MAGYARORSZÁG SZERELMESEI és FELSZABADÍTÓI

STOP & NO: JEWISH LMBTQ INVASION = FER'OH MON - PALOS TREND (HoZSo MeGaGiGaMiX)

2021. szeptember 19. 13:24 - 100% Flat Earth

ORBÁN VIKTOR LEBUKOTT ALAPTÖRVÉNYT KREÁLÓ FARTÚRÓJÁNAK "KÖSZÖNHETJÜK", HOGY a KÖZJEGYZŐ és LAKÁS-MAFFIA BÜNTETLENÜL VÉREZTETHETI KI a MAGYAR ANYÁKAT és CSALÁDJAIKAT, mint ahogyan az ún. pedofil törvény is VALÓJÁBAN a CION-LIBSIK és a TALMUDISTA ZSIDÓK HANGULATKELTÉSE és PROPAGANDÁJA GYERMEK és NEMZETRONTÁSHOZ!!!

Eddig azt kaptuk az idióta politikus-bűnözőktől, hogy a devizahitel a mi problémánk, nem az ő gondjuk, minek vettük fel, meg a pisztolyos f@szság.

KORMÁNYTÁMOGATÁSSAL most járvány idején is javában zajlik a magyar családok kifosztása, amely mára felér 1 VALÓDI NÉPIRTÁSSAL...- hiszen több ezer embert kergettek öngyilkosságba és tettek földönfutóvá, adósrabszolgává!!!

Lefordítom, hogy mindenki értse, aki eddig nem értette, vagy nem akarta érteni, hogy miért érdekel minket az a "duma", hogy az ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!!!

Ahogy már sokan, sokszor elmondtuk, az alaptörvény kivette az állam kötelezettségei közül a nyugdíj visszafizetését, illetve az ingyenesen járó egészségügyi ellátást.

Ezek 2012. januárjától már csak ADHATÓ státuszt kaptak. Ha olyan kedve van az államnak adja, de ha éppen megmagyarázza, vagy még azt sem, hogy miért nem, akkor csak a szemedet törölgetheted.

Az előbbi dátumtól a addig járuléknak nevezett befizetéseidet onnantól adóként fizeted, tehát hivatalosan szolgáltatás nem jár érte. Ez ugye világos eddig?!

A lepusztított egészségügy most eljutott egy mélypontra. Egy előre megtervezett pontra. Ha mégis megbetegednél ezután, fizess az ellátásodért!

Nem az adó módjára befizetett összeged helyett! Pluszban még arra! Bejönnek a biztosítók, amik természetesen itteni, vagy külföldi oligarchák kezében vannak.

Te fizetsz havonta X összeget akár több kategória szerint, ahogy a zsebed még bírja, vagy az ellátási fokot szeretnéd. Ha szegény vagy és nincs pénzed, ott fogsz megpusztulni az utcán, mert a kutya nem fog sürgősségi, vagy más egészségügyi ellátásban részesíteni, ha nincs biztosításod. Világos már?!

Biztos?!

A recept a következő:

1., pusztítsuk le az egészségügyet!

2., hozzunk létre biztosítókat, amelyek a mieink!

3., fizettessük ki még egyszer a hülyékkel az ellátásukat!

4., Akik nem fizetnek, azokat lökjük az árokba!

Pont ugyanez lesz a helyzet a nyugdíjakkal is.

Igen, azzal, amit pár évvel ezelőtt az azóta a boldog feledés homályába vonult Selmeczi Gabriella vezetésével elloptak!!!

Mikor hihettünk egy cigánynak?

Mikor hihettünk egy zsidónak?

Orbán meg kettő az egyben!!!

K.GY nyomán Attak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palostrend.blog.hu/api/trackback/id/tr3516693574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása