelzéssel, azaz Jézus Krisztussal! …mert minő meglepő még a neve is magyarul van!!!

Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!

Szólj hozzá!

NANÁ, HOGY ORBÁN LAKÁS és KÖZJEGYZŐ-MAFFIÁJA DOBATJA UTCÁRA a MAGYAR CSALÁDOKAT!!!FI

2022. augusztus 10. 14:27 - 100% Flat Earth

Gyurcsány igazságbeszédétől Orbán kóser falujáig: ÖZÖNLENEK az ukrajnai ZSIDÓK!!!...- a balatonőszödi kormányüdülőbe is!!!

Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége.

Köves Slomó: Orbánt átlagon felül érdekli a zsidóság, nélküle nem lenne reneszánsz!!!...- vajon mi lenne, ha a magyarok érdekelnék "átlagon felül" Magyarmat állítólagos miniszterelnökeként!?

CIGÁNY-HITLER vs. JAKSITY GYÖRGY!!! A FELCSÚTI TOLVAJ HABLATYA és ROHADT NARANCS VILÁGA HELYETT JAKSITY GYÖRGY IGAZSÁGBESZÉDE FELNYIT6JA RÉG LESÜTÖTT SZEMÜNKET EBBEN a LERABOLT TETVES CIGÁNY TELEPPÉ VÁLTOZTATOTT EGYKORI TÜNDÉRORSZÁGBAN!!! CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!! MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!! VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!! A VÁLASZOK MÁR KÉSZEN ÁLLNAK, CSAK JÓL KELL KÉRDEZNI!!!”

Az igazán fontos dolgok egy fideszes életében: Orbán és Novák is fogadta a Jew York-i főrabbit a Karmelitában...

VESZÉLYES!!! ELSZÁNTAN GYALÁZZA és PROVOKÁLJA MAGYARORSZÁGOT a MŰÁLLAM (UKRAJNA!!!) NAGYKÖVETE UTÁN a CIONISTA-ZSIDÓ MINISZTERELNÖK-HELYETTES is!!!

Az USA NÁCI ZSIDÓKBÓL ÁLLÓ UKRAJNAI BÁBKORMÁNYA BELE AKARJA RÁNGATNI MAGYARORSZÁGOT az ILLUMINÁTUSOK SÁTÁNI HÁBORÚJÁBA, HOGY MEGTEREMTSÉK KÖZÉP-EURÓPÁBAN ÚJ ISRAHELL ÁLLAMÁT MAGYARORSZÁGBÓL: 2022.06.06-ra!!! (666!!!) Verescsuk azt állította, hogy “még a volt Szovjetunióból származó szatellitállamok sem viselkednek úgy, mint a magyar hatóságok”. Ezt írja: Valójában mindenre nemet mondanak. Még egy lépés – és Budapest hivatalos retorikája teljesen oroszbarát lesz. Mi ez? Olcsó orosz gázt akarsz? Vagy talán a mi Kárpátaljánkat akarják? Verescsuk felszólította Budapestet, hogy “csatlakozzon a civilizált világhoz”, és “ne ismételje meg a második világháború hibáit, amikor Magyarország rosszul döntött”.

A MEGFELELÉSI KÉNYSZERES HAZAÁRULÓ POLITIKUS-BŰNÖZŐINK MIATT BEZUHANT a FORINT és KILŐTT az INFLÁCIÓ!!! MÁR a LÉTFONTOSSÁGÚ ÉLELMISZEREKET is ÓRÁNKÉNT ÁRAZZÁK ÁT a KÖZÉRTEKBEN!!! ROTHSCHILD PARANCSRA SODORJÁK PUSZTULÁSBA MAGYARORSZÁGOT az ÁTKOZOTT PEDOFIDESZ és a MAGYARGYŰLÖLŐ ELLENZÉK GNÓMJAI!!! A Pápán állomásozó NATO Nehéz Légiszállító Ezred egyik magyar felségjelzésű C-17 repülőgépe szállítja az Ukrajnának szánt Panzerfaust-3 páncéltörő eszközöket és Stinger vállról indítható légvédelmi rakétákat Hollandiából – vette észre a Mi Hazánk Mozgalom Honvédelmi Kabinetje a holland védelmi minisztérium Twitter-oldalára feltöltött fényképen, ami az oroszok előtt sem titok.

A Honvédelmi Minisztérium február 19-én elismerte, hogy érkeznek hozzánk amerikai katonák és páncélosok hadgyakorlat jogcímén, ezért a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik az idegen katonák magyarországi állomásoztatása és hazánknak az orosz nukleáris erők célpontjává tétele ellen. Ukrajna területi integritásának hajtogatása helyett a magyar kormány inkább azt kéne megakadályozza, hogy a kárpátaljai magyarságot golyófogónak használják, írják közleményükben. A Mi Hazánk ellenzi Magyarország katonai felvonulási területté válását, ami beláthatatlan következményekkel jár. A pápai Bázisrepülőtérre települt, döntően amerikai Nehéz Légiszállító Ezrednek (HAW) sem volna keresnivalója hazánkban - mutatnak rá. A NATO-tagságunkból adódó szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de Ukrajna nem NATO-tag. A Mi Hazánk Mozgalom ellenzi a kárpátaljai magyar nemzetrésszel szemben elnyomó politikát folytató, soviniszta Ukrajna katonai támogatását, illetve az amerikai érdekek kiszolgálását. Az oroszok elleni embargó így is felbecsülhetetlen károkat okozott a magyar gazdaságnak, most már a magyar érdek legyen az első!!!

A Magyar Honvédség ne legyen az atlantista katonai szövetség feláldozható segédcsapata! A magyar nemzet számtalan fiát áldozta az idegen érdekekért vívott háborúkban, itt az ideje e rossz hagyomány megszakításának. Ma már sajnos csak a Mi Hazánk képviseli az 1848-as márciusi ifjak követelését: „magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk”! Ennek szellemében tüntetünk március 15-én 15 órától a Nemzeti Múzeum mellett, s ellenezzük a Magyar Honvédség külföldi megszállásokban való részvételét is idegen érdekek szolgálatában.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán kijelentette, hogy minden országot „de facto barátságtalannak” tekintenek, amely szankciókat szavazott meg Oroszországgal szemben. A kormányszóvivő szerint ebbe beletartozik az Európai Unió összes tagállama, így Magyarország is.

MAGYARGYŰLÖLET a NÁCI MŰÁLLAMBAN!!!...- HOGY MEGTUDJA SzijjÁRTÓ, HOGY MIT is AKAR a MAGYAR NEMZETNEK!!!

https://www.facebook.com/Emberiseg.hu/videos/923234491708430/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

A JÓARCOSKODÓ FELCSÚTI CIGÁNY-ZSIDÓ MOST ANNYIRA HUMÁNUS LETT az UKRÁNBÓL "MENEKÜLŐ" SZINTÉN "ZENÉSZ" MEGÉLHETÉSI HORDÁVAL, HOGY MÁR ALAPBÓL TÖBBET JUTTAT NEKIK, MINT a MAGYAR ADÓFIZETŐKNEK!!!...- MIKÖZBEN MAGYAR CSALÁDOK TÍZEZREIT LAKOLTATTA/JA KI a BANKÁR-KASZTTAL KÖTÖTT EBRD DIKTÁTUM ÜRÜGYÉN!!! VESSZENEK az ÁLSZENT HAZAÁRULÓK és POLITIKUSBŰNÖZŐK!!!

Nyolc ország, Bulgária, Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia közös nyilatkozatban követelte, hogy azonnali EU-s csatlakozást engedélyezzenek Ukrajnának. A magyar kormány ezt a kezdeményezést támogatja, jelentette be a zsidólakáj SzijjÁRTÓ Péter.

Az Orbán-kormány bejelentésével, miszerint Magyarország támogatja Ukrajna mielőbbi európai uniós tagságát, háborúba sodorhatja hazánkat a globalisták parancsára, elárulva a magyar nemzeti érdekeket!!!

A magyarokat elnyomó soviniszta Ukrajna felvétele az Európai Unióba óriási pénzügyi és gazdasági terhet jelentene, és magunkra vonnánk Oroszország dühét is.

Már az eddigi, oroszok ellen elrendelt embargók is rendkívüli anyagi terhet rónak a magyar emberekre. Emiatt is tovább emelkednek az árak, erősödik az infláció, és mindez ellátási zavarokat okozhat.

A Mi Hazánk tiltakozik a kormány döntése ellen, követeljük, hogy Magyarország maradjon független, szabad és semleges!!!

Az ukrajnai orosz "különleges művelet" számára a legfontosabb Oroszország megvédése a Nyugat katonai fenyegetésétől - jelentette ki Szergej Sojgu, az orosz védelmi minisztérium vezetője egy keddi parancsnoki videokonferencián. "A legfontosabb számunkra az, hogy megvédjük az Oroszországi Föderációt a katonai fenyegetéstől. Ezt a fenyegetést a nyugati országok teremtették, amelyek megpróbálják felhasználni az ukrán népet az országunk elleni küzdelemhez" - mondta. Közölte, hogy az orosz haderő addig folytatja a Moszkva által "különleges hadműveletként" emlegetett háborút, amíg el nem éri céljait. Ezeket a Donyec-medence lakosságának megvédésében, valamint Ukrajna demilitarizálásában és "nácitlanításában" nevezte meg.

SAJNOS MAGYARORSZÁG a JELENLEGI ROTHSCHILD-CSICSKA KORMÁNNYAL és az ISRAHELL BARÁT ELLENZÉKKEL KÖZELEBB VAN a HÁBORÚHOZ, MINTSEM azt GONDOLNI MERNÉK a BÁRÁNYBŐRBE BÚJTATOTT PÁRTOK BELSŐ ELLENSÉGEIRE SZAVAZÓ MAGYAROK!!!

Lavrov az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának genfi ülésén, ugyancsak felvételről, hangot adott álláspontjának, miszerint a Nyugat Kijev "feltétel nélküli hűségéért" cserébe szemet huny az emberi jogok és szabadságok ukrajnai megsértése felett. Kettős mérce alkalmazásával vádolta meg a nyugati országokat, amelyek szerinte "ruszofób fellángolásból" szállítottak halált okozó fegyvert Ukrajnának. Nehezményezte, hogy Ukrajnában az orosz nyelvet kiüldözik a mindennapi használatból. Lavrov szerint nem ritkák az olyan esetek, amikor az oroszul megszólalás jogáért embereknek nemcsak az állásukkal, hanem az életükkel kellett megfizetniük. "Képzeljék csak el, hogy Írország betiltja az angol nyelvet, Belgium a franciát, Olaszország a németet. Ez meghaladja a képzeletet. Az orosz nyelv ellen Ukrajnában végrehajtott frontális támadást a felvilágosult Nyugat nem utasítja el, sőt egyesek még bátorítják is" - mondta. Narratívája szerint a "kijevi rezsim" az elmúlt években az "agresszív orosztalanítás és a kényszerasszimiláció" irányvonalát folytatta. Emlékeztetett, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök "egyedeknek" nevezte az ukrajnai oroszokat, és azt tanácsolta nekik, hogy hagyják el Ukrajnát. Nehezményezte, hogy az őshonos lakosokról szóló ukrán törvény nem tett említést az országban évszázadok óta élő oroszokról. Ostorozta az ukrán vezetést, amiért az szerinte eltávolítja az államapparátusból a másként gondolkodókat, a hatóságok keményen elnyomják az ellenzéket, tévécsatornákat és egyéb tömegtájékoztatási eszközöket zárnak be. Azt állította, hogy az Egyesült Államok és szövetségeseinek célja továbbra is az, hogy Ukrajnát "ellen-Oroszországgá" alakítsák át. Lavrov beszédében azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy tömegesen sértette meg az emberi jogok és a nemzetközi humanitárius jogot Jugoszláviában, Irakban, Líbiában és Afganisztánban.

MENEKÜLTEKKÉNT SZÁLLJÁK MEG MAGYARORSZÁGOT az ún. UKRÁN-ZSIDÓK TÍZEZREI!!!

Az Ungvári TV 2019-es dokumentumfilmje. Idegen, vésd agyadba: itt az ukrán a gazda! Kést a magyarok torkára!

Baba Vanga, a vak jósnő számos jóslata beigazolódott már az évek során: a balkáni Nostradamus azt is tudni vélte, hogy kitör a háború Oroszország és Ukrajna között, próféciái szerint pedig Putyin lesz majd az, aki végül győztesként jön ki a harcokból.

Baba Vanga 26 évvel ezelőtt hagyta el a világot, jóslatai azonban mindmáig élnek. A bolgár tisztánlátó állítólag azt mondta egy alkalommal Valentin Sidorov írónak, hogy Oroszország lesz a világ ura, míg Európa emiatt a földdel válik egyenlővé, ugyanis az oroszok elpusztítják majd az egész kontinenst. Azt nem tudni pontosan, hogy Vanga az orosz-ukrán háborúra gondolt-e, az azonban biztos, hogy Sidorov szerint a vak jósnő Vlagyimir Putyin nevét is megemlítette: Baba úgy vélte, Putyin dicsősége lesz Oroszország dicsősége is, ami rengeteg vérontással és áldozattal jár majd, de „senki sem tudja majd megállítani Oroszországot, amíg Putyin és csapata véghez nem viszik terveiket”. Vanga szerint Putyin mindent eltávolít, ami az útjába kerül, így a világ urává válik majd – nos, bízzunk benne, hogy Baba ezúttal is JÓL LÁTTA JÖVŐNKET!!!...- és a DEVIÁNS ISTENTELEN "NYUGAT" HAZUGSÁG BIRODALMÁNAK, EMLÉKE SEM MARAD!!!

KOLLEKTÍV BÜNTETÉSEKET ALKALMAZ a VÉRSZOMJAS NEMZETKÖZI ZSIDÓ-MAFFIA!!! Az elmúlt napokban sorra hozzák a nemzetközi sportági szakszövetségek a demokráciáktól teljesen idegen, a kollektív bűnösségre alapított döntéseiket, melyekben azonnal kizárták az orosz csapatokat a nemzetközi kupákból és bajnokságokból. Így tett a labdarúgó, a kézilabda és a kosárlabda szövetség is. Az indokolás minden esetben ugyanaz volt, Oroszország részvétele a háborúban. Ugyanezen szövetségek viszont elmulasztották a hasonló döntések meghozatalát akkor, amikor az Egyesült Államok volt az agresszor. A közelmúltban három ilyen is történt, Irak és Afganisztán megtámadása és megszállása, valamint Délvidék és Belgrád bombázása. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a döntések során ne történt volna a világ egypólusúvá válásából következő nyomásgyakorlás. A Mi Hazánk elítéli ezen bosszúszomjas kizáró határozatokat, és megállapítja, hogy már az ókori olimpiák idején is béketeremtők voltak a sportolók, ezért ennek így kellene lennie napjainkban is!

Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND

Szólj hozzá!

CIGÁNY-HITLER az INDIÁNOK FÖLDJÉN!!!

2022. augusztus 06. 14:58 - 100% Flat Earth

Orbán kényszeres zsidó kereszténykedése az indiánok földjén egyszerre volt gyomorforgató és röhejes!!!...- az meg, hogy az egész pöffeszkedős okostojásosdi csupán felolvasva ment...- a jól értesültek szerint a kisebbségi komplexusban szenvedő őszintétlen ember cigány útját igazolja!!!

orban-hitler-bajusz-kerites_1.jpg

Hogy kinek kell pusztulni az már el van döntve, de előbb-utóbb mindenkinek kell, s csak a hogyan a kérdés.

 

ddabe2f965911e34efe8d4a96a1e269f.jpg

A talmudista és cionista zsidóknak veszniük kell, vagy így, vagy úgy! Felszámolni hazugságaikat, fegyvereiket, telepeiket, lopott hazugságokra épülő „kultúrájukat” és egész mivoltukat szükségszerű és elkerülhetetlen végzetük! Szerepüket betöltötték, amit lehetett, ártottak azoknak, akiknek csak lehet.

 

7d12612d0b4cc60956fd0f53412aeb16.jpg

További esetleges létezésünk értelmetlen pedig a színház és a tettetés az, ami igazán kóros és mellőzhető, hiszen ami nem szükségszerű, az valójában minden fölösleges!!! Ugyanis a TE RAM TU = TEREMTŐ (t)ÖRVÉN(ye) mindennek meg van a maga rendeltetése.

A zsidóké mindörökre az isteni ellenére lenni míg MAGyaroké az ÉLET és tudás őrzése és átörökítése!!!

cd6cc861ba46ecd044ac3259abe3eebf.jpg

Miért kell különbséget tenni, tehát?
Mert a zsidó=dózis soha nem lehet MAG(yar)-ból eredő, s aki magyar mivolta ellenére elzsidósodott, annak sorközösség –vállalásban is osztozkodnia kell ezzel a parazita programmal!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

Szólj hozzá!

CIGÁNY-HITLERT a MAGYAR HOLOKAUSZT MIATT (EBRD DIKTÁTUM!!!) is MENESZTENI KELL!!!

2022. augusztus 02. 20:16 - 100% Flat Earth

ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!!

ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!

 

orban-hitler-bajusz-kerites.jpg

CIGÁNY-HITLER ORBITÁLIS HAZUGSÁGAIHOZ KÉPEST GYURCSÁNYÉK ZÖLDFÜLŰ ELSŐÁLDOZÓK VOLTAK!!!

MI VAN az ÖTÖDANNYIÉRT KAPOTT GÁZZAL, AMIT 15 ÉVIG KAPOTT VOLNA MAGYARORSZÁG!?…- AMIVEL VÉGÜL IS a VÁLASZTÁSOKAT is MEGNYERTE ez a DÖGKÚTBÓL ZABÁLÓ FELCSÚTI ENERGIAVÁMPÍR!!! VISZONT, HA GYURCSÁNYÉKAT 1/10-nyi HAZUGSÁG CUNAMI KISÖPÖRTE a HATALOMBÓL, AKKOR EZEKNEK a NÉPÁMÍTÓKNAK PLÁNE NEM LEHET MARADÁSUK!!! Orbán „tehertétellé vált, mert a „képtelen békét teremteni és megállapodásra jutni az Európai Unióval a támogatási pénzekről”. „A Fidesz-kormány elmúlt évtizedes dúlása és Európa-ellenes harca miatt valamennyi összeget zárolni fog az Unió, csak az a kérdés, hogy mennyit és milyen hosszan”!!! A kormány kommunikációjával szemben a szocialista politikus úgy látja, hogy „minden egyes Magyarországnak járó uniós támogatás azonnal megmenthető és lehívható lenne, ha „megadná a szükséges garanciákat és vállalásokat, felhagyna az állami szintű korrupcióval és helyreállítaná az európai normák szerinti jogállamiságot”. Jó hír az, hogy annyira kiábrándultak már ebből a zsidó-magyarságos cionista összeesküvésből, hogy köpnek minden "közszereplő" létre, mert pontosan értik, hogy micsoda zombi hordává sikerült lealjasítani a a "magyar" kevertfajú csürhét. Nem, normális magyar embert nem mozdítanak már meg semmilyen irányba, nem vesz részt a pojáca-játékukban, bármit is ígérhetnek, nem hisznek már a "közhatalmat" bitroló szabadkőműves cionista bandának. Ha Orbán Viktor képes lenne valódi fordulatot végrehajtani, valódi kompromisszumot kötni és békét teremteni maga körül, akkor enyhülnének az egész ország terhei. De így, az autokratikus hatalom mámorának és pénzügyi spiráljának a fogságában továbbra is túszul tartja az országot, benne saját politikai közösségét is.

Két nagy baj van a pedo-fideszes médiával: az egyik, hogy a kormánypártra nézve kínos ügyeket, kérdéseket még csak felvetni sem lehetséges benne, a másik pedig, hogy szigorúan tartaniuk kell magukat a „zéró tolerancia” elvéhez. Vagyis a zsideszes bértollnokoknak, fejvesztés terhe mellett, két előíráshoz kell igazodniuk: a Fideszt és a Jézus gyilkos bosszú népét kritikával illetni tilos. Még akkor is tilos, ha az igazság ezért kimondhatatlanná válik, és a magyarság sorsa szempontjából kulcsfontosságú kérdések megvitatása sem lehetséges. Orbán Viktor és kormánya tudatosan gyengíti a forintot és nyerészkedik vele a magyar emberek kárára, miközben a magyar érdekekkel és saját korábbi hitvallásukkal szemben távol tartják hazánkat az euró-zónához való csatlakozástól.

OKVETLEN ŐSZINTE VÁLASZT VÁRUNK a VILÁGRASZÓLÓ ún. GIBRALTÁR-PRECEDENSRE!!!...- a PEDO-FIDESZ ÖSSZES KORRUPT ESZEMENTJÉTŐL ÉPPEN ÚGY, MINT az ELLENZÉK RÖHÖGŐ-MAJMAITÓL, AKIK ÖNJELÖLT VIROLÓGUSOKKÉNT RACCSOLNAK/6NAK (EDDIG FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) PÁRT-PROPAGANDA ANYAGOT a COVID-KÁROSULTAK és MÁS MEGVEZETETT OLTAKOZÁSBA KERGETETT EMBER KÉPÉBE!!!

"GIBRALTÁR: A teljes lakosság be van oltva, mégis drasztikusan nő az esetszám 2021. november 16." Az egészségügyi vészhelyzet híveinek, azoknak, akik még mindig csak azt ismételgetik, hogy “háborúban állunk” a vírussal, választaniuk kell. Nem támogathatnak továbbra is két teljesen összeegyeztethetetlen elméletet. Ha a vakcinák jelentik az egyetlen és végleges megoldást a problémára, ahogyan azt sokan állítják, és a lakosság bizonyos csoportjait kellőképpen megvédik a fertőzéstől, akkor nem indokolt a bezárás, a korlátozás. Ha ezzel szemben továbbra is a korlátozások szükségességére hivatkoznak, mert attól tartanak, hogy a téli hónapokban drámai lesz az állapot a kórházakban, akkor el kell ismerniük, hogy a vakcinák nem megfelelőek, hanem csak egy eszköz a sok között. Ekkor viszont nem indokolt a polgárokra gyakorolt brutális nyomás vagy zsarolás az oltás beadatására. Csak egy válasz van, nem lehet egyszerre A és B is. ...közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!! Mi kell még?!...- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!! "Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja" Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbujtó!!! …de még ezt is képes volt fokozni ez a ferde orrú kobold „a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van” mondata tömegbe vetésével. Igen. Ez az a mindig másokat hibáztató arrogáns "paraszt-gyerek", akit "valamiért" orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!! Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a narancs-demokratáknak vége van!!!...- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!

A KORRUPCIÓ PESTISE!!! Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét. Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el. Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták. • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását? • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz? • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban? • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött? Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket. Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta. * „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt. Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel...” (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért...) https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/ Amit a röhögő óriásmajmok és pribékjei (Lauder, Rothschild stb.) és uzsorás kasztja megenged magának 1 állítólagos diktatúrában az azért igen merész...- feltéve, ha és amennyiben erről (…a változatosság kedvéért!) igazat ajvékoltak a köztudatba... Viszont, ha ebben a történetben sem az igazat és valóst artikulálták az őket el és jól tartó magyar adófizetők arcába, akkor időszerű lenne példát statuálni az efféle test és nemzetidegen júdásokkal, ahogyan ők tették anno Jó Istenünk fényfiával Körosztású Jelzéssel, azaz Jézus Krisztussal! …mert minő meglepő még a neve is magyarul van!!!

Ui: Amennyiben (D)Rogán Antal nem lesz felelősségre vonva Horváth Nancy kivégeztetéséért, akkor a politikus bűnözők jelenlegi látszatvilága és az ún. magyarországi „demokrácia” pillanatokon belül temeti maga alá a Fenevad kiszolgálóit!!!

 

"Jó hír az, hogy annyira kiábrándultak már ebből a zsidó-magyarságos cionista összeesküvésből, hogy köpnek minden "közszereplő" létre, mert pontosan értik, hogy micsoda zombi hordává sikerült lealjasítani a a "magyar" kevertfajú csürhét. Nem, normális magyar embert nem mozdítanak már meg semmilyen irányba, nem vesz részt a pojáca-játékukban, bármit is ígérhetnek, nem hisznek már a "közhatalmat" bitroló szabadkőműves cionista bandának."

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása